• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Musica Latina!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
[URL="
Casal - Se feliz[/URL]
ήταν η αιτία να ξεκινήσω ισπανικά όταν πρωτοάκουσα στα "ψηλά τακούνια" το "Piensa en mi" και το "Un año de amor".
υπεροχο τραγουδι!εμενα η αιτια για να ξεκινησω ισπανικα ηταν οι ιδιες οι ταινιες του almodovar!!

Last edited by a moderator:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Que vonito forum!!!

Que lastima!!!! Που δεν σας βρήκα νωρίτερα

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Με μεγάλη μου χαρά βρίσκω τη παρέα που αγαπά το ίδιο είδους μουσικής όπως εγώ. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο να συζητήσω για musica latinα, έχουν πλήρη άγνοια οι παρέες μου. Επ' ευκαιρία να θυμηθώ και τα ισπανικά. Έχω να τα μιλήσω αρκετά χρόνια, αλλά τα ακούω κ' εγώ καθημερινά από το internet. Ακούω πιο πού baladas αλλά και mariachis για πιο εύθυμα.
για αρχή σας προτείνω τα κάτωθι: ( Μην κοιτάτε το video γιατί σε μερικά απλώς το έχουν "κολλήσει" για να υπάρχει, απλά απολαύστε τη μουσική)
Todo de derrumba dentro de mi με τον μοναδικό Emmanuel, καταπληκτική εκτέλεση , τα λόγια θα σας τα γράψω άλλη μέρα για όποιον δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει.
que vonito amor Με την Αmalia Mendosa, sto youtube μάλλον θα το βρήτε με τον jose alfredo jimenez. Μουσική πανδαισία. αυτά τα δύο έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις μου, μπορώ να τα ακούω όλη μέρα.
Άλλα του emmanuel : quiero dormir cansado, tengo que aprender, caprichosa maria
διαβάστε σχόλια από ισπανόφωνους για τον emmanuel.
Roberto Carlos(Brazil): que sera de ti, el gato que esta triste y azul, amande amande
Dyango : γεννημένος στην Βαρκελώνη αλλά Αργεντίνικη κολτούρα, βαθια ρομαντική φωνή Adios amor adios, amor perdoname, lejos de los ojos, olvidar κλπ
Οι mariachis Vicente Fernadez, Jose Arfredo Jimenez : Με το πασίγνωστο στο Μεξικό
el rey (το αγαπημένο τους στις συναυλίες) και το que te vaya bonito
Tέλος αν είστε κουρασμένοι, στεναχωρημένοι, ακούστε το No me hables asi χαριτωμένο εύθυμο τραγουδάκι, με τον θαυμάσιο συμπαθητικό Juan Pardo,( με πετυχημένο βίντεο), που το ξαναλέει στο popurri σε μεγαλύτερη ηλικία μαζι με άλλα δυο τραγούδια.-
Και για να μην ψάχνετε να τα βρείτα ένα ένα πηγαίνετε στο youtube.com/soudianos
na ta ακούσετε από το play list μου.-
Σας κούρασα; ευχαριστώ και θα τα λέμε.-

angel25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουδάν σου 'ρχομαι!!!
Ταξίδι-Όνειρο
βραζιλία - αμαζόνιος
dalaras en español!

Una Canción leyenda de México con la voz de nuestro Dalaras!

El preso número nueve

Al preso numero nueve ya lo van a confesar
esta rezando en la celda con el cura del penal
porque antes de amanecer la vida le han de quitar
porque mato a su mujer y a un amigo desleal
Dice asi, al confesar, los mate si señor
y si vuelvo a nacer yo los vuelvo a matar

Padre, no me arrepiento ni me da miedo la eternidad
yo se que alla en el cielo el Ser Supremo los juzgara
Voy a seguir sus pasos voy a buscarlos al mas alla

El preso numero nueve era un hombre muy cabal
iba la noche del duelo muy contento a su jacal
pero al mirar a su amor en brazos de su rival
ardio en su pecho el rencor y no se pudo aguantar
Al sonar el clarin se formo el peloton
y rumbo al paredon se oye al preso decir

Padre, no me arrepiento ni me da miedo la eternidad
yo se que alla en el cielo el Ser Supremo los juzgara
Voy a seguir sus pasos voy a buscarlos al mas alla

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Οι mariachis Vicente Fernadez, Jose Arfredo Jimenez : Με το πασίγνωστο στο Μεξικό el rey (το αγαπημένο τους στις συναυλίες)
El rey εννοεις αυτο μηπως? Το εχω δει στο youtube με τους αγαπημενους μου Luis Miguel-Alejandro Fernandez..μακαρι να υπηρχε και αλλο ντουετο τους :)

Pero en Mexicooooo me siento un Rey!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Que lastima!!!! Που δεν σας βρήκα νωρίτερα.Με μεγάλη μου χαρά βρίσκω τη παρέα που αγαπά το ίδιο είδους μουσικής όπως εγώ.
na ta ακούσετε από το play list μου.-
Σας κούρασα; ευχαριστώ και θα τα λέμε.-
Κι εγω χαιρομαι που υπαρχουν καποιοι που μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για αυτο το ειδος μουσικης. Δε μας κουρασες καθολου , θα ακουσω σιγουρα τα τραγουδια που προτεινεις και θα σου πω τη γνωμη μου :).
Πρωτη μου δουλεια το πρωι στη δουλεια να πιασω universo latino ή Djlokera :lol: για να παει καλα η μερα!

getxowoman

Member
Buenos dias a todos desde bilbao que hoy llueve bastante!!!
Αγαπημενο μου γρουπ ισπανικο ειναι οι Amaral,o Melendi,οι pereza για τη ωρα.Απο τα αγαπημενα μου στεκια της αθηνας (οταν ερχομαι ελλαδα) ειναι το ποτοπωλειον και το marabou στην πανορμου.Βαζουν αρκετα καλη ισπανικη ροκ και οχι μονο μουσικη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ένα τραγουδάκι που έχει πολύ γέλιο, περιγράφει άψογα την πολιτική (κι όχι μόνο) κατάσταση στη Βενεζουέλα και πάει κουτί στη go2dbeach:
(τα πρώτα 30 δεύτερα είνια αδιάφορα)
:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Α, κι ένα του Marco Antonio Solis που ήταν σωτηρία όταν έπαιζα σε πλατείες ταξιδεύοντας την Ευρώπη (πέφτανε βροχή τα κέρματα, ενώ αν έπαιζα μόνο Σιδηρόπουλο θα είχα πεινάσει πολύ):
Πλέον το έκαναν (λίγο πιο ροκ) διασκευή οι Mana και ξανάγινε επιτυχία. Μιλώντας για Mana, μου αρέσει πολύ η συνεργασία με τον αρχιερέα της merengue:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΕΠΙΚΟ κλιπάκι των hoyo colora'o για το στερεοτυπικό Κουβανό από το Μαϊάμι που πάει διακοπές στην Αβάνα να το παίξει πρώτη μούρη:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και -τέλος, το υπόσχομαι- οι αγαπημένοι μου Buena Fe με ένα φανταστικό τραγούδι για τη δύναμη που κρύβει μέσα του ο καθένας για ν' αντιμετωπίζει τη ζούγκλα της ζωής. Δε νομίζω ν υπάρχει πιο κατάλληλος λαός από τους Κουβανούς για να γράψει τέτοιους στίχους: η Κούβα των ελλείψεων, του εμπάργκο, των διακοπών ρεύματος, των παραπληγικών υπεραθλητών, των γιατρών-ηρώων, των μανάδων superwomen και των καθηγητών υπερνθρώπων.

aprende del fracaso y del dolor mas fuerte
incluso aprende amarles
pues van a demostrarte
que das mas
quizas si imaginas la fuerza que esta en tu interior

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623