• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Ρωσία Moscov VS Madrid

Москва́ (Μόσχα) Vs Madrid (Μαδρίτη)

• Μόσχα

Votes: 14 51,9%
  • Μαδρίτη

Votes: 13 48,1%

• Total voters
    27

panpan

Member
Τωρα ο borealis μας θεωρει μη σοβαρους?
Καλά υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που προτιμάει τη Μόσχα απο τη Μαδρίτη? θα μας κάψει ο θεός.
Διακινδυνευοντας την σοβαροτητα μου κατα την ως ανω δηλωση και εχοντας
παει πολλες φορες στην Μαδριτη,ολες τις εποχες,σοβαρα προτεινεις σε ενα
22χρονο να παει τον φεβρουαριο στην Μαδριτη?
Θαναση δεν μπορω να εχω αποψη απο Μοσχα γιατι δεν εχω παει αλλα
Μαδριτη φεβρουαριο θα πηγαινα μονο για επαγγελματικους λογους.
Οχι για διακοπες.Απο τελος μαρτιου και μετα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και γιατί όχι παρακαλώ;;:roll:
Τωρα ο borealis μας θεωρει μη σοβαρους?
Διακινδυνευοντας την σοβαροτητα μου κατα την ως ανω δηλωση και εχοντας
παει πολλες φορες στην Μαδριτη,ολες τις εποχες,σοβαρα προτεινεις σε ενα
22χρονο να παει τον φεβρουαριο στην Μαδριτη?
Θαναση δεν μπορω να εχω αποψη απο Μοσχα γιατι δεν εχω παει αλλα
Μαδριτη φεβρουαριο θα πηγαινα μονο για επαγγελματικους λογους.
Οχι για διακοπες.Απο τελος μαρτιου και μετα.
Ρε μην παρεξηγηστε... Ο Borealis αναφερεται σε μη μελη του φορουμ. Το λεει ξεκαθαρα "Καλα υπαρχει σοβαρος ανθρωπος..."

Borealis

Member
Πολύ φασαρία για το τίποτα. Τίποτε δεν υπάρχει συγκρίσιμο μεταξυ της Μόσχας και της Μαδρίτης (ειδικά για καποιον που ζει στις πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες). Η Μόσχα ενδείκνυται για νεόπλουτους χασομέρηδες που κυνηγούν την αισθητική του σκυλάδικου και έξω από την χώρα μας. Ή Μαδρίτη για τους υπόλοιπους.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ποτέ δε έβαλα σε σύγκριση τις δύο χώρες ποια είναι καλύτερη. Για μενά πχ το Λβιβ είναι μακράν καλύτερο από την Πράγα, αλλά είναι υποκειμενικό.

Πολλή απλά κάνω αυτό το βέρσους, γτ κι στις δύο χώρες μας έχουν καλέσει το εκάστοτε υπουργείο παιδείας, για ανταλλαγή φοιτητών, πράγμα που σημαίνει, σχεδόν τζάμπα διαμονή κι ευκολία στην βίζα (Ρωσία μπορεί κι Λευκορωσία) κι έκπτωση στα αεροπορικά/τρένο.

Προς θεού, δε θέλω να το κάνω τράβελ war :) Drink Vodka, Stop War

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Είμαι full in love with Madrid και Μόσχα δεν έχω πάει (και δε με εξιτάρει και πάρα πολύ για να είμαι ειλικρινής) οπότε η άποψη μου μόνο αντικειμενική δε μπορεί να είναι...Επειδή όμως ζεις εκεί στα κρύα και έχεις χορτάσει κρύο και βαριά φαγητά και είσαι και κοντά σχετικά οπότε μπορείς Μόσχα να πας πιο εύκολα πήγαινε χωρίς δεύτερη σκέψη στη Μαδρίτη (έχει και η Aegean προσφορές), ειδικά αν δεν έχεις ξαναπάει.Θα περάσεις σούπερ, θα πιείς κρασάρες, θα φας τέλεια tapas, θα δεις και κανά μουσείο και αν δεν περάσεις καλά σου υπόσχομαι αν έρθεις Αθήνα να σου μαγειρέψω paella.:haha::haha::haha:

Borealis

Member
Νομίζω ότι όλοι υποκειμενικά μιλάμε, οι αντικειμενικοί που απέμειναν δουλεύουν στο Μέγκα.
Λατρεύω τη Μαδρίτη και δεν χρειάζεται να παίρνεις σοβαρά΄τις απόψεις μου για Μόσχα. Σου εύχομαι το καλύτερο στη συνέχεια των σπουδών σου

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μια χαρά πέρασα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορει να συγκριθεί με όλες τις δυτικοευρωπαικές πόλεις, σε σχέση με τη Σόφια π.χ είναι πολύ καλύτερη.
Ναι ε; Και την ειχα σε υποληψη... αλλα ετσι πως τα λες . Καλα απο Σοφια δεν εχω χειροτερο...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κρίμα ρε γμτ και τον συμπαθούσα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα