ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
χαλαρά...:roll:Podgorica...
χαλαρά...:roll:Podgorica...
Ο σύντροφος Μεντβέβεφ (σωστά το γράφω?) εκτίμησε τις ανησυχίες σου και διέταξε το σκοταδι να πέφτει μια ώρα αργότερα (δεν αλλαξε την ώρα).Σύντροφε δύσκολο το πρόβλημα που μας βάζεις... σε πρώτη σκέψη θα πω πουθενά... είναι η εποχή δύσκολη και για τις δυό τις πόλεις... αν όμως πρέπει να διαλέξω θα έλεγα Μαδρίτη... όχι δεν είμαι ρεφορμιστής και αγαπάω ξέχωρα την Μόσχα μα είναι κρίμα κι άδικο να την κάψεις Φλεβαριάτικα... δεν είναι μόνο το κρύο το βαρύ, είναι πως το σκοτάδι πέφτει νωρίς κι αν εξαιρέσεις τις βότκες και τις γκόμενες ελάχιστα άλλα θα προλάβεις να κάνεις... όχι πως στη Μαδρίτη θα δεις περισσότερα, αλλά παρά την λάθος εποχή οι δυνατότητες θα είναι περισσότερες... εσύ ειδικά που έχεις τιμήσει το κόμμα με αγώνες και θυσίες στην ηρωική Πολωνία καλό θα ήταν να ρίξεις κι ένα βλέφαρο της Πασιονάρια στη χώρα παρά να τρέχεις Φλεβαριατικα στην παγωμένη Μόσχα...
Ο σύντροφος Γραμματέας...
Επισης αλλο ενα γεγονος που βοηθα την υποψηφιοτητα της Μοσχας ειναι πως οι Ισπανοι εξελεξαν δεξια κυβερνηση.Ο σύντροφος Μεντβέβεφ (σωστά το γράφω?) εκτίμησε τις ανησυχίες σου και διέταξε το σκοταδι να πέφτει μια ώρα αργότερα (δεν αλλαξε την ώρα).
Και το αυτό έπραξε και ο έτερος σύντροφος, ο Λουκασένκο...Ο σύντροφος Μεντβέβεφ (σωστά το γράφω?) εκτίμησε τις ανησυχίες σου και διέταξε το σκοταδι να πέφτει μια ώρα αργότερα (δεν αλλαξε την ώρα).
Ενώ οι Ρώσοι, τι να πω, δικτατορία της Αριστεράς και της Προόδου...Επισης αλλο ενα γεγονος που βοηθα την υποψηφιοτητα της Μοσχας ειναι πως οι Ισπανοι εξελεξαν δεξια κυβερνηση.
Ε όχι και σύντροφος ο Μεντβέντεφ (όχι δεν το γράφεις σωστά)......Ο σύντροφος Μεντβέβεφ (σωστά το γράφω?) εκτίμησε τις ανησυχίες σου και διέταξε το σκοταδι να πέφτει μια ώρα αργότερα (δεν αλλαξε την ώρα).
tripakias εκτίθεσαι, αριστερός είσαι;Επισης αλλο ενα γεγονος που βοηθα την υποψηφιοτητα της Μοσχας ειναι πως οι Ισπανοι εξελεξαν δεξια κυβερνηση.
да, я понимаю товарищаΚαλα βρε Θαναση δεν εχεις παει ακομα Μοσχα .
Αντε θα παμε μαζι κ θα μου κανεις κ το διερμηνεα ινταξ?
Εσύ όλο της προσκολλήσεως και της εκμετάλλευσης!Καλα βρε Θαναση δεν εχεις παει ακομα Μοσχα .
Αντε θα παμε μαζι κ θα μου κανεις κ το διερμηνεα ινταξ?