hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Όπως φαίνεται θα ενώσουμε δυνάμεις...Και για το τελευταιο ταξιδι ποτε θα ξεκινησετε ιστορια εσυ ή καποιος απο το τρελοπαρεακι που πηγατε??
Όπως φαίνεται θα ενώσουμε δυνάμεις...Και για το τελευταιο ταξιδι ποτε θα ξεκινησετε ιστορια εσυ ή καποιος απο το τρελοπαρεακι που πηγατε??
Για την τάξη πραγμάτων κάποιες είναι και του travelogatos. Noμίζω ένα έμπειρο μάτι θα καταλάβει τις διαφορές στην χρωματική απόδοση του αισθητήρα της Canon (πιο ζεστά κι έντονα χρώματα στο landscape) από τη τότε χρησιμοποιούμενη Sony Nex μου. Οι βραδυνές είναι από την Sony που αποδίδει πολύ καλά σε υψηλά ISO χωρίς θόρυβο με μια μικρή διόρθωση στη θερμοκρασία λευκού με το DxO. Αυτά για τα τεχνικά, γιατί το ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα, η ματιά του φωτογράφου είναι που κάνει συχνά τη διαφορά.Καλά, φωτογραφικά έχεις κεντήσει!!!
Η Dordogne είναι χρέος του '121.Να γινει ευφημος μνεια απο το σαιτ αυτο για τη φωτογραφικη διανθιση των ιστοριων του ζωικου διδυμου γουρουνιου-γατου.
2.Καλα μου ζωακια εχω μπερδευτει ...ιστορια απο δω ..ιστορια απο κει ...απο τη μια ακρη της Ευρωπης στην αλλη και περα απο τον Ατλαντικο...σε ποσες εχετε παει σε τοσο μικρο διαστημα? ...ξεφυτρωνουν οι ιστοριες εν ριπη οφθαλμου!!!!!
Μια ανάλογη ιστορία με παρακίνησε κι εμένα να πάω. Κακή επιρροή αυτό το φόρουμ….Τι ωραία μέρη είναι αυτά;;; Και τι καταπληκτικές φωτογραφίες!
Λόγω βεβαρυμένου μητρώου ημιτελών ταξιδιωτικών ιστοριών θα όφειλα κανονικά να το βουλώσω αλλά δεν αντέχω: Και ΤΟ ΝΗΣΙ, τι θα γίνει?Η Dordogne είναι χρέος του '12
Το Περού χρέος του '13
Και η Πολωνο-ουκρανία εμπίπτει στην φετινή δήλωση ταξιδίου.
Ξεπληρώνω κεφάλαιο - κεφάλαιο. Κάτι σαν την εφορία ένα πράγμα.
Μεταξύ μας απορώ πώς είχα την υπομονή να ολοκληρώσω την μοναστηροϊστορία για την Αρμενία κι άφησα ατέλειωτες αυτές
Το ζωικό δίδυμο σε ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια για την φωτογραφική διάνθιση.