jimp
Member
Και έλεγα να έρθω να σε πάρω με τη μηχανή να καθαρίσει το μυαλό σου με το αεράκι!Ειναι μακριά ο Πειραιάς και φυσάει
Και έλεγα να έρθω να σε πάρω με τη μηχανή να καθαρίσει το μυαλό σου με το αεράκι!Ειναι μακριά ο Πειραιάς και φυσάει
Οοοοοχι, κάνει καμιά πράξη: κλείνει στο καπάκι σε όποιον προορισμό μάθει ότι κλείσαμε.Σε όλες κάτι τάζει, αλλά από πράξεις τίποτα!
Τι να το κανεις, στραφι πηγε. Η ασπρη νικησε. Σουηδια γιναμε.Η Απέργη πιο μαύρη απο τη Shaya ....
Μη τάζεις μάνα μου !
Τι να κάνω που πραγματικά δε μπορούσα; Πως να επανορθώσω; Και κυρίως πότε; όποτε θέλετε εκτός αυτού του σαββάτου και του επόμενου πσκδ. Να σχολιάσουμε και τη γιουροβίζιον(για να είμαστε οντοπικ)Σε όλες κάτι τάζει, αλλά από πράξεις τίποτα!
Μα να έρθετε μετά και να μου λέτε για ωραία μέρη και γω να μην μπορώ ν' απαντήσω;Οοοοοχι, κάνει καμιά πράξη: κλείνει στο καπάκι σε όποιον προορισμό μάθει ότι κλείσαμε.
Κι εγώ το ίδιο!δεν το παρακολούθησα όλο αλλά όσο το έβλεπα ...Δε το είδα στην nerit και το βλέπω τώρα εδώ
http://www.eurovision.tv/page/webtv?program=125823
Tρόμαξα να γνωρίσω τις παρουσιάστριες, πόσο solarium έκαναν;;
Τελικά το live σε σχέση με τα video-clips ηταν κακό για κάποιους οπότε η Κυριάκου ξεχώρισε. Αν και από πριν πίστευα ότι αυτό θα στέλναμε. Η Shaya κακώς χόρεψε τόσο, δε μπορούσε να τραγουδήσει καλά παράλληλα με το κούνημα,"έφευγε" συνεχώς. Και ο ήχος βέβαια στο δικό της κομμάτι ήταν κακός σε σχέση με τα άλλα. Το μικρόφωνο που φοράνε όταν χορεύουν επειδή είναι πολύ κοντά στο στόμα, δε μπορείς να το ελέγξεις και δεν βοηθάει καθόλου! Κάτι ήξερε η Κυριάκου που βγήκε με το μικρόφωνο με το κάλυμμα σαν να κάνει ρεπορτάζ για το mad..Η πιό αξιοπρεπής τελικά παρουσία ήταν της Κυριακού
H Ντορέτα είναι πολύ γυμνασμένη οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα υγείας. Αυτή που ήταν σκιά του εαυτού της ήταν η Θωμαή (γι αυτό και η φαρδιά παντελόνα).η Ντορέτα πάλι πως ήταν έτσι σαν φάντασμα του εαυτού της.