panpan
Member
Θαναση πανε Μοσχα και ελα εδω τον ιουνιο να γουσταρεις.
Σου εχω δωματιο να σε περιμενει
Σου εχω δωματιο να σε περιμενει
Πάνω κάτω αυτά σκεφτόμουν να σου γράψω κ γω μέχρι που είδα αυτό το σχόλιο και με κάλυψε.... Εγώ έχω πάει το καλοκαίρι Μόσχα όταν η μέρα είναι η μεγάλη και η νύχτα λιγοστή, αφού λειτουργεί αντιστρόφως και έχεις ήδη επισκεφτεί τη χώρα από ότι βλέπω θα σου πρότεινα Ισπανία,να μεγαλώσει και το ποσοστό σου στο χάρτη! Κράτα τη Μόσχα για το καλοκαίρι..Σύντροφε δύσκολο το πρόβλημα που μας βάζεις... σε πρώτη σκέψη θα πω πουθενά... είναι η εποχή δύσκολη και για τις δυό τις πόλεις... αν όμως πρέπει να διαλέξω θα έλεγα Μαδρίτη... όχι δεν είμαι ρεφορμιστής και αγαπάω ξέχωρα την Μόσχα μα είναι κρίμα κι άδικο να την κάψεις Φλεβαριάτικα... δεν είναι μόνο το κρύο το βαρύ, είναι πως το σκοτάδι πέφτει νωρίς κι αν εξαιρέσεις τις βότκες και τις γκόμενες ελάχιστα άλλα θα προλάβεις να κάνεις... όχι πως στη Μαδρίτη θα δεις περισσότερα, αλλά παρά την λάθος εποχή οι δυνατότητες θα είναι περισσότερες... εσύ ειδικά που έχεις τιμήσει το κόμμα με αγώνες και θυσίες στην ηρωική Πολωνία καλό θα ήταν να ρίξεις κι ένα βλέφαρο της Πασιονάρια στη χώρα παρά να τρέχεις Φλεβαριατικα στην παγωμένη Μόσχα...
Ο σύντροφος Γραμματέας...
πολλά λάικΕπειδή είσαι ο ThanasisU2 πήγαινε Μαδρίτη.
Quiz: Ποια κρυβεται πισω απο την Kalliopi2;Πάνω κάτω αυτά σκεφτόμουν να σου γράψω κ γω μέχρι που είδα αυτό το σχόλιο και με κάλυψε.... Εγώ έχω πάει το καλοκαίρι Μόσχα όταν η μέρα είναι η μεγάλη και η νύχτα λιγοστή, αφού λειτουργεί αντιστρόφως και έχεις ήδη επισκεφτεί τη χώρα από ότι βλέπω θα σου πρότεινα Ισπανία,να μεγαλώσει και το ποσοστό σου στο χάρτη! Κράτα τη Μόσχα για το καλοκαίρι..
Ναι μάλλον κι εγώ μια τέτοια είμαι με τη διαφορά ότι δε με λένε Φένια..Με λένε Φένια και είμαι μια νεόπλουτη χασομερού που κηνυγώ την αισθητική του σκυλάδικου