North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Γι' ακόμα μια φορά κέρδισε η κακογουστιά του μέσου Έλληνα.
Η καλογουστια ποια ηταν;Γι' ακόμα μια φορά κέρδισε η κακογουστιά του μέσου Έλληνα.
πετυχημενο!!Τα δοντια της Θωμαης γιατι τα βαλανε τρια νουμερα μεγαλυτερα;
πετυχημενο!!
Εχω αρχισει να προβληματιζομαι με το γουστο μου!! Μου αρεσε η βαβουρα των Κοζα Μοστρα οπως και τα κιλτ που φοραγαν...
Τελικα, ενω πριν γινει ο διαγωνισμος μου αρεσε το angel ακουσα πολλες παραφωνιες απο την κοπελα και αλλαξα γνωμη...
Καλα η Ηλιαδη για μπατσες...πολυ eightιλα μπουζουξιδικο το τραγουδι, νομιζες οτι θα ανοιξουν σαμπανιες και θα σπασουν πιατα και νιπτηρες στην πιστα...
Τη λέξη στυλ τη χρησιμοποιείς για τους μπαγλαμάδες που στείλαμε Εurovision;Οποιο και να κερδιζε η κακογουστια θα κερδιζε. Τουλαχιστον αυτοι το κανουν με στυλ και με κεφι...
Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai (Ukraine) 2007 Eurovision Song Contest - YouTube Τον ειχαμε καλεσει και σε μια συναντηση του φορουμ να μας παρουσιασει το τραγουδι του. Καταπληκτικος!(και το μπαλετο του επισης)Κακοφωνιξ!!!
Ειναι θλιβερο ...αντε να δουμε τι θεση θα πιασουμε φετος ...παντως μετα τα γκομενακια που στελναμε καθε χρονια..ειπανε να δοκιμασουνε και καποια πιο "καλτ" προταση ..οπως εχουν κανει και αλλες χωρες στο παρελθον..θυμαστε αυτους τους γελοιους που ελεγαν το sieben sieben eins...καπως ετσι...