Eurovision Song Contest 2011

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πάντως είναι από αυτά που διάβαζα παλιότερα η λιγότερο ενδιαφέρουσα χώρα της περιοχής και από τιμές τα ξενοδοχεία στο Μπακού είναι φαρμακείο. Άλλωστε απευθύνεται κυρίως σε μπιζνεσμεν (πετρέλαια και αέριο είναι αυτά)
το παλιό κέντρο του Μπακού συγκαταλέγετε στα απειλούμενα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. απο φωτογραφίες που έχω δει, πρέπει να είναι κόσμημα. τώρα για την υπόλοιπη χώρα εν ξέρω...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Η Ιταλια παντα αγαπημενη...μου αρεσε αλλα οχι για τη Γιουροβιζιον, αντε σε ενα καφε μεσα με χαλαρη μουσικη
όταν σας τα λεγα κοροιδεύατε..
Τωρα Ιταλια να ανεβει τοσο ψηλα ...ελεος δε μου αρεσε!
"η κλάση δεν είναι νερό" (να την πίνουν όλοι...), ιταλική παροιμία.
Ιταλια: Χαϊδεμα στα αυτια ηταν η θεση αυτη, μιας και επεστρεψαν μετα απο τοσα χρονια... Μια μπουρδα λεω εγω...
χαίρομαι που κάνεις αυτοκριτική των λόγων σου.
άκου χάιδεμα. από ποιον ? μήπως υπάρχει και η CIA από πίσω? για σοβαρέψου. απλά το τραγούδι βγήκε από σοβαρό διαγωνισμό και θριάμβευσε. υποκλιθείτε.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
H παλιά πόλη ναι, όπως επίσης κάποιες παλιές πόλεις/χωριά στην ενδοχώρα (θα συμβουλευτώ τον LP μου για να ενημερώσω τους επίδοξους επισκέπτες). Πάντως κατά γενική ομολογία η Γεωργία και η Αρμενία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες.
Μήπως Σπάιρους να κανονίσουμε κανά ταξιδάκι στη περιοχή να κουνήσουμε και την ελληνική σημαία να μας δει κι η μανούλα μας στο στάδιο;

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-

άκου χάιδεμα. από ποιον ? μήπως υπάρχει και η CIA από πίσω? για σοβαρέψου. απλά το τραγούδι βγήκε από σοβαρό διαγωνισμό και θριάμβευσε. υποκλιθείτε.
E...μα τι να κάνουμε τώρα που μαζεύτηκαν οι μεσήλικες της Ευρώπης και έριξαν την ψήφο τους στο άθλιο για Eurovision τραγούδι της Ιταλίας; Το θέμα είναι αν άρεσε στον κόσμο γενικά...άρεσε; Δεν το νομίζω! Να δούμε και με βάση το televoting που θα βρίσκεται...που κι αυτό σχετικό είναι με τόσους συνομίλικούς σου Ευρωπαίους! :bleh::bleh::bleh:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
στο άθλιο για Eurovision τραγούδι της Ιταλίας;
χαίρομαι να συζητώ με όσους κάνουν αυτοκριτική, είναι λιτοί και δίνουν τις απαντήσεις μόνοι τους να μη με κουράζουν κιόλας..
όπως είπα πριν "η κλάση δεν είναι νερό", θυμηθείτε το αυτό. Ιταλία + τραγούδι= ποιότητα φέτος. κρίμα που δεν έστειλαν καμμιά γιουροβιζιονιστική μπούρδα..:haha:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εμένα πάντως το jazzy τραγουδάκι της Ιταλίας δε με χάλασε καθόλου. Χωρίς να είναι καμιά τραγουδάρα (όχι ότι υπήρχε και καμία τραγουδάρα), το άκουσα πολύ ευχάριστα.

Ενδιαφέρον είχε και αυτό της Ουκρανίας. Το μείον της στυλιστικής εμφάνισης, ισορροπούσε η φωνή και το πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Καλύτερο για τα γούστα μου ήταν αυτό της Σλοβενίας.

Το τραγούδι της Γεωργίας αν και ήταν συμπαθητικό, για μένα έχασε πάρα πολλούς πόντους με την ένρινη στριγγλιστή φωνή και την εμφάνιση της τραγουδίστριας. Την εμφάνιση θα μπορούσα να την παραβλέψω. Τη φωνή που σου τρύπαγε τα αυτιά όμως, όχι.

Της Γερμανίας ήταν από τα χειρότερά μου.

Όσο για το δικό μας, η γνώμη μου δεν άλλαξε. Χάλια.
Αν θέλαμε ντε και καλά να δείξουμε το "έθνικ" πρόσωπό μας, ας στέλναμε ένα σκέτο ζεϊμπέκικο τύπου Σφακιανάκη. Ο συνδυασμός με το ραπ, παναγιά μου... σκέτη ανατριχίλα....

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Λέτε το 12άρι που δώσαμε στη Γαλλία, να ήταν γιατί θέλαμε να καλοπιάσουμε το Στρος-Καν?
Αν είχε συλληφθεί νωρίτερα, πού θα το δίναμε?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights

!!!!!! To τραγουδακι της Ιταλιας ηταν μια χαρα για το San Remo , αλλα στην Eurovision πας για να χαρεις και οχι να τραγουδας μοιρολογια:haha:
Ξαναλεω αν το ακουσω στο μπαρ με το αναλογο ποτακι ,σιγουρα θα μου αρεσει γιατι ΘΑ ταιριαζει στο χωρο!
Μα τι σκεφτοσασταν ?? Ελα, ερχομαστε πισω στον διαγωνισμο (με τραγουδι που κερδισε στο Σαν Ρεμο, κομπλα στην κομπλα δηλαδη) να σας δειξουμε τι σημαινει μουσικη??? Το λες και μονος σου..Απο σοβαρο διαγωνισμο..Δηλαδη τι?? Εσεις οι σοβαροι ερχεστε στον ΑΣΟΒΑΡΟ ???
Σας ευχομαι του χρονου να στειλουμε απο κοινου τον Al Bano μαζι με τον Πλουταρχο , ετσι ωστε να μοιραστουμε λιγη σοβαροτητα και μεις μαζι σας:bleh:

candyman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Ειρηνικού
Το τραγούδι του Αζερμπαιτζάν ήταν βαρετό και άχρωμο, δεν άξιζε να κερδίσει...νομίζω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και των επιτροπών θα έχουν ενδιαφέρον!

Ευτυχώς τους δώσαμε μόνο 5 βαθμούς.!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Το τραγούδι του Αζερμπαιτζάν ήταν βαρετό και άχρωμο, δεν άξιζε να κερδίσει...νομίζω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού και των επιτροπών θα έχουν ενδιαφέρον!
Ευτυχώς τους δώσαμε μόνο 5 βαθμούς.!
Αχ άχρωμο ξεάχρωμο βγήκε.... και αυτό καταγράφεται στην ιστορία.
Προσωπικά κι εγώ ξενέρωσα με το σιρόπιασμα που μου θύμιζε φεστιβάλ Θεσσ/κης στις δεκαετίας του 80

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
χαίρομαι να συζητώ με όσους κάνουν αυτοκριτική, είναι λιτοί και δίνουν τις απαντήσεις μόνοι τους να μη με κουράζουν κιόλας..
όπως είπα πριν "η κλάση δεν είναι νερό", θυμηθείτε το αυτό. Ιταλία + τραγούδι= ποιότητα φέτος. κρίμα που δεν έστειλαν καμμιά γιουροβιζιονιστική μπούρδα..:haha:
Καλά....κάτσε να συνεχίσει να στέλνει τέτοια και μη νομίζεις ότι θα αργήσει να δει τον πάτο! :bleh:

Θέλουμε Ιταλικά τραγούδια....αυτό ήταν λίγο αμερικανιά, λίγο ψευτοκουλτούρα... τι σχέση έχει με την έμπνευση της Ιταλίας σε όλες τις προηγούμενες συμμετοχές της στον διαγωνισμό; Καμία απολύτως! Ποιος θα το σιγοτραγουδήσει οδηγώντας, περπατώντας, αγναντεύοντας το πέλαγος; ε; Όχι πες μου!

!!!!!! To τραγουδακι της Ιταλιας ηταν μια χαρα για το San Remo , αλλα στην Eurovision πας για να χαρεις και οχι να τραγουδας μοιρολογια:haha:
Ξαναλεω αν το ακουσω στο μπαρ με το αναλογο ποτακι ,σιγουρα θα μου αρεσει γιατι ΘΑ ταιριαζει στο χωρο!
Μα τι σκεφτοσασταν ?? Ελα, ερχομαστε πισω στον διαγωνισμο (με τραγουδι που κερδισε στο Σαν Ρεμο, κομπλα στην κομπλα δηλαδη) να σας δειξουμε τι σημαινει μουσικη??? Το λες και μονος σου..Απο σοβαρο διαγωνισμο..Δηλαδη τι?? Εσεις οι σοβαροι ερχεστε στον ΑΣΟΒΑΡΟ ???
Σας ευχομαι του χρονου να στειλουμε απο κοινου τον Al Bano μαζι με τον Πλουταρχο , ετσι ωστε να μοιραστουμε λιγη σοβαροτητα και μεις μαζι σας:bleh:
Παναγιά μου...επικήδειο θα τον καταντήσουμε τον διαγωνισμό! Αντίσταση στην χαρά της ψευτοκουλτούρας...άμεσα! Αντίσταση ακούγοντας καθημερινά το Ντιν Ντον της Dana!!! :clap::clap::clap:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Οχι βεβαια...ισως δεν το καταλαβες......απλα εγραψα οτι για το βελινεκες αυτης της χωρας περιμενα κατι πιο δυνατο
Με χαλασε λιγο ο Αγγλικος στοιχος...γιατι οταν ακους Ιταλικο τραγουδι....δεν χωραει αλλη γλωσσα.....
Φυσικα χαρηκα που ηρθε 2ο και το ειδα σαφως βελτιωμενο απο τη πρωτη παρουσιαση, το ξαναγραφω θα με ευχαριστουσε πολυ να το ακουγα σε ενα καφε ή πινοντας ενα ποτο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom