playergeo
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Να μείνω όσο θέλω.
Και βέβαια δεν εννοείται λατινολάτρεις να μην έχει η τουλάχιστον ακούσει το Buena vista social club
Συμφωνω και ολα τους τα τραγουδια ειναι ομορφα και ρυθμικα. Το πιο αναγνωρισιμο ειναι μαλλον το Chan chan.Και βέβαια δεν εννοείται λατινολάτρεις να μην έχει η τουλάχιστον ακούσει το Buena vista social club
Αυτά είναι κάποια cd του Compay Segundo.Calle Saludαν και τα τελευταια χρονια εχω παρει υπερβολικη δοση απο Λατινικη Αμερικη ,για αυτο και δεν ειχα γραφτει σε αυτο το γκρουπ , σημερα η Ζωη χτυπησε ευαισθητο σημειο..
Απο τη μια η αγαπημενη μου Αβανα (εχω να παω καιρο και εχω αποθυμησει) και απο την αλλη ο πολυαγαπημενος μου Compay Segudo . Τον λατρευα το παππου και τον ακουω συνεχως. Το αγαπημενο μου σι-ντι ειναι το Duets οπου κανει διφωνιες με πολυ γνωστους τραγουδιστες Κουβανους και μη ...
Το εχετε ακουσει;
duetsΑυτά είναι κάποια cd του Compay Segundo, συμπεριλαμβάνεται και το Duets
Las Flores de la VidaΑυτά είναι κάποια cd του Compay Segundo, συμπεριλαμβάνεται και το Duets
Lo Mejor de la VidaΑυτά είναι κάποια cd του Compay Segundo, συμπεριλαμβάνεται και το Duets
Calle SaludΑυτά είναι κάποια cd του Compay Segundo.
Bienvenidos seniora Latina. Μας είσαι απαραίτητη με της γνώσεις σου. Para la musica Latina.hola και απο μενα!ειμαι νεο μελος και μολις ειδα το γκρουπ αυτο καταλαβα οτι ανηκω εδω!!αγαπω πολυ την latin μουσικη!!εμαθα ισπανικα μονο και μονο για να καταλαβαινω τα λογια..η μουσικη ειναι υπεροχη, ετσι και αλλιως, αλλα και οι στιχοι δεν πανε πισω!η μεγαλη μου λατρεια ειναι ο juanes!ειμαι μεγαλη fan!τα τραγουδια του ειναι ενα και ενα και ο ιδιος μεγαλη μορφη!το τελευταιο του τραγουδι με τιτλο "el odio por amor" γραφτηκε ειδικα για την ειρηνη(αφορμη τις κρισεις μεταξυ κολομβιας και βενεζουελας)!κορυφαια του στιγμη δε, οταν μπηκε στο ευρωπαικο κοινοβουλιο(για να παραλαβει καποια χρηματα για την κολομβια) και τραγουδησε ενωπιον ολων των βουλευτων!