greg_thess
Member
Έχοντας ακούσει αρκετά αυτά που μου άρεσαν πιο πολύ είναι Ιταλία και Εσθονία.Και κυρίως το δεύτερο!
Όλα τα ξέρεις και τα παρακολουθείς εσύ…Ιταλία
Εσθονία
Σλοβενία
Τα τρία καλύτερα μέχρι στιγμής με διαφορά. Πάντως και της Γερμανίας που επιλέχθηκε λίγο πριν είναι αρκετά καλό κομμάτι.
Δεν ακούω τέτοια μουσική ούτε heavy metal. Κόβει το γάλα στις γουρούνες του χοιροστασίου και τις αποφεύγουμε. Μπορεί να έχει κάτι να πει, να έχει κάποια αξία ως πανκ, εγώ αδυνατώ να το ακούσω πόσο μάλλον να το χορέψω... Οπότε για τα αυτιά μου είναι ηχορύπανση.Γιατι θεωρειτε το τραγουδι της Φινλανδιας σκουπιδι και ηχορυπανση; Punk μουσικη ειναι και μαλιστα με ωραιο ρυθμο.Μπορει να μην σας αρεσει το συγκεκριμενο ειδος ή ο τροπος που ερμηνευεται και γι αυτο να ηχει ασχημα στα αυτια σας αλλα σκουπιδι δεν το λες σε καμια περιπτωση. Εγω αυτο μπορω να το ακουσω πολυ πιο ευχαρηστα απο τη δικια μας την αηδια που ουτε καν θυμαμαι πως παει και πως λεγεται.
Ε όπως και να το κάνεις έναν παραπάνω ρυθμό τον έχει το τραγούδι της Κυριάκου! Τώρα που βρήκες εσύ ρυθμό στο κομμάτι της Φινλανδίας είναι απορίας άξιο. Για όλα αυτά που ανέφερες ναι ηχεί πολύ άσχημα στα αυτιά. Μουσικά γούστα είναι αυτά αλλά αν δεν το τραγουδούσαν άνθρωποι με αυτές τις ιδιαιτερότητες όχι απλά θα περνούσε απαρατήρητο αλλά προφανώς θα έβγαινε τελευταίο στον ημιτελικό.Γιατι θεωρειτε το τραγουδι της Φινλανδιας σκουπιδι και ηχορυπανση; Punk μουσικη ειναι και μαλιστα με ωραιο ρυθμο.Μπορει να μην σας αρεσει το συγκεκριμενο ειδος ή ο τροπος που ερμηνευεται και γι αυτο να ηχει ασχημα στα αυτια σας αλλα σκουπιδι δεν το λες σε καμια περιπτωση. Εγω αυτο μπορω να το ακουσω πολυ πιο ευχαρηστα απο τη δικια μας την αηδια που ουτε καν θυμαμαι πως παει και πως λεγεται.
Ηχορύπανση σε σχέση με τι; Με την κλασσική μουσική, με τις ραπολαικες μόδες; Τη μπαλάντα που στείλαμε; Τα βιολιά ή τα τραγούδια του Σάκη;Το τραγούδι το θεωρώ επιεικώς ηχορύπανση όμως πολλή συζήτηση γίνεται…