greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Πολυ δυσκολα θα χασει η Ιταλια την πρωτια.
Για ΜΕΝΑ είναι ηχορύπανση και επειδή δεν είμαι μουσικός δεν μπορώ να εντοπίσω τις όποιες ''αρετές'' έχει. Άλλωστε για μένα η ίδια η πανκ μουσική είναι ηχορύπανση.Ηχορύπανση σε σχέση με τι; Με την κλασσική μουσική, με τις ραπολαικες μόδες; Τη μπαλάντα που στείλαμε; Τα βιολιά ή τα τραγούδια του Σάκη;
Το γεγονός πως δεν μπορούμε ν΄ακούσουμε ένα τραγούδι ανεξάρτητο από το μουσικό το ύφος δεν το κάνει αυτόματα ηχορύπανση και χωρίς ρυθμό.
χμ δεν ξέρω. Οκ το τραγούδι στα δικά μου αυτιά είναι αριστούργημα και το ατού της είναι τα τρια νέα παιδιά που το τραγουδούν. Αλλά ίσως για eurovision παρα είναι ποιοτικό. Βέβαια δεν είναι η κλασική όπερα αλλά περισσότερο μπαλάντα που σε κάποια σημεία το κάνουν οπερετικό οι ερμηνείες των τενόρων και του βαρύτονου.Πολυ δυσκολα θα χασει η Ιταλια την πρωτια.
Μερικά παραδείγματα, ελπίζω να τ΄ακούσεις(μπορεί και να τα ξέρεις κιόλας), με τα οποία θα τα καταλάβεις πως το πανκ δεν είναι ηχορύπανση.Άλλωστε για μένα η ίδια η πανκ μουσική είναι ηχορύπανση.
Εγώ αυτό που ήθελα να πω είναι πως αυτό το είδος μουσικής στον διαγωνισμό τουλάχιστον δεν πέτυχε ποτέ όσοι το έστειλαν παρά μονάχα οι Λόρντι που νίκησαν κι όλας. Και μεγάλο ρόλο έπαιξε κυρίως η αμφιλεγόμενη εμφάνιση των τεράτων εκτός από το συμπαθητικό τους τραγούδι!@giannismits τα συγκεκριμένα τραγούδια είναι από πανκ συγκροτήματα. Επίσης δεν είναι τυχαίο που το τραγούδι των Lordi άρεσε μόνο στο ''κοινό'' της eurovision και πουθενά αλλού. Τέλος πάντων είναι μεγάλη κουβέντα.
O κύριος Guy Sebastian θα πάει μαλαισιανής καταγωγής. Αλλά το τραγούδι δεν ανακοινώθηκε ακόμαΗ Αυστραλία έχει επιλέξει τραγούδι? Γιουροβιζιονολόγοι ξέρετε?
Κάτι μου θυμίζει αυτό το παιδί, μήπως είχε πάει παλιά σε american ή australian idol?O κύριος Guy Sebastian θα πάει μαλαισιανής καταγωγής. Αλλά το τραγούδι δεν ανακοινώθηκε ακόμα