FINAL FOUR στη Βαρκελωνη

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
αυτό που δεν εχεις καταλάβει ακόμη dik7 ειναι ότι

1. εδω ειναι ποστ για μπάσκετ αν θες να μιλησουμε για ποδόσφαιρο κλπ ανοιξε αλλο..
  2. απαράδεκτοι οι ολυμπιακοι να μη γεμίσουν το σεφ! ετσι ανταμοίβουν τους αγγελόπουλους που εχουν φτιάξει την ποιο ακριβη ομαδα στην ευρώπη?
  3. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι βλέπεις μπάσκετ ειτε της ομαδας σου είτε αυτής που υποστηρίζω εγω και κατευχαριστιέσαι θέαμα, στο ποδόσφαιρο αν ευχαριστιέσαι θέαμα τα τελευταια 10 χρόνια να πας να κοιταχτείς ειναι σοβαρό το προβλημά σου!! αυτα λεω τοσες μέρες και δε θες να καταλάβεις... τι αλλο να πω τα εκανα οσο ποιο κατανοητα μπορω.. (στη γλώσσα του λιμανιου:D)
  4. τελος πάντων τι ακριβως σου αρεσει στο ποδόσφαιρο? το θεαμα? οι παράγοντες? οι απίστευτες σφαλιάρες που τρωτε (κι εμεις φυσικα) στην ευρώπη? αλλά ξέχασά εσεις διδάξατε ηθικη πρόσφατα κι αυτο τα λεει ολα και για το επίπεδο αυτου που τη δίδαξε και γι αυτων που τον υποστηρίζουν!!
φιλίκα όλα αυτα και λέω να μην ξανα ασχοληθω για να μη παρεξηγηθούμε.... αν δεν εχω ήδη δλδ με μερικους....:roll:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Λοιπόν για να κλείνει και από εμένα το θέμα για τελευταία φορά γράφω σε αυτό τοπικ τα εξής:

Οσον αφορά το ον τόπικ του θέματος και επειδή παρενέβη και το αφεντικό:
Το θέμα ξεκίνησε αμιγώς ταξιδιωτικό από έναν φίλο Ολυμπιακό που μας ενημέρωνε ότι έκλεισε εισιτήρια για Βαρκελώνη μετά τον αγώνα με την Φενερ. Ακολούθησαν ον τόπικ μηνύματα, μέχρι που εμφανίσθηκαν τα νέα μέλη johanaki και nkatris79, το δεύτερο μέλος δε ρώταγε μετά τα πλει οφ που μπορεί να βρει εισιτήρια.
Ακολούθησαν άσχετα μηνύματα από dmdoc και Τwinkie εν είδει πλάκας που τον προέτρεπαν να απευθυνθεί σε γαύρους. Παρενέβην και εγώ με χιουμοριστική διάθεση αναφέροντας απλά ότι την Κυρίακή στην μπάλα έχουμε φιέστα. Ακολούθησε το μήνυμα του φίλου μου LeftriB που έκανε σύγκριση ποδοσφαίρου μπάσκετ και εκεί άρχισα εγώ την κουβέντα και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.
Συνεπώς δε νομίζω ότι ξεκίνησα εγώ τα οφ τόπικ.

Το θέμα μας εδώ, αυστηρά ον τόπικ, δεν είναι ούτε το μπάσκετ και ο πεντάστερος ΠΑO (όπως ισχυρίζεστε φίλοι μου Παναθηναικοι) ούτε το ποδόσφαιρο, αλλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάποια μέλη να βρουν εισιτήρια. Αυτό έγινε μόνο στην πρώτη σελίδα.
Το θέμα δεν είναι ανοιγμένο στο social για να μιλάμε για μπάσκετ, αλλά σε ταξιδιωτική ενότητα.

Στα αθλητικά θέματα πολύ σύντομα:
Yorgo ο Ολυμπιακός έχει 13 πρωταθλήματα τα 15 τελευταία χρόνια στην μπάλα, και ακριβώς τις ίδιες χρονιές ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει 12 τίτλους, έναν ο Ολυμπιακός και έναν η ΑΕΚ. Φυσικά εκκρεμεί ο φετινός.
Και για τα δύο φαινόμενα θεωρώ ότι ευθύνεται και το παρασκήνιο που δρα και στα δύο αθλήματα. Απλά οι περισσότεροι Παναθηναικοί θεωρούν απολύτως φυσιολογική την απόλυτη κυριαρχία τους στο μπάσκετ και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στην μπάλα πέτσινα και χάρτινα. Για μένα και οι δύο κυριαρχίες δεν είναι φυσιολογικές.

Defk δε νομίζω ότι προσπάθησα να μειώσω ποτέ την επιτυχία του Παναθηναικού απέναντι στην Μπάρτσα. Στο σχετικό τόπικ που συζητάγαμε ήμουν ο πρώτος που έδωσε συγχαρητήρια και ευχήθηκε καλό ταξίδι στους φίλους Παναθηναικούς.
Θυμίζω τι έγραψα:

Συγχαρητήρια σε Παο και Μακάμπι.
Εμείς αργήσαμε να ξυπνήσουμε και πλεον κυνηγάμε θαύμα

Εdit:Ούτε με θαύμα πλέον

Καλό ταξίδι σε όσους πανε Βαρκελώνη
Οπότε προσωπικά μάλλον με αδίκησες, αλλά εκτός από αφεντικό, είσαι και καλό παιδί και για αυτό Μεγαλοβδομαδιάτικα σε συγχωρώ.

LeftrisB σου ξαναλέω ότι το θέμα εδώ δεν είναι το μπάσκετ.
Το διαχρονικό θέμα μαζί σου είναι πότε θα έρθεις Αθήνα να σε κεράσω μύδια, προκειμένου να επανορθώσω για την προηγούμενη φορά:bleh::bleh:
Σιγά μην παρεξηγηθώ μαζί σου;)

Αυτά και από εμένα φιλικά προς όλους σας και δεν ξαναγράφω τίποτα αλλο στο συγκεκριμένο τόπικ.

vagis8

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΗΠΑ
Λοιπόν για να κλείνει και από εμένα το θέμα για τελευταία φορά γράφω σε αυτό τοπικ τα εξής:

Οσον αφορά το ον τόπικ του θέματος και επειδή παρενέβη και το αφεντικό:
Το θέμα ξεκίνησε αμιγώς ταξιδιωτικό από έναν φίλο Ολυμπιακό που μας ενημέρωνε ότι έκλεισε εισιτήρια για Βαρκελώνη μετά τον αγώνα με την Φενερ. Ακολούθησαν ον τόπικ μηνύματα, μέχρι που εμφανίσθηκαν τα νέα μέλη johanaki και nkatris79, το δεύτερο μέλος δε ρώταγε μετά τα πλει οφ που μπορεί να βρει εισιτήρια.
Ακολούθησαν άσχετα μηνύματα από dmdoc και Τwinkie εν είδει πλάκας που τον προέτρεπαν να απευθυνθεί σε γαύρους. Παρενέβην και εγώ με χιουμοριστική διάθεση αναφέροντας απλά ότι την Κυρίακή στην μπάλα έχουμε φιέστα. Ακολούθησε το μήνυμα του φίλου μου LeftriB που έκανε σύγκριση ποδοσφαίρου μπάσκετ και εκεί άρχισα εγώ την κουβέντα και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.
Συνεπώς δε νομίζω ότι ξεκίνησα εγώ τα οφ τόπικ.

Το θέμα μας εδώ, αυστηρά ον τόπικ, δεν είναι ούτε το μπάσκετ και ο πεντάστερος ΠΑO (όπως ισχυρίζεστε φίλοι μου Παναθηναικοι) ούτε το ποδόσφαιρο, αλλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάποια μέλη να βρουν εισιτήρια. Αυτό έγινε μόνο στην πρώτη σελίδα.
Το θέμα δεν είναι ανοιγμένο στο social για να μιλάμε για μπάσκετ, αλλά σε ταξιδιωτική ενότητα.

Στα αθλητικά θέματα πολύ σύντομα:
Yorgo ο Ολυμπιακός έχει 13 πρωταθλήματα τα 15 τελευταία χρόνια στην μπάλα, και ακριβώς τις ίδιες χρονιές ο ΠΑΟ στο μπάσκετ έχει 12 τίτλους, έναν ο Ολυμπιακός και έναν η ΑΕΚ. Φυσικά εκκρεμεί ο φετινός.
Και για τα δύο φαινόμενα θεωρώ ότι ευθύνεται και το παρασκήνιο που δρα και στα δύο αθλήματα. Απλά οι περισσότεροι Παναθηναικοί θεωρούν απολύτως φυσιολογική την απόλυτη κυριαρχία τους στο μπάσκετ και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στην μπάλα πέτσινα και χάρτινα. Για μένα και οι δύο κυριαρχίες δεν είναι φυσιολογικές.

Defk δε νομίζω ότι προσπάθησα να μειώσω ποτέ την επιτυχία του Παναθηναικού απέναντι στην Μπάρτσα. Στο σχετικό τόπικ που συζητάγαμε ήμουν ο πρώτος που έδωσε συγχαρητήρια και ευχήθηκε καλό ταξίδι στους φίλους Παναθηναικούς.
Θυμίζω τι έγραψα:

Οπότε προσωπικά μάλλον με αδίκησες, αλλά εκτός από αφεντικό, είσαι και καλό παιδί και για αυτό Μεγαλοβδομαδιάτικα σε συγχωρώ.

LeftrisB σου ξαναλέω ότι το θέμα εδώ δεν είναι το μπάσκετ.
Το διαχρονικό θέμα μαζί σου είναι πότε θα έρθεις Αθήνα να σε κεράσω μύδια, προκειμένου να επανορθώσω για την προηγούμενη φορά:bleh::bleh:
Σιγά μην παρεξηγηθώ μαζί σου;)

Αυτά και από εμένα φιλικά προς όλους σας και δεν ξαναγράφω τίποτα αλλο στο συγκεκριμένο τόπικ.

Dlk7 συμφωνώ μαζί σου, ο μόνος εδώ μέσα που έπιασες το νόημα του συγκεκριμένου τόπικ είσαι!! το blog λεγεται travelstories και δεν είναι αθλητικό. αν ήθελα αθλητικό σαιτ θα έμπαινα στο gazzetta να κάνω καζούρα στους βάσιλαραδες κλπ.
σίγουρα και εμένα η ενέργεια μου να τα κλείσω όλα μετά το ματς με τη φενέρ αποδείχτηκε επιπόλαιη αλλά τί να κάνω δεν θα σκάσω κιόλας επειδή ο "σοφός" κοιμόταν τον ύπνο το βαθύ....
μη ξεχνάμε ότι το ίδιο σαβ/κο έχει μπάρτσα - εσπανιολ εκεί θα επικεντρωθώ, όσον αφορά τα εισιτήρια του μπάσκετ αυτά έφυγαν αμέσως.....

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ποιος ξερει να μου πει τι ωρα παιζουμε την Παρασκευη και σε ποιο καναλι?

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Και ομως δεν θα μπορεσω να παρακολουθησω κανεναν αγωνα :( οσο για το ποστ για τα εισιτηρια που γραφτηκε πιο πανω ειναι πραγματικα τραγικο αυτο που γινεται .. ενας φιλος μου εκλεισε με 800 ευρω για 5 μερες μαζι με το εισιτηριο και εμεινε με το αυτο στο χερι ...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Και ομως δεν θα μπορεσω να παρακολουθησω κανεναν αγωνα :( οσο για το ποστ για τα εισιτηρια που γραφτηκε πιο πανω ειναι πραγματικα τραγικο αυτο που γινεται .. ενας φιλος μου εκλεισε με 800 ευρω για 5 μερες μαζι με το εισιτηριο και εμεινε με το αυτο στο χερι ...
με το ποπ-κόρν στο χέρι?

spor_os

Administrator
Οι κύριοι Leftris B & cacofonix μπάναρονται μέχρι να τελειώσουμε οι ημιτελικοί, έτσι για να τους δουν με την ησυχία τους.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
μπραβο παιδια !!!

αντε και τη Κυριακή μία απο τα ίδια .....

fotast

Member
Αν και δεν είμαι Παναθηναϊκός μπράβο του.Ηταν ψύχραιμος και μελετημένος.

ΥΓ:Τι έγινε πάλι πιό πάνω,ο κακό χαμός!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα