• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά help wanted!

isabelle

Member
Εδώ, με Ολυμπιακή για Κάιρο, με 111 ευρώπουλα

Τελική τιμή: 111.02

Αναχώρηση Πέμπτη 27/10/2011
Olympic Air OA0325 (H)

• ATH, Eleftherios Venizelos Intl Arpt
    Αθήνα, Ελλάδα
  • CAI, Cairo Intl Arpt
    Κάιρο, Αίγυπτος
Airbus A319

12:20
Διάρκεια: 2ω 00λ

13:20

Επιστροφή Δευτέρα 31/10/2011
Olympic Air OA0326 (H)

Terminal: 1
  • CAI, Cairo Intl Arpt
    Κάιρο, Αίγυπτος
    Αθήνα, Ελλάδα
Airbus A319

14:50

16:50

Last edited by a moderator:

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
οντως καλη η τιμη αλλα εγω αναχωρω απο Θεσσαλονικη

isabelle

Member
τότε πάς στα σκάρτα 200.

Τελική τιμή: 198.66

Αναχώρηση Πέμπτη 27/10/2011
Olympic Air OA0901 Economy (U)

• SKG, Makedonia Arpt
    Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
    Αθήνα, Ελλάδα
Airbus A320-100/200

07:00
Διάρκεια: 50λ

07:50

Διάρκεια αναμονής για επόμενη πτήση: 3ω 30λ

Olympic Air OA0325 (H)

Αθήνα, Ελλάδα
  • CAI, Cairo Intl Arpt
    Κάιρο, Αίγυπτος
Airbus A319

12:20

13:20

Επιστροφή Δευτέρα 31/10/2011
Olympic Air OA0326 (H)

Terminal: 1
  • CAI, Cairo Intl Arpt
    Κάιρο, Αίγυπτος
    Αθήνα, Ελλάδα
Airbus A319

14:50

16:50

Διάρκεια αναμονής για επόμενη πτήση: 1ω 35λ

Olympic Air OA0916 (H)

Αθήνα, Ελλάδα
  • SKG, Makedonia Arpt
    Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Airbus A319

18:25
Διάρκεια: 55λ

19:20

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
isabelle ευχαριστω πολυ..θα βαλω κ το Καιρο στη λιστα!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Eγώ στην θέση σου θα πήγαινα Ισπανία, από τον χάρτη σου φαίνεται πως δεν έχεις πάει. Θα διάλεγα Μαδρίτη έναντι Βαρκελώνης. Κι αν έβλεπα πως το διασκέδαζα το ταξίδι μόνη μου και μου πήγαινε θα δοκίμαζα αργότερα να πάω κάπου εκτός Ευρώπης. Βέβαια εσύ ξέρεις καταβάθος τι θες ότι κι αν σου λέμε οι υπόλοιποι. Έχω την εντύπωση όμως πως μάλλον Ευρώπη θα καταλήξεις αν αποφασίσεις να το κάνεις το ταξίδι.

Borealis

Member
Borealis, το στερεότυπο είναι ο ευρωπαιοκεντρισμός. Η ασφάλεια του οικείου. Όσο κόβω βόλτες στην γειτονιά μου, μπορεί να περνάω όμορφα, δεν έχω όμως πραγματική αντίληψη του τι συμβαίνει έξω απ' αυτήν.
Λυπάμαι αλλά δυσκολεύομαι να συμφωνήσω. Ποτέ δεν ήταν η Ευρωπη γειτονια μας και στερεότυπο. Γειτονιά μας ήταν η Αλεξάνδρεια, το Γαλάτσι, το Κόσοβο, η Κωνσταντινούπολη και τα Σούρμενα. Η Ευρώπη ήταν εκατομύρια μίλια μακρυά. Τα τζαμιά ήταν πάντα έξω από το σπίτι μας, η αναγέννηση πάλι όχι. Αν εσύ νομίζεις την ευρώπη οικεία, πιθανότατα δεν έστειλες ποτέ κάποιον δικό σου να υπηρετήσει στη Κύπρο.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Τα διάβασα όλα! Λοιπόν Rena είδα το προφίλ σου και τις χώρες που έχεις επισκεφτεί. Εγώ λόγω πρότερου βίου θα προτείνω Ρουμανία αλλά ίσως δεν πρέπει να με πάρεις και πολύ στα σοβαρά. Τώρα για τον προβληματισμό Ευρώπη <-> Αφρική, Μ. Ανατολή να το αποφασίσεις μόνη σου απλώς να γνωρίζεις πολύ καλά ότι όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο του Καίρου πχ, θα πρέπει να εξαρτηθείς κατά κόρων στις διαθέσεις των ταξί καθώς το μετρό του Καίρου δεν είναι και τόσο εκτενές (στη Giza που βρίσκονται οι πυραμίδες δεν φτάνει πχ). Αυτά είναι τα αντικειμενικά γιατί υποκειμενικά το Κάιρο είναι ένας πάτος. Τώρα οι υπόλοιπες προτάσεις (Ιορδανία, Μαρόκο κλπ) είναι μεν θαυμάσιες αλλά και πάλι θα χρειαστεί να ενδιαφερθείς για πράγματα τα οποία ενδεχομένως δεν έχεις υπολογίσει. Όπως κι αν το κάνουμε η Ευρώπη είναι πιο "αυτόματος πιλότος" κατάσταση για άπειρους ταξιδευτές. Κρίνοντας από τα όσα λες ότι δεν το τολμάς και δεν ξέρεις αν θα τα καταφέρεις μόνη σου κλπ. θα συνταχθώ προς Ευρώπη πλευρά. H Aegean έχει Λισαβόνα με 218 τέλη Οκτωβρίου, Μαδρίτη με 135, Βαρκελώνη με 162 κλπ. H Lufthansa έχει Βαρκελώνη με 159, Βενετία με 169, Μόναχο με 129 κλπ...
edit όλα από Αθήνα αλλά οι τιμές είναι τόσο καλές που μπορείς να προσθέσεις και μια προσφορά της Aegean Θεσσαλονίκη- Αθήνα στα 93E.

stefanos80

Member
ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου το Καϊρο. Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε όσοι διαβάζετε εφημερίδες - γιατί πια στα δελτία ειδήσεων δεν υπάρχουν διεθνείς ειδήσεις- ότι η κατάστση στην Αίγυπτο εξακολουθεί να ειναι έκρυθμη. Η πολεμική κατάστση μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας επηρεάζει άμεσα και βάζει στο παιχνίδι και τις χώρες τύπου Αίγυπτο.
«εν κρυπτώ»: Εισβολή διαδηλωτών στην ισραηλινή πρεσβεία στο Κάιρο
ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τι προτείνουμε σε ένα νέο κορίτσι που θα ταξιδέψει μόνο. γιατί σε ένα ταξίδι σημασία έχει να απολαύσεις και όχι να αποδείξεις πόσο ατρόμητος είσαι εκτός και αν θέλεις να κάνεις καριέρα πολεμικού ανταποκριτή.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Στέφανε, άμα είναι να πιστεύω αυτά που λένε οι ειδήσεις κι τα ΜΜΕ, τότε δε θα πήγαινα Λονδίνο (Βλέπε τρομοκρατική επίθεση 2005), Μινσκ (βλέπε τρομοκρατικές επιθέσεις 2011), Μόσχα (Τσετσένοι αντάρτες) κι Τουρκία (ΡΚΚ).

απλά μια ζωή τα ΜΜΕ το πρόβλημα 1 χιλιοστού, το κάνουν 1 χιλιομέτρου

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου το Καϊρο. Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε όσοι διαβάζετε εφημερίδες - γιατί πια στα δελτία ειδήσεων δεν υπάρχουν διεθνείς ειδήσεις- ότι η κατάστση στην Αίγυπτο εξακολουθεί να ειναι έκρυθμη. Η πολεμική κατάστση μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας επηρεάζει άμεσα και βάζει στο παιχνίδι και τις χώρες τύπου Αίγυπτο.
«εν κρυπτώ»: Εισβολή διαδηλωτών στην ισραηλινή πρεσβεία στο Κάιρο
ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο τι προτείνουμε σε ένα νέο κορίτσι που θα ταξιδέψει μόνο. γιατί σε ένα ταξίδι σημασία έχει να απολαύσεις και όχι να αποδείξεις πόσο ατρόμητος είσαι εκτός και αν θέλεις να κάνεις καριέρα πολεμικού ανταποκριτή.
http://www.travelstories.gr/%E1%F6%...%F0%EF%F5-%E5%F0%E9%EA%F1%E1%F4%E5%DF;-4.html

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα