• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Latina!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Το αγαπημενο μου τραγουδι απο την πολυβραβευμενη βασιλισσα της σαλσα Celia Cruz. Οποτε το ακουω δε μπορω να μη θυμηθω τον Victor Manuelle να της το τραγουδα ακαπελα σαν τελευταιο χαιρετισμο οταν εκεινη εφυγε το 2003.
La vida es un carnaval λοιπον απο την Celia

Last edited by a moderator:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλως σας βρηκα!!εκτος απο juanes, μου αρεσει πολυ και η paulina rubio (ειναι η πολυ σεξυ ανταγωνιστρια της thalia, καποτε ηταν φιλες και τραγουδουσαν στο ιδιο γκρουπ, τωρα εχθροι..οι φαν τους ειναι στα μαχαιρια!!), ειδικα το τελευταιο της cd "ananda", ο david bisbal, οι chambao, οι ojos de brujo..αυτα ακουω αυτον τον καιρο!αλλα γενικα ενημερωνομαι για νεες κυκλοφοριες και για συναυλιες λατινων καλλιτεχνων σε ευρωπη(ελλαδα δεν πατανε οι περισσοτεροι..), οποτε θα σας ενημερωνω και εσας!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
παρτε και απο εμενα το καλυτερο κατα την γνωμη μου τραγουδι του juanes!ειναι ο,τι πιο αισιοδοξο εχω ακουσει ποτε μου..οποτε εχω καποιο προβλημα, μικρο ή μεγαλο, παντα με βοηθαει και μου δινει κουραγιο!αν σας αρεσει αλλα δεν καταλαβαινετε τους στιχους, πειτε μου να σας τους γραψω ή να σας το μεταφρασω(αν και το κακο ειναι οτι στην μεταφραση παντα χανουν..)!!!:D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κι εμενα μου αρεσουν τα τραγουδια με αισιοδοξο στιχο γι αυτο και το τραγουδι της Celia που εβαλα πιο πανω ειναι το αγαπημενο μου , εχει και αισιοδοξη μουσικη εκτος των αλλων.
Πολυ καλος ο Juanes οτι κι αν τραγουδησει:)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Παμε λιγο στο αγαπημενο μου Μπελιζ με ενα τραγουδι του Andy Palacio ο οποιος εφυγε πριν απο ενα χρονο απο καρδιακη προσβολη βυθιζοντας τη χωρα σε πενθος. Ο Palacio ηταν ο πιο δημοφιλης καλλιτεχνης του Μπελιζ και εκπροσωπος της κουλτουρας των garifuna.
Το τραγουδι που θα παιξει ειναι στη γλωσσα των garifuna οπως και τα περισσοτερα του Palacio και μιλαει για το ποσο δυσκολα σταματαει καποιος το αυτοκινητο να σε πεταξει λιγο παρακατω επειδη σε κρινει απο το χρωμα του δερματος σου.

Στο βιντεο αναγνωρισα το δρομο που οδηγησαμε κι εμεις καθ'οδον για το Hopkins ειναι ο χωματοδρομος που δειχνει στην αρχη :)

Watina απο Andy Palacio

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ο Carlos Vives ειναι σιγουρα απο τους καλυτερους εκπροσωπους της Κολομβιανης μουσικης σκηνης. Τον λενε και Luis Miguel της Κολομβιας (ο Miguel λατρευεται στο Μεξικο).
Το τραγουδι 'La tierra del olvido' σε ρυθμο vallenato μου αρεσει πολυ , οπως και το βιντεακι που δειχνει ομορφες εικονες απο Κολομβια :)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Πως τα πατε με τη μουσικη της περιοχης? Ακουτε?Χορευετε? Ασχολειστε καθολου με τα γκρουπακια και τους καλλιτεχνες?
Εγω πολυ. Συγκεκριμενα καθε μερα ακουω σταθμους που παιζουν μονο τετοια μουσικη.
Αυτο ξεκινησε πριν απο το πρωτο μου ταξιδι στον Αγιο Δομηνικο. Ακουγα 'maniaf m' που επαιζε λαιβ απο Santo Domingo και αν και δεν ηξερα τοτε λεξη ισπανικα , ακουγα καθημερινα ομως , με...mania:lol:! Ακομα και οι διαφημισεις μου εφιαχναν τη μερα!
Οταν πια πηγα εκει ηξερα καλλιτεχνες και τραγουδια που μου αρεσαν και αγορασα cd.
Το ιδιο και με το ταξιδι στο Μεξικο-Μπελιζ , οπου οργανωθηκα ακομα καλυτερα και αρχισα να ξεχωριζω καλλιτεχνες που ειναι αγαπητοι σε ολες τις λατιν χωρες.

Αυτη τη στιγμη ακουω τον σταθμο Universo Latino που παιζει Latin pop, dance, baladas και τον συνιστω σε οσους ενδιαφερονται.
Για πειτε κι εσεις αγαπημενους καλλιτεχνες , γκρουπ , μουσικες?
artistas:Emmanuel, Dyango, vicky Car, janver Solis, jose jose, Roberto Carlos, Amalia Mendosa
grupo: Mariachis: con Vivente fernantes y alfrendo jimenes.
Hola companieros!! muchos abrasos y bessos paras uds. pero no tengo muy tiempo ahora y regresara una otra ves.
hasta luego

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
artistas:Emmanuel, Dyango, vicky Car, janver Solis, jose jose, Roberto Carlos, Amalia Mendosa
grupo: Mariachis: con Vivente fernantes y alfrendo jimenes.
Hola companieros!! muchos abrasos y bessos paras uds. pero no tengo muy tiempo ahora y regresara una otra ves.
hasta luego
bienvenido amigo!!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Βienvenido :)
Σε καλοσωριζω στους λατινολατρες..μαλλον εννοεις Javier Solis και Vicente Fernandez.
Περιμενουμε οταν βρεις χρονο λοιπον να πουμε περισσοτερα.
Hasta pronto!

angel25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουδάν σου 'ρχομαι!!!
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλία - αμαζόνιος
hoy-gloria estefan

η gloria estefan μπορεί να μην είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια αλλά έχω μια πώρωση με αυτό το τραγούδι! το video clip του έχει γυριστεί στο περού (machu pichu)

Tengo marcado en el pecho
todos los días que el tiempo
no me dejó estar aquí.

Tengo una fe que madura
que va conmigo y me cura
desde que te conocí.

Tengo una huella perdida
entre tu sombra y la mía
que no me deja mentir.

Soy una moneda en la fuente,
tú mi deseo pendiente,
mis ganas de revivir.

Tengo una mañana constante
y una acuarela esperando
verte pintado de azul.

Tengo tu amor y tu suerte,
y un caminito empinado.
Tengo el mar del otro lado,
tú eres mi norte y mi sur.

Hoy voy a verte de nuevo,
voy a envolverme en tu ropa.
Susúrrame en tu silencio
cuando me veas llegar.

Hoy voy a verte de nuevo,
voy a alegrar tu tristeza.
Vamos a hacer una fiesta
pa' que este amor crezca más.

Tengo una frase colgada
entre mi boca y mi almohada
que me desnuda ante ti.

Tengo una playa y un pueblo
que me acompañan de noche
cuando no estás junto a mi.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Angel25 τι ομορφο τραγουδι και βιντεο! Νομιζω οτι το βιντεο εχει θεση εδω σιγουρα και τωρα ειναι και δικο μου αγαπημενο τραγουδι :)

angel25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουδάν σου 'ρχομαι!!!
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλία - αμαζόνιος
hoy gloria estefan

χαίρομαι που σ' αρέσει go2dbeach. αυτό το τραγούδι είναι από το cd "Unwrapped" του 2003 με κάποια τραγούδια στα ισπανικά και κάποια με αγγλικό στίχο και την ίδια μουσική. το αγόρασα το 2004 στο μεξικό σίτι, αλλά ακούω μόνο τα ισπανικά τραγούδια!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom