Ryanair Χειραποσκευή Ryanair

kabamarou

Member
Εχει αγοράσει κανείς αυτές τις θήκες αποθήκευσης ρούχων από τα jumbo;
Θήκες Αποθήκευσης Ταξιδίου Διαφορετικά Μεγέθη - 7 τμχ. < Θήκες Αποθήκευσης Travel | Jumbo

Είχαν προταθεί πιο πάνω βέβαια και αυτές από τα ikea
https://www.ikea.gr/proioda/rensare-tsanta-royxwn-set-3-tem-/30432502/

που προφανώς θα είναι καλύτερες ποιοτικά αλλά αυτές από τα jumbo είναι σε περισσότερα μεγέθη. Τώρα αν τα φερμουάρ χαλάνε μετά από 2-3 χρήσεις αυτό είναι άλλο θέμα :)

Βολεύουν αρκετά αυτοί οι κύβοι για να βολέψεις πράγματα και ρούχα στο σακίδιο η στην χειραποσκευή πιστεύω όχι απλά επειδή θα τα συμπιέσεις αλλά και για οργάνωση. Είναι πολλές φορές που θέλεις να βγάλεις ένα πράγμα από την τσάντα και γίνονται όλα άνω κάτω μέχρι να το βρεις

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Εγώ έχω μια αθάνατη american tourister 23lt τα τελευταία 5 χρόνια που την είχα αγοράσει αρχικά για το laptop. Aν και έχει ξεθωριάσει λίγο το χρώμα της για χειραποσκευή με έχει βολέψει πολύ συν ότι έχει και θέση για το power bang με καλώδιο φόρτισης . Και οι polo είναι καλές μόνο που πιστεύω χάνεις λίγο χώρο λόγω της οβαλ κορυφής. Οι πιό τετραγωνισμένες εξυπηρετούν καλύτερα.
Τελικά, πολύ βολική η american tourister. Την αγόρασα πρόσφατα για 3μερο ταξίδι και μια χαρά χώρεσε τα πράγματά μου. Πολύ καλή ποιοτικά!

Attachments

paefstra

Member
Εχει αγοράσει κανείς αυτές τις θήκες αποθήκευσης ρούχων από τα jumbo;
Θήκες Αποθήκευσης Ταξιδίου Διαφορετικά Μεγέθη - 7 τμχ. < Θήκες Αποθήκευσης Travel | Jumbo

Είχαν προταθεί πιο πάνω βέβαια και αυτές από τα ikea
https://www.ikea.gr/proioda/rensare-tsanta-royxwn-set-3-tem-/30432502/

που προφανώς θα είναι καλύτερες ποιοτικά αλλά αυτές από τα jumbo είναι σε περισσότερα μεγέθη. Τώρα αν τα φερμουάρ χαλάνε μετά από 2-3 χρήσεις αυτό είναι άλλο θέμα :)

Βολεύουν αρκετά αυτοί οι κύβοι για να βολέψεις πράγματα και ρούχα στο σακίδιο η στην χειραποσκευή πιστεύω όχι απλά επειδή θα τα συμπιέσεις αλλά και για οργάνωση. Είναι πολλές φορές που θέλεις να βγάλεις ένα πράγμα από την τσάντα και γίνονται όλα άνω κάτω μέχρι να το βρεις
Παρε του ΙΚΕΑ, ειναι αθανατα. Τα εχω 3 χρονια και συμπιεζω αφρατα μπουφαν να πιανουν χωρο 5 λιτρα και το φερμουαρ δεν παθαινει τιποτε. Οι κινεζιες του Τζαμπο ειναι γνωστες.
Υποψιν το ΙΚΕΑ πολυ σωστα βγαζει δυο 5λιτρα κι ενα 10λιτρο στο σετ. Συνολο 20 λιτρα, ο τι πρεπει για 40λιτρο σακιδιο. Δεν χρειαζεσαι ολα τα μεγεθη αλλα αυτα που τακτοποιουνται σωστα στη βαλιτσα η το σακιδιο χωρις κενα.

Επισης ειχα ενα λεπτο σακιδιακι παλι απο το ΙΚΕΑ 9λιτρο που το χρησιμοποιω σαν packing cube οταν θελω να βγαλω απο τη βαλιτσα κατι και να το βαλω στην πλατη. Ειναι ιδιο υλικο με τα packing cubes, πολυ λεπτο. Μετα απο 5 χρονια ειναι σαν καινουριο. Μολις το ΙΚΕΑ το εβγαλε σε προσφορα 0,99 ευρω, πηρα αλλα 3.
Screenshot_20250405_195258_IKEA Greece.jpg

Last edited:

kabamarou

Member
Ευχαριστώ πολύ paefstra. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι τα ikea θα έχουν καλύτερη ποιότητα αλλά η προσωπική σου εμπειρία με έπεισε περισσότερο.
Αυτά από τα jumbo απλά έχουν και μικρότερες θήκες για να βολεύεις μικροπράγματα αλλά τα κόβω για μιας χρήσης :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.988
Μέλη
39.692
Νεότερο μέλος
k.kol

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom