underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Εντάξει, μετά από αυτό δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο!Η κομμωση είναι που μας/μου αρέσει πιο πολυ κυρία μου
Εντάξει, μετά από αυτό δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο!Η κομμωση είναι που μας/μου αρέσει πιο πολυ κυρία μου
Αν το ακουσεις οσες φορες το ακουσαμε εμεις με την ευαγγελια θα σου αρεσει...Βρε κορίτσια, και να με συμπαθάτε δηλαδή, τι σας αρέσει ακριβώς; Την κόμμωση την έχετε δει; :roll:
Για να μην μιλήσω για το τραγούδι του που πόσταρες italitsa (ελπίζω αυτό της eurovision να είναι κάπως καλύτερο!)!
Η κομμωση είναι που μας/μου αρέσει
Το έχετε κάψει εντελώς,μα εντελώς.και φυσικά ωραίο μαλλί!!
Σε πληροφορώ ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη ο ένας στους 2 <25 ετών έχει τέτοιο μαλλί ακριβώς .Το έχετε κάψει εντελώς,μα εντελώς.
Η κόμμωση του είναι κάτι μεταξύ ανεμοδαρμένου και γλυψίματος αγελάδας.
Δικαιολογείτε λόγω του Βαρδάρη να είναι ανεμοδαρμένοι.Σε πληροφορώ ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη ο ένας στους 2 <25 ετών έχει τέτοιο μαλλί ακριβώς .
Καταρχάς αυτό δεν είναι καγκουρίστικο, είναι τρέντυ. Εδω στη Σαλόνικα τουλάχιστον .Βέβαια εμένα μου θυμίζει πόσο μεγαλώνω γιατί όταν ήμουν στην ηλικία αυτή δε χτενίζονταν 'ετσι οι συνομήλικοί μου !Εμένα πάλι το look μου θυμίζει παλιότερες δεκαετίες!
Ρε συ Φένια, θυμάμαι είδα αρκετά καγκούρια στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι ΤΟΣΟ extreme!
Αυριο κυκλοφορεί ο δίσκος του.... Κάποιο από αυτά που περιλαμβάνονται εκεί θα είναι, μένει να δούμε ποιο.... Σε πάω ένα στοιχημα αν θες....Περιμενουμε το τραγουδι για τη Eurovision του Marco Mengoni