dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Αυτό πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον, οπότε ως ειδικός όταν θα το βρεις μας το ποστάρεις.Τα αποτελέσματα με τις ψήφους των χωρών του τελικού, θα βγουν αυτές τις μέρες και θα πάρουμε μια εικόνα. Άλλοτε μας ευνοούν περισσότερο, άλλοτε λιγότερο.
Σας το έχω πει πολλές φορές, ότι πρέπει να σκεφτόμαστε με όρους Eurovision και ότι θα πρέπει να στέλνουμε τραγούδια που να ταιριάζουν σε αυτό που περιμένουν να ακούσουν από εμάς. Ποιος μπορεί να αμφιβάλλει στο γεγονός ότι ήταν ξεχωριστό το τραγούδι μας; Πόσα blog σπάνε επειδή η χώρα που ψηφίζουν σταθερά, έστειλε κάτι διαφορετικό απ' αυτό που περίμεναν και έτσι διασπάστηκαν;
Τα τραγούδια της Καλομοίρας και Σαρμπελ δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ήταν αυτό που λες με όρους Eurovision. To φετινό και το περσινό για τη δικη μου αισθητική άγγιζε τα όρια του κιτσ. Όχι ότι δεν έχουμε δει και χειρότερα στον διαγωνισμό.
Από τότε που ψηφίζουν όλες οι χώρες, αυτό με τα μπλοκ καταντάει αηδία.
Από το Σκανδιναβικό έχουμε σταθερά ψηλά την Σουηδία, Νορβηγί με εξαίρεση τους Lordi.
Από το Ανατολικό νομίζω ότι η Ουκρανία είναι σχεδόν σταθερά στην πεντάδα ή γύρω εκεί.
Και φυσικά στο Βαλκανικό κυριαρχούν η Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία, όπου πάλι δύο από αυτές έχουν καπαρωμένες θέσεις στη δεκάδα.
Ισως πρέπει να γυρίσουμε στο σύστημα να ψηφίζουν οι χώρες του τελικού.