• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά help wanted!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω σου ευχομαι να σε βοηθησει ενας Ρωμαιος να το ξεπερασεις γρηγορα.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Τι ειναι το Εζελ; Πολη ειναι κι αυτο; Καρκασον, Εζελ ποσα μερη να μαθω ο ερμος σε μια μερα...
το σχόλιό μου δεν ήταν ειρωνικό, πειραχτικό ήταν , ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες :lol:

Ό,τι νά' ναι! 5 μέρες έχει η κοπέλα. Και της προτείνεις Ινδία ή Κίνα? Ούτε ο taver δεν τα κάνει αυτά!
δεν το πρόσεξα ότι ένα από τα προαπαιτουμενα του ταξιδιού ήταν η χρονική διάρκεια των 5 ημερών.....ζητώ ταπεινά συγγνώμη.....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
το σχόλιό μου δεν ήταν ειρωνικό, πειραχτικό ήταν , ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες :lol:
Πας καλα; Απο που προκυπτει η υποψια για παρεξηγηση; Αντε μηντα παρω τωρα...

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
παιδια ευχαριστω ολους σας για τις ευχες..Κleopatra μου απ το στομα σου και στου Παπα τ αυτι!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
παιδια ευχαριστω ολους σας για τις ευχες..Κleopatra μου απ το στομα σου και στου Παπα τ αυτι!!
Είπαμε! Αυτό είναι βέβαιο οτι θα προκύψουν πολλοί! Το θέμα είναι αν αρέσουν σε εσένα! :haha:

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
παιδια καλησπερα και παλι!θα χρειαστω για ακομα μια φορα τη συνδρομη σας. ειμαι σε διαδικασια επιλογης ξενοδοχειου για Ρωμη αλλα δε βγαζω ακρη. θα μεινω στη via veneto αλλα δεν μπορω να αποφασισω για ξενοδοχειο. εχω δει διαφορα στο booking αλλα δεν ξερω...εχετε να προτεινετε κατι..η τιμη αν γινετε γυρω στα 80-100 το βραδυ..

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
με τετοια βοηθεια που εχεις δεχτει εδω και μεσα και τοσες προσφορες για προορισμους οπως καταλαβαινεις αμα γυρισεις και δεν γραψεις ιστοριουλα θα πεσουν ολοι να σε φανε χαχαχα

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
εννοειται οτι θα γραψω ιστορια!!και μαλιστα θα ναι η πρωτη μου!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom