• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Incredible India!

Borealis

Member
Έρση μου για να σε βοηθήσω να ολοκληρώσεις την ιστορία σου χωρίς να ανησυχείς που έχασες επεισόδια των τελευταίων εβδομάδων, αποφάσισα να σου μεταφέρω μια περίληψη εδώ, ώστε νάχεις να πορεύεσαι.
Καταρχήν, αγαπητή μου Ερση, ο πληθυσμός του χωριού μας αυξήθηκε, γίναμε 9.000, ζωή νάχουμε. Ο Ντεφ έβγαλε εορταστική ανακοίνωση και αποφάσισε να αφήσει τις μπαλίτσες και τους αηβασίληδες εσαεί (αν βρεθείτε στο Πήλιο, πέστου κάτι με τρόπο, σε παρακαλώ).
Το Νησί είναι πάλι στην επικαιρότητα, αλλά όχι αυτό που ήξερες, αυτό το λένε Σοκότρα και είναι By Hydronneta and Babaduma. Θραύση σου λέω, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο Hydronneta το έχει μοσχοπουλήσει στον Κυριακού αλλά αντιδρά ο Babaduma που ανησυχεί για την ποιότητα της παραγωγής και θέλει να αναδειχθεί η κοινωνική διάσταση του θέματος.
Ο Γιώργος επέστρεψε στη Κούβα, περισσότερα μη ρωτάς. Κυκλοφορεί η φήμη ότι ανεβαίνει ξημερώματα την γκραν βία της Αβάνα και ξεγλιστρώντας στα οδοφράγματα φτάνει στη γιάφκα της Τελεφόνικα από όπου μας στέλνει τηλεγραφήματα για την αποστολή του στη Δυτική Αφρική, ενίοτε φτάνει και καμιά φωτογραφία. Εκτός τούτου σέρνεται μια φήμη στο φόρουμ ότι ο Γιώργος γράφει...
Η Dim Kyr, έρση μου δεν άντεξε την απαξίωση των ελληνικών σιδηροδρόμων από την κυβέρνηση, παράτησε τις εξοχές σήκωσε το ποδήλατο στο πατάρι και αποφάσισε να προβάλλει φανατικά τα ινδικά τρένα, με την ελπίδα πάντα, ότι θα παραδειγματιστούν και οι δικοί μας.
Ένα νέο αστέρι γεννήθηκε Έρση μου όσο έλειπες, τον λένε Tripakia και το έχει ταμένο να ξεπεράσει μέχρι το πάσχα τα 7000 μηνύματα.
Το Πέτρο από την Ρόδο τον Θυμάσαι, πάλι καλά, γιατί εμείς κοντεύουμε να τον ξεχάσουμε, μία μέρα γράφει δέκα είναι μπάντ. Μεγάλη στεναχώρια με αυτό το παιδί. Α! μια και είπα παιδί, το άλλο παιδί, ο Τράβελλερ ντε και κείνη η κοπελλιά από την Πάτρα η Ανέλ ξέρεις. Κάτι συμβαίνει. κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι μετά από μεσολάβηση υηλόβαθμων μελών του χωριού μας κλείστηκε ραντεβού συμφιλίωσης στα Δουνέικα της Πάτρας! Εγώ βέβαια δεν τα πιστεύω αυτά εκτός αν βγάλει και ο Μπρους Γουίλις μαλλιά...
Τέλος πρέπει να ξέρεις ότι οι γάμοι καλά κρατούνε και τα γραφεία για τις Σευχέλλες και τα Μπαρμπάντος δουλεύουν καλά.
Θα κλείσω μεταφέροντάς σου ένα δυσάρεστο νέο, η Pandora διώχθηκε άρον άρον από το πολιτιστικό ρεπορτάζ και περί των ιαπωνικών και δουλεύει πλέον στο πολεμικό, πρώτη της αποστολή ήταν στην ταραχώδη Τυνησία, μια χαρά τα πήγε, δεν μπορώ να πω. Αυτά προς το παρόν και ότι θυμηθώ σε ενημερώνω. Καλή επιστροφή, μας έλλειψες!!!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
χαχαχαχαχαχα Να σαι καλά ρε Borealis, γέλασα με τη ψυχή μου....Επαυξάνω σε όσα γράφεις....:clap:

(Είναι ωραίο τελικά να δεις πως αντιλαμβάνονται τα άλλα μέλη, τα γραφόμενα ή τον χαρακτήρα που βγάζεις εδώ...)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χαχαχαχ! Borealis νασαι καλα! Μου εφτιαξες την ημερα με την ενημερωση σου! Εισαι θηριο ενημερο! Αυτο εχω να πω!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha: :clap: έχω δακρύσει απ΄τα γέλια :haha:
anata wa saiko no !:D
arigato :clap:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Borealis, ξεσκόνισε τις βαλίτσες σου. Προσλαμβάνεσαι για έκτακτος ανταποκριτής στο επόμενο ταξίδι μας. Με σύμβαση ορισμένου χρόνου στην αρχή, με προοπτικές αορίστου από τα επόμενα. Αποδοχαί (παντός είδους) απολύτως ικανοποιητικαί.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Babaduma νάσαι καλά αλλά μη παίζεις με το πόνο μου, 15 χρόνια είμαι έκτακτος!
Και πού να το ξέρω φίλε μου; Συγγνώμη. Κατανοώ και συμπάσχω. Τουλάχιστον αναγνώρισες τις καλές προθέσεις μου... :)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
:clap:ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ και πολύυυυυυ καιρό,με αφορμή την απουσία της ΕΡΣΗς ενημερωθήκαμε και όσοι είχαμε χάσει αρκετά επεισόδια τον τελευταίο καιρό για τα τεκτενόμενα...
Mήπως να το καθιερώναμε που και που να γίνεται μιά τέτοια "σούμα"των κυριωτέρων ειδήσεων που μας αφορούν:haha:μην ψαχνόμαστε...κάθε φορά που λείπουμε..

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μήπως κατά καιρούς να βγάζει έκτακτα παραρτήματα-ανασκοπήσεις δρώμενων του φόρουμ;;
Επί τη ευκαιρία ο Κυριακού θεωρεί ότι τα γυρίσματα θα του κοστίσουν (άσε που δεν τα βρήκαμε στο κάστινγκ, μα έχω σχέση εγώ το υπέροχο ροζ γουρούνι με τον Τσιμιτσέλη;;), ως εκ τούτου τα δικαιώματα επωλήθησαν έναντι καζάν ντιπί και ασούρε, στη παραγωγή του τουρκικού "Το αγιάζι του έρωτα".

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα