Eurovision Song Contest 2011

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χαρηκα για το Αζερμπαιτζαν ...οχι οτι ειχα πεσει και ξερη ..αλλα τουλαχιστον υπαρχε μια λογικη..οχι σαν κατι αλλα χρονια
Τωρα Ιταλια να ανεβει τοσο ψηλα ...ελεος δε μου αρεσε!
Και μια ερωτηση που ειχα παντα βρε παιδια.
Για λαμβανουν μερος στη Γιουροβιζιον Ισραηλ-Αρμενια -Αζερμπαιτζαν?Αφου δεν ανηκουν στην Ευρωπη

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Για λαμβανουν μερος στη Γιουροβιζιον Ισραηλ-Αρμενια -Αζερμπαιτζαν?Αφου δεν ανηκουν στην Ευρωπη
Γιατί τα κρατικά τους κανάλια ανήκουν στην EBU...όπως και αυτά της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, της Τυνησίας, της Λιβύης, του Μαρόκου και νομίζω και της Αλγερίας...αν θελήσουν κάποια χρονιά να στείλουν συμμετοχή δεν μπορεί να τους πει κανείς να μην το κάνουν.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ας δούμε όμως πόσους βαθμούς έδωσαν στην Ελλάδα οι άλλες χώρες, συμμετέχουσες και μη του διαγωνισμού.

Ρωσία 8
Βουλγαρία 10
Ολλανδία –
Ιταλία 2
Κύπρος 12
Ουκρανία 6
Φινλανδία –
Νορβηγία –
Αρμενία 7
Π.Γ.Δ.Μ. 3
Ισλανδία –
Σλοβακία –
Βρετανία –
Δανία –
Αυστρία-
Πολωνία –
Σουηδία –
Σαν Μαρίνο 8
Γερμανία 10
Αζερμπαϊτζάν 8
Σλοβενία –
Τουρκία –
Ελβετία 2
Γεωργία 6
Γαλλία –
Σερβία 3
Κροατία –
Λευκορωσία –
Ρουμανία –
Αλβανία 10
Μάλτα-
Πορτογαλία-
Ουγγαρία 8
Λιθουανία –
Βοσνία-Ερζεγοβίνη-
Ιρλανδία –
Ισπανία –
Ισραήλ –
Εσθονία –
Μολδαβία 1
Βέλγιο 8
Λετονία -

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το κλασικο 12ρι βεβαιως βεβαιως.....

manelaki

Member
Oι γειτονες μας τιμησαν! Η Γερμανια που εστειλε την ιδια τραγουδιστρια με περυσι ποια θεση πηρε;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αν αφαιρέσουμε τους βαθμούς που πήραμε και παίρνουμε κάθε χρόνο ό, τι και να στείλουμε από τους γείτονες Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία (8 βαθμούς μας έδωσε,τους ξέχασε η Ρέθυμνο) Σερβία και Γερμανία λόγω της ομογένειας υπολογίστε τι μένει.
Και θα καταλάβετε γιατί είναι δύσκολο να πατώσουμε

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Να μιλήσω κι εγώ για τα άκρα:

Δανία: βρίσκω πως αυτό το τραγούδι είναι μια προσβολή στην μουσική γενικότερα. Θα πρέπει να καούν όλα τα cd του και να διαγραφούν αυτόματα όλα τα mp3 απ' τον κόσμο όλο αν θέλουμε η μουσική να πάει μπροστά:D

Εσθονία: γιατί τόσο χαμηλά? και έχει και ένα μάτσο χώρες που μπορούσαν να της δώσουν 12άρια. θα το ήθελα πιο ψηλά.

Ρωσία: χαίρομαι που τα πήγε άσχημα. δεν μπορούσε να τραβήξει και τους Δανούς μαζί;

Ισραήλ: να ενημερώσω ότι στον δεύτερο ημιτελικό βγήκε.... 15ή... Βανζελί, κατά πολύ χαμένη

Ιταλία: 2η molto bene!! έχουμε μουσική παιδία πάντως οι Έλληνες!!!! 8- Γεωργία, 10- Ιταλία, 12- Γαλλία

Γαλλία: ύπνε που παίρνεις τα μωρά....

Ελλάδα: στον 1ο ημιτελικό ήμασταν πρώτοι!!!!!

Μολδαβία: ...(καλά πως νόμιζα ότι είχαμε ένα smilie που ξερνά?)

Γερμανία: στο στουντιακό αναδεικνύετε. εδώ με την βαβούρα των Γερμανών χάθηκε....

Ρουμανία: επαναληπτική στα της Μολδαβίας

Γεωργία: +++++++ edit (τελικά, οριστικά το καλύτερό μου για φέτος)

Ισπανία: όπως είπα και στον αγαπητό hydro, θα το ήθελα πρώτο για να ξανά δω τις δυο χορεύτριες. πάω στο youtube... γεια σας...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επεστρεψα και γω , νυσταλεα απο τους φιλους που με φιλοξενησαν για τη βραδια του τελικου (φαγαμε 5 πιτσες και στανιαραμε, αισχος πολυ ανθυγιεινη η Eurovision)
Συνολικα , η διοργανωση ηταν θαυμασια και οπως αρμοζει στους φιλους μας στους Γερμανους... Flawless !!
Η τεχνολογια στο φορτε της !! Μ'αρεσε τρελα ο τροπος που ερμηνευσε ο Γερμανος παρουσιαστης το περσυνο νικητηριο τραγουδι σε στυλ ροκ εντ ρολ!!
Παμε στο διαταυτα
Τελικα ,ισως πρεπει να σκεφτω να αλλαξω δουλεια! Μεντιουμ πρεπει να γινω!!
Επεσα μεσα στην 6αδα!
Αζερμπαιτζαν: Μπηκαν μεσα με προγραμμα.. το τραγουδι μπορει να μην ηταν φοβερο, αλλα το ολο θεμα ειχε μια συνοχη , δεν ηταν lost in space οπως πολλα αλλα.
Αφιερωμενο στη φιλη μου την Ντοροθυ...
Ιταλια: Χαϊδεμα στα αυτια ηταν η θεση αυτη, μιας και επεστρεψαν μετα απο τοσα χρονια... Μια μπουρδα λεω εγω...
Γαλλια: Αυτο το ασχετπ 12αρι που δωσαμε στη Γαλλια το αφηνω ασχολιαστο..μαλλον οχι θα το σχολιασω.. Καθαρα γυναικεια ψηφος στον αχτενιστο τενορο που μας εστειλε κατευθειαν στην αγκαλια του Μορφεα..Ελεος ρε κοριτσια..ωραια η γαλλικη δε λεω, αλλα οχι απο βαρυτονο...
Γερμανια: Η Λενα φετος ηρθε πιο ωριμη απο ποτε.. Μα τι μεσούλα ηταν αυτη??Τρωει καθολου αυτο το κοριτσι?? Το τραγουδι ΤΕΛΕΙΟ , αν και φιλος μου Γερμανος δεν το γουσταρε μια! Του αρεσε περισσοτερο της Αυστριας(ημαρτον)
Αγγλια: Μα τι μπουρδες αυτοι ακομα στα boybands εχουν μεινει... Μεγαλη φολα
Ισπανια: Αλλα , ντ'αλλα της Παρασκευης το γαλα.... φολα number 2
Γεωργια: Το τραγουδι που μου αρεσε περισσοτερο απόλα ,αλλα πραγματικα ο στυλιστας τους πρεπει να εκτελεστει δημοσιως ...Τραγικος!
Σχωρατε με...νυσταζω και κολλησε το μυαλο μου και δεν θυμαμαι αλλους!!!
Αυριο το πρωι , μετα τον καφε θα θυμηθω και τους υπολοιπους

Υ.Γ φετος μου ελειψε το νιατο ο Αλεξης Κωσταλας:haha:
Μα να βαλουν την Αρωνη?? Η ωραια κοιμωμενη!!
Ασε που αυτο το κολιε το φορουσε στην καθημερινη εκπομπη της Eurovision οταν παρουσιαζε τα τραγουδια... Αυτη η ΕΡΤ το παρακανε με την λιτοτητα!:haha:

Υ.Γ 2 : Τα στιγμιοτυπα με τις πολεις της Γερμανιας με εκαναν να λυσσαξω!!
Θελω να φυγω τωρα !!!!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εδω ειμαι κεγω!!

σε φιλικο σπιτι ειδα eurovision φετος, με προβολη σε γιγαντο-οθονη (τελεια οργανωση) και κλασικα με συνοδεια πιτσας (αργησαν πολυ να μας της φερουν!!:roll:)!

πριν ξεκινησει η ψηφοφορια γραψαμε ολοι τις προβλεψεις μας για την 5αδα, εγω επιασα 2 μονο, το azerbaijan, που το χα βαλει πρωτο και την σουηδια!

λιγα σκορπια σχολια..

εσθονια..δεν την περιμενα τοσο χαμηλα με τιποτα..πολυ κριμα..

γερμανια..ποσο λεπτη μεση εχει??(ευαγγελια μεσα στο μυαλο μου εισαι)!μολις την ειδα, μου κοπηκε τελειως η ορεξη για πιτσα..(μετα μου ξαναηρθε εννοειται)!
το τραγουδι μονοτονο το βρηκα..μα ποια η λογικη του να ξαναπαει καπακι 2η χρονια??

ισπανια..τραγικο τραγουδι με αναμενομενη καταληξη στον βαθμολογικο πινακα..

uk..μου αρεσε!!οχι για πρωτη θεση, αλλα το περιμενα πιο ψηλα..

azerbaijan..δεν ηταν η καλυτερη του φορα, αλλα του την χρωσταγαμε την πρωτια απο προηγουμενες χρονιες..

γαλλια..κατι διαφορετικο!το περιμενα ομως, πως παρα τις προβλεψεις, 5αδα δεν θα μπαινε..

ελλαδα..απορω..πραγματικα απορω..και φυσικα το τραγουδι εξακολουθει να μην μου αρεσει..πηραμε βαθμους απο χωρες που παραδοσιακα μας δινουν βεβαια..

οι ψηφοι της ελλαδας ηταν 100% απο επιτροπη..μα, 12 στην γαλλια και 10 στην ιταλια??δηλαδη τι να πιστεψω?οτι αυτοι που στον εθνικο τελικο ψηφισαν λουκα, στον τελικο της eurovision ψηφισαν γαλλια??γινεται??:shock:

cake που εισαι??περιμενουμε και τα δικα σου σχολια!!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Να 'μαι κι εγώ!!!

Άξια το πήρε το Αζερμπαϊτζάν αν και προτιμούσα την Σουηδία! Βέβαια, στις προβλέψεις που κάναμε στην παρέα, έπεσα μέσα! Είπα ότι μάλλον θα κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν αλλά θα ήθελα πολύ να κερδίσει η Σουηδία... αυτό που γράφω και παραπάνω δηλαδή!

Για την Ελλάδα προέβλεψα την 8η θέση....βρε μπας και να παίξω κάνα Τζόκερ αύριο με τόση ρέντα;

Κέρδισαν τα μπούτια λοιπόν.
Οι Ευρωπαίοι ψήφισαν ποιοτικά και τίμησαν την τραγουδάρα μας και το έβαλαν χαλαρά στη δεκάδα.
Περιμένω μηνύματα από τον Cake να κράξει όλους εμάς που δεν στηρίξαμε το τραγούδι μας.
Δηλαδή εγώ που εξακολουθώ και το βρίσκω χάλια, είμαι άρρωστος;
Όχι...απλά δεν είσαι στο πνεύμα του διαγωνισμού! :bleh::bleh::bleh:

Αν αφαιρέσουμε τους βαθμούς που πήραμε και παίρνουμε κάθε χρόνο ό, τι και να στείλουμε από τους γείτονες Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία (8 βαθμούς μας έδωσε,τους ξέχασε η Ρέθυμνο) Σερβία και Γερμανία λόγω της ομογένειας υπολογίστε τι μένει.
Και θα καταλάβετε γιατί είναι δύσκολο να πατώσουμε
Θέλεις να αφαιρέσω βαθμούς που μοιράζονται τα υπόλοιπα μπλοκ μεταξύ τους για να δούμε που θα βρίσκονταν; Άλλωστε φέτος, πήραμε βαθμούς από χώρες που ποτέ δεν παίρναμε και επίσης, δεν πήραμε βαθμούς από αρκετές χώρες που συνήθως μας ψηφίζουν. Άλλωστε, γνωρίζατε επίσης πολύ καλά τις συμμαχίες μας όταν μιλάγατε για τον "πάτο" και το "ρεζιλίκι" που μας περιμένει...

Οκ...δεν σας άρεσε...αλλά δεν σκέφτεστε και με όρους Eurovision! Εδώ στείλαμε τον Σάκη με ένα τραγούδι που δεν είχε στοιχεία που αναμένουν οι Ευρωπαίοι από εμάς για να τους προσελκύσουμε και είδατε πόσο χαμηλότερα από το αναμενόμενο κινήθηκε! Για να μην μιλήσω για την 9η...

Τέλος...θα τα βάλω με την ψηφοφορία μας και την παρουσίασή της! Αίσχος η Αρώνη... η πιο ατάλαντη από όσους ανακοίνωσαν ψηφοφορία και η πιο κρύα για άλλη μια φορά! Φαντάζομαι τους οργασμούς της σαν το σιρόπι που σιχαίνεσαι αλλά αναγκάζεσαι να το καταπιείς μια και στο έχουν συνταγογραφίσει! Ο Κωστάλας, ειδικά στην μετά Dancing εποχή, θα έβγαινε χίλιες φορές πιο χαριτωμένος! :clap::clap::clap:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Σχόλια για τα τραγούδια!

Φινλανδία: Καλό τραγουδάκι, όχι κάτι σπουδαίο! Θα μπορούσε να κινηθεί λίγο ψηλότερα από την 20ή θέση.

Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Κλασικό τραγούδι που αντιπροσωπεύει κάθε χρόνο την μία ή την άλλη πρώην Γιουγκοσλαβική χώρα. Δεν με ξετρέλανε και θα το προτιμούσα λίγο παρακάτω! Αλλά είχε την τιμητική του ο παππούλης!

Δανία: Εμένα μου άρεσε το τραγουδάκι! Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν είναι κακό! Θεά και ο τραγουδιστής... περίμενα μήπως έκανε την ανατροπή και μας γύρναγε από την άλλη να μας παρουσιάσει πλήρως το εξώπλατο, αλλά δεν βαριέσαι! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά αν σου κάτσει, χτυπάς την 5άδα και χωρίς να τολμήσεις ιδιαίτερα!

Λιθουανία: Καλή φωνή, καλή ερμηνεία, αλλά λίγο παλιομοδίτικο το τραγούδι! Μα δεν της είπανε ότι το κόλπο της το δοκίμασε και ο Βαρδής πριν λίγα χρόνια και δεν πέτυχε; Ούτε έναν πόντο δεν μας δώσανε...καλά να πάθουν και να καταλήξουν 19οι...γιατί ποτέ δεν μας ψηφίζουν! Κι αν δεν είχε συμμαχίες να πάρει δύο 12άρια και ένα 10άρι, θα ήταν ακόμη πιο κάτω! :cool:

Ουγγαρία: Καλούτσικο τραγούδι, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Είχε κάποια καλά σημεία το τραγούδι και θα άξιζε να βρίσκεται λίγο πάνω από την 22η θέση που κατέληξε. Το όλο στήσιμο, ντύσιμο...ακόμη και το τραγούδι, ήταν λίγο παλιομοδίτικο επίσης. Με ένα καλύτερο στήσιμο, δε θα το ήθελα μόνο, αλλά θα μπορούσε να βρεθεί λίγο παραπάνω.

Ιρλανδία: Από εδώ και πέρα, μπήκαμε σε ένα σερί πιο δυνατών τραγουδιών! Ωραίο τραγουδάκι, αστείο το στήσιμό του αλλά το αγαπήσαμε! Θα το ήθελα λίγο πιο πάνω...τα παιδιά το καραγούσταραν και έδειχναν έντονα ότι το θέλανε! Δεν πειράζει, καλή είναι και η 8η θέση!

Σουηδία: Αδικία!!! Δυνατό κομμάτι, ωραίο στήσιμο αν και αδικήθηκε σε σχέση με αυτό που είδαμε στα Melodifestivalen! Αδικήθηκε και στην θέση...θα το ήθελα πρώτο και θα ήθελα πολύ να δω και πάλι τον διαγωνισμό να φιλοξενείται στην Σουηδία! Δεν έσπασαν και τα τρία τζάμια...αδικία κι αυτό! Εγώ πάντως, εδώ την έριξα την ψήφο μου!

Εσθονία: Η μεγάλη αδικία της βραδιάς! Έλεος... έχει κερδίσει τόσο καλές θέσεις με τις συμμαχικούς ψήφους, κέρδισε άδικα μια πρωτιά στο παρελθόν και να καταλήξει 24ο; Άξιζε να βρίσκεται στην χειρότερη περίπτωση στην δεκάδα!

Ελλάδα: Το απογειώσαμε το κομμάτι...καλύτερα δεν γινόταν να το παρουσιάσουμε! Μέχρι και πρωτιά πήραμε στον ημιτελικό μας... είμαι πολύ ευχαριστημένος με την θέση που πήραμε και μάλιστα με ένα τραγούδι και μια αποστολή που δεν ήταν υψηλών αξιώσεων! Μπράβο στην ομάδα μας και ας μιζεριάζουμε σαν λαός! Ίσως αυτό να εξοπλίζει τις αποστολές μας με πείσμα για προσπάθεια ώστε να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μάλιστα, τα καταφέραμε να κερδίσουμε και ψήφους που ποτέ δεν παίρναμε, προφανώς άρεσε σε κάποιους ο ρυθμός του ζεϊμπέκικου!

Ρωσία: Δε νομίζω ότι αδικήθηκε με την 16η θέση! Δεν μου ήταν και τόσο συμπαθής ο Άλεξ και δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο το τραγούδι του! Ότι μπόρεσε έκανε κι ο Φωκάς για να το κάνει λίγο πιο εντυπωσιακό! Αλλά έχουμε δει πολύ καλύτερα πράγματα στο παρελθόν από την Ρωσία και τα περιμένω και στο μέλλον.

Γαλλία: Υπερεκτιμημένο και πολύ του ήταν και η 15η θέση! Με τόσο πρόμο, δεν μπορούσε να πάει και πιο κάτω! Το απόλυτο φαβορί των γραφείων στοιχημάτων και των προβλέψεων γενικά, δεν με συγκίνησε ποτέ και το φοβόμουν πολύ μήπως πιάσει τόπο τόση διαφήμιση! Έχουμε δει πολύ καλύτερα τραγούδια τύπου "όπερας" στον διαγωνισμό που άξιζαν μια καλύτερη τύχη, θα ήταν άδικο να βλέπαμε αυτό κάπου ψηλά! Μέχρι και στο διαφημιστικό διάλειμμα ήταν η μόνη χώρα που την διαφήμισαν ουσιαστικά....ρε μπας και άργησαν να βγουν τα αποτελέσματα επειδή δεν τους κάθονταν με τίποτα τα μαγειρέματα για την πρωτιά; :roll:

Ιταλία: Οκ...είπαμε, είχαμε να την δούμε 13 χρόνια, αλλά όχι και να της δώσουμε την δεύτερη θέση με την σαχλαμάρα που στείλανε! Αν τα κατάφερε να πάρει αυτό την δεύτερη θέση, τότε θα μπορούσα να αποδεχτώ για την Μία Μαρτίνι μόνο την πρωτιά, τότε που συμμετείχε! Αγαπάω την Ιταλία, αλλά περίμενα καλύτερο τραγούδι από αυτό που έστειλαν φέτος! Ελπίζω για του χρόνου...

Ελβετία: είχε κάποια καλά στοιχεία το τραγούδι, αλλά δεν με ξετρέλανε! Βέβαια, δεν μου άρεσε και η τελευταία θέση που πήρε! Θα το ήθελα κάπου παραπάνω....

Ην.Βασίλειο: Ωραίο τραγούδι, καλή σκηνική παρουσία, το περίμενα να καταλήξει κάπου πιο ψηλά, αλλά μετά την σημερινή τους εμφάνιση νομίζω ότι η 11η θέση που πήρανε δεν τους αδικεί! Πήραν μια θέση που την άξιζαν!

Μολδαβία: Εγώ προσωπικά θα την ήθελα στον πάτο..κι αν είναι δυνατόν και εκτός τελικού! Είναι μαστ το κιτς στον διαγωνισμό, αλλά αν δε μπορείς να το στηρίξεις, τότε άστο καλύτερα!

Γερμανία: Εγώ σας το έλεγα και πέρυσι ότι δε την πάω με τίποτα και έτσι δεν θα είμαι έτσι κι αλλιώς αντικειμενικός! Δε νομίζω ότι τραγουδάει καν, απλά νιαουρομιλάει πάνω στην μουσική που πέρα από το ότι δεν με ξετρελαίνει, στην ζωντανή ερμηνεία είναι ακόμη χειρότερο. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά γερμανικά τραγούδια προηγούμενων χρόνων που θα άξιζαν περισσότερο την 10η θέση, αλλά πάτωσαν!

Ρουμανία: Έχουμε δει πολύ καλύτερα τραγούδια από την πλευρά της Ρουμανίας! Δεν ήταν κακό, αλλά όταν έχεις δει πολύ καλύτερα πράγματα, νομίζω ότι η 17η θέση είναι μια χαρά! Περιμένω ένα δυνατότερο τραγούδι για του χρόνου...και γιατί όχι και κάποια πρωτιά, καιρός τους δεν είναι;

Αυστρία: Με ένα αντίστοιχο τραγούδι δεν είχε πατώσει και η Ολλανδία πριν καμιά 5ετία; Ε...τι παραπάνω μπορούσε να κάνει αυτό; Πολύ ξεπερασμένο και πολύ αμερικανίστικο, αλλά αν είχαν γούστο, κάποια στιγμή δεν θα μας ψήφιζαν;

Αζερμπαϊτζάν: Είναι από τις χρονιές που δεν με ενόχλησε καθόλου μα καθόλου το τελικό αποτέλεσμα! Είναι από τα τραγούδια που άξιζαν την πρωτιά! Ωραίο στήσιμο, ωραίο τραγουδάκι, φρέσκα πρόσωπα....είχαν το πακέτο! Κι αν πει κάποιος, ότι...δεν ήταν και κάνα σπουδαίο τραγούδι, ας μου βρει κάποιο ιδιαίτερα σπουδαίο ανάμεσα στα αποψινά διαγωνιζόμενα τραγούδια! Βέβαια, τους ευνόησε αρκετά και η απόσταση που είχαν από τα υπόλοιπα φαβορί, καθώς και το γεγονός ότι εμφανιζόταν προς το τέλος.

Σλοβενία: Δεν ξετρελάθηκα, δεν είναι και κακό. Θα μπορούσε να βρίσκεται άνετα λίγο παρακάτω, αλλά έχει κι αυτή καλούς γείτονες και την στηρίζουν! Για να μην λέτε μόνο για εμάς....ε;

Ισλανδία: Χιλιοπαιγμένο τραγούδι στον διαγωνισμό...κι από διάφορες χώρες...μια χαρά είναι και στην 20ή θέση.

Ισπανία: Οκ... δεν ήταν και τόσο κακό ώστε να βγει 23ο, αλλά έχουμε δει πολύ δυνατότερα τραγούδια της Ισπανίας και σε χαμηλότερες θέσεις.

Ουκρανία: Πολύ δυνατή ερμηνεία... αρκετά καλό τραγούδι...εμένα δεν με χάλασαν ούτε τα φτερά στους ώμους της! Και το γεγονός ότι εκνεύρισαν πολλούς, ίσως να με κάνει να το λατρεύω ακόμη περισσότερο! :bleh: Καλή η 4η θέση αλλά και λίγο παρακάτω να βρισκόταν δεν θα με ενοχλούσε.

Σερβία: Οκ... και αυτό το στυλ το έχουμε ακούσει αρκετές φορές στον διαγωνισμό. Δεν ήταν κακό, αλλά δεν ήταν και αυτό που θα μπορούσε να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω. Κάτι παρακάτω, ίσως.

Γεωργία: Ωραίο τραγούδι, αλλά κάτι δεν μου κόλλαγε τόσο στην παρουσίαση. Δεν τους μίλησε κανείς για τον στυλίστα της Ευρυδίκης; Να της έβαζε έστω ένα πιο μαύρο μολύβι γύρω από το μάτι ρε αδερφέ... να φορέσει κάτι διαφορετικό, ώστε να βγει στην σκηνή και να το στηρίξει! Αφού τα κατάφερε να πάρει έτσι την 9η θέση, φανταστείτε πόσο καλύτερα θα μπορούσε να τα πάει έχοντας κάνει τις σωστές επιλογές!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom