tou dromou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΟΛΩΝΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Thanasi απλώς πιστεύω ότι τα περιστατικά που περιγράφεις είναι μεμονωμένες ακραίες καταστασεις τις οποίες αντιμετωπίζουν όλες μα όλες οι χώρες και οι πόλεις του κόσμου. απλώς η αίσθησή μου είναι ότι αυτή την περίοδο η κατάσταση στις χώρες εκεί είναι λίγο πιο σοβαρή και έκρυθμη. Παράλληλα, κατά τη γνώμη μου σε χωρες που η γυναίκα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο πως ντύνεται και συμπεριφέρεται είναι λίγο ζόρι το ταξίδι αν είναι μόνη. έχω πάει πολλά χρόνια πριν στο Καϊρο οπότε και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.Στέφανε, άμα είναι να πιστεύω αυτά που λένε οι ειδήσεις κι τα ΜΜΕ, τότε δε θα πήγαινα Λονδίνο (Βλέπε τρομοκρατική επίθεση 2005), Μινσκ (βλέπε τρομοκρατικές επιθέσεις 2011), Μόσχα (Τσετσένοι αντάρτες) κι Τουρκία (ΡΚΚ).
Οχι, δεν ειναι το ιδιο... στη Ρωμη μια ψιλοκαταθλιψη την παθαινεις και χωρις να 'σαι χωρισμενος, φαντασου να 'σαι κιολας. Αμα την αναζωογονει να βλεπει αγαλματα και μαρμαρα γιατι να τρεχει μεχρι τη Ρωμη; Ας κλειστει 2 μερες στο μουσειο της Ακροπολης, να γλιτωσει και τα εξοδα.πιστευω σε οποιο μερος και να παει ενας που εχει χωρισει θα ειναι το ιδιο..αν εχει τη μελαγχολια του χωρισμου σε ολα τα μερη θα το νοιωθει αυτο..αν παει με διαθεση να περασει καλα και να ανανεωθει παλι παντου θα το νοιωσει αυτο..
αααχχχ φιλε μου tripakia δεν σε προλαβε εκλεισε ρωμη τελικα..σαυτο που ειπες για τα μαρμαρα δεν εχεις κι αδικο..για μενα επρεπε να παει κωνσταντινουπολη που δεν εχει ξαναπαει και ειναι μια ακρως ενδιαφερουσα και απιστευτα ζωντανη πολη..Οχι, δεν ειναι το ιδιο... στη Ρωμη μια ψιλοκαταθλιψη την παθαινεις και χωρις να 'σαι χωρισμενος, φαντασου να 'σαι κιολας. Αμα την αναζωογονει να βλεπει αγαλματα και μαρμαρα γιατι να τρεχει μεχρι τη Ρωμη; Ας κλειστει 2 μερες στο μουσειο της Ακροπολης, να γλιτωσει και τα εξοδα.
Οι ζωντανες πολεις που περπατας στους δρομους τους και βλεπεις τρελοκοσμο και διαφορες ασυνηθιστες εικονες που μπορουν να σου τραβηξουν την προσοχη ειναι οι καταλληλες για ενα χωρισμενο που παει μονος διακοπες. Και αναφερθηκαν αρκετες τετοιες, Λονδινο, Βαρκελωνη, Κωνσταντινουπολη, Καιρο...