• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Incredible India!

XRISTOS71

Member
Καλώς την καλώς την !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε καλή προσαρμογή απο την Βρωμικη Ινδία στην Καθαρή Θεσσαλονίκη :haha::haha:.

Κανε τα μπανια σου κανε τα λουτρά σου με Μπεταντίν και εμεις εδω θα ειμαστε υπομονετικά να περιμένουμε όποτε θελεις να μοιραστείς μαζι μας
αρώματα Ινδίας καλη μου Ερση :):).

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Kαλώς τους , καλώς τους, καλώς τους.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ει καλως ηρθες περιμενουμε με αγωνια εντυπωσεις :clap:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
साथियों आपका स्वागत है!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλωσ ηρ8ες,μπορει η θεσσαλονικη να σου φαινεται πεντακαθαρη ομως εσυ ενα αρωμα καρρυ 8α το εχεις ακομα ...:D..Ευτυχως οι υπεροχες αναμνησεις απο αυτη τη χωρα δε φευγουν με ενα μπανιο με μπεταντιν και 8α σου μεινουν για παντα....Καλη ξεκουραση και κουραγιο..Οι πρωτες μερες επιστροφης ειναι περιεργες...:)

Borealis

Member
Έρση είσαι εσύ? καλως ήλθες!
Είδες ο Μπουτάρης βρε, 17 μέρες χρειάστηκε και την έκανε τη Θεσσαλονίκη Ελβετία, Θαύμα, θαύμα!
(μήπως να αρχίσει να στέλνει γκρουπ στην Ινδία? με 100 τοις εκατό τον βλέπω την επόμενη φορά).

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Καλώς ήλθατε...
Περιμένουμε εναγωνίως ιστορία! Εγώ πάντως έχω ήδη τοποθετήσει το σκαμνάκι μου μπροστά από τον υπολογιστή και περιμένω...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ πάντως έχω ήδη τοποθετήσει το σκαμνάκι μου μπροστά από τον υπολογιστή και περιμένω...
Ρε κοριτσια μια απορια: Ολες εχετε απο ενα σκαμνακι που το βαζετε μπροστα απο τον υπολογιστη; Γιατι δεν παιρνετε απο μια δερματινη πολυθρονα (απ' αυτη που κανει και μασαζ) για να μην πιανεστε;

Bahari

Member
Ρε κοριτσια μια απορια: Ολες εχετε απο ενα σκαμνακι που το βαζετε μπροστα απο τον υπολογιστη; Γιατι δεν παιρνετε απο μια δερματινη πολυθρονα (απ' αυτη που κανει και μασαζ) για να μην πιανεστε;
:haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Λοιπόν, εγώ περιμένω την εξιστόρηση των περιπετειών σας ξαπλωμένη στη μασαζοκαρέκλα μου :D
Καλώς ήρθατε!!!

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Καλως ηρθατε κι απο μενα!Τελικα μονο μετα απο μια Ινδια σου φαινεται η χωρα μας, καθαρη, ησυχη,πολιτισμενη κλπ

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλως ηρθατε κι απο μενα!Τελικα μονο μετα απο μια Ινδια σου φαινεται η χωρα μας, καθαρη, ησυχη,πολιτισμενη κλπ
εκεί καταντήσαμε. να υπερέχουμε μόνο των ανατολικών μας, κι αυτό μέχρι μια νοητή διαχωριστική γραμμή κοντά στους κίτρινους..

Καλώς ήλθατε Έρση στείλε μας λίγη Ινδουιστική σοφία και σκέψη, απ αυτή που φέρνει την ηρεμία και την αναισθησία...απαραίτητο γιατρικό γι' αυτές τι μέρες του ΔΝΤ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα