• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Incredible India!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εφτασε η ωρα μας!
Ναι ακουγεται καπως η προταση αυτη, αλλα οταν φευγεις ταξιδι στην Ινδια πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για τα παντα, για καθε ανατροπη και για καθε αναποδια.
Το ταξιδι αυτο ηταν μια εμπνευση της στιγμης και εν πολλοις (τι εν πολλοις.... κατ εξοχην) οφειλεται στην ιστορια της Vario -Athens που με την πολυ σαφη ιστορια της μου εδωσε το γενικο περιγραμμα. Κατοπιν με ιδιαιτερη επικοινωνια μου εδωσε και τη σημαντικη πρακτικη κατευθυνση.
Παραλληλα εκμεταλλευτηκα την πειρα των αλλων μελων του travelstories (Dim Kyr ευχαριστω για τις συμβουλες) και οργανωθηκαμε.
Ετσι λοιπον πηγαινουμε στην Ινδια με το φουλ του Ασσου στο μανικι μας, το φουλ του Detol εννοω: Detol σε μοσχοσαπουνο, Detol σε κρεμοσαπουνο, , Detol σε υγρομαντηλα, Detol σε σπραυ. Και με μια φαρμακαποθηκη αχρειαστη ναναι. Μονο κονσερβες δεν κουβαλω καθοτι και να μην φαω καλο θα μου κανει... να χασω και τα εορταστικα κιλα.
Λοιπον πριν ξεκινησω (και πριν εχω οικογενειακη κριση που μεχρι τελευταια στιγμη πληκτρολογω αντι να βαζω φαι στην γατα και να κλεινω τους διακοπτες... μπορειτε να φανταστειτε ποιος τα κανει αυτα) πρεπει να σας πω οτι σας ευχαριστω πολυ ολους σας, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε και υποσχομαι αμα τη επιστροφη μου εκτενη ταξιδιωτικη διηγηση.
Κλεινω γιατι θα με χωρισει (και μαλλον θα εχει και δικιο!)
Φιλια!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλό ταξίδι, καλά να περάσετεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Φεύγα! Φεύγα! Καλό ταξίδι!!!
Με το καλό να έρθεις και να μας τα πεις!

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Καλο ταξιδι!!!
Καλη Χρονια με καινουριες περιπετειες!:xmas_wink:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλά, ακόμη εδώ είσαι? Τι κόλλημα ρε παιδί μου! Δε θες να βγάζουν ειδικές αναγγελίες για σας στο "Μακεδονία", ε? Θες? Δε θες. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙ !

Borealis

Member
Καλά να περάσετε Έρση! και να κρατάς καμειά σημείωση για να μας τα πεις όλα!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Καλο ταξιδι, να περασετε τελεια. Περιμενουμε αναλυτικη αφηγηση και πολλες φωτογραφιες.Αν υπαρξει και βιντεο, δεν θα πουμε οχι :xmas_mrgreen:
Α θελουμε και μουσικη, κανονιστε.

Bahari

Member
Αχ Ινδία... Τι ωραία!!! Δε ζηλεύω πολύ... Ζηλεύω ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ!!!! :xmas_smile: Καλό ταξίδιιιιιιιιιιιιιιι!!! Με το καλό να γυρίσετε και να μας διηγηθείτε όσα υπέροχα και μοναδικά δείτε και ζήσετε στην Incredicle India!!!

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Και από μένα, τα καλυτερότερα στη περιπλάνηση σας στη μακρινή και λατρεμένη Ινδία μας !

Loca Corazon

Member
... και εσύ που ανησυχούσες για την "λαδιά"!!!!

Να περάσετε καταπληκτικά, να χορτάσετε χρώματα και μυρωδιές, και να γυρίσετε πίσω με το καλό! Θα περιμένουμε να μας αφηγηθείτε ευχάριστες, ξεκαρδιστικές και πολύτιμες εμπειρίες!

Φιλιά πολλά! ΧΧΧ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλο σας ταξιδι...

το Detol ειναι καρε, οχι φουλ.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Nα μας φιλήσεις το Γάγγη (και μετά γαργαρα με Detol)
Καλά να περάσετε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα