• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2013

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ο ενδυματολογος και ο κομμωτης την εχουν δει αποκριατικο σοου... Δεν εξηγειται αλλιως.

Χαχα, με ρωταν αν το αλκοολ ειναι δωρεαν στην Ελλαδα!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ο ενδυματολογος και ο κομμωτης την εχουν δει αποκριατικο σοου... Δεν εξηγειται αλλιως.

Χαχα, με ρωταν αν το αλκοολ ειναι δωρεαν στην Ελλαδα!
ε είναι να μη σε ρωτάνε;;για μπάτσες είμαστε,και οι φούστες αυτό που το πάς..
καλά για την Ηλιάδη έπρεπε νάναι εκει παρών ο Λιάγκας που την είχε κράξει να την ξανακράξει(γιατί κανείς άλλος δεν το τόλμησε)ένα αίσχος,
τα χάλια μας γενικώς
και το κερασάκι στην τούρτα
η Ολυμπίου τραγούδησε για να μας κοιμίσει πάλι...καλά μ αυτήν έχω νευριάσει πιό πολύ απ ότι με μάς...μα είναι δυνατόν ΚΑΝΕΙς δε βρέθηκε να πεί γι αυτό το τραγούδι ότι θα πάει άπατο;;μα είναι δυνατόν;;;;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Εμενα ειναι το μονο που μ' αρεσε...
εννοείς τις φούστες;;(το μόνο που σου άρεσε
η το τραγούδι γενικώς;

γιατί κι εμένα το τραγούδι γενικώς(κλείνοντας τα μάτι να μη βλέπω τις φούστες και κάνοντας delete στο στοίχο )μ άρεσε:bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
εννοείς τις φούστες;;(το μόνο που σου άρεσε
η το τραγούδι γενικώς;

γιατί κι εμένα το τραγούδι γενικώς(κλείνοντας τα μάτι να μη βλέπω τις φούστες και κάνοντας delete στο στοίχο )μ άρεσε:bleh:
Χεστηκα για τα κιλτ

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Ζητω! Βγηκε το τραγουδι που μου αρεσε!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ανανενομενο το τραγουδι αφου ψηφιζει συγκεκριμενο κοινο στην Ευρωπη....λιγο το στυλ Βαλκανια, λιγο η δυνατη μουσικη...λιγο η φασαρια.....

Η Θωμαης στυλιστικα ...πατος...το μακιγιαζ αποκριατικο....το αστερατο φορεμα δεν τη κολακευε....
η Ηλιαδη εκτος τοπου και χρονου....και η Τζωρτζινα μια πολυ καλη φωνη, σε ενα αδιαφορο τραγουδι

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Τα δοντια της Θωμαης γιατι τα βαλανε τρια νουμερα μεγαλυτερα;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
¨Αντε να πω και τη γνώμη μου
Η θωμαή ατυχώς δεν μας έδειξε τις υπέροχες γάμπες της σφάλμα μέγα για τέτοιου στυλ τραγούδι. ¨Εχω την εντύπωση ότι περισσότερο τη μουσική άκουγα παρά τη φωνή της
Η Τζωρτζίνα δεν ήταν τόσο καλή τελικά, κάτι ψιλοφάλτσα πέσανε και το κόνσεπτ ήταν λάθος με το χορευτικό
Οι ΚΜ με τον Αγάθωνα αποδείχθηκαν ανώτεροι των προσδοκιών μου και δικαίως κερδισαν. Πάντως πιασάρικος τίτλος
Τώρα την Ηιλάδη εγω την βρήκα πολύ καλή ασχέτως αν το κομμάτι δεν μου άρεσε. Ερμήνευσε άψογα το κομμάτι, ήταν εντυπωσιακότατη παρουσία (έπεσε σολάριουμ ή η ιδέα μου ήταν) και ας μην παρασυρόμαστε περι ελληνικών μπουζουκιών.
Γενικά η βραδυά ήταν ευχάριστη με αρκετά τραγούδια. Αντε και του χρόνου

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ζητω! Βγηκε το τραγουδι που μου αρεσε!
Παντα βγαινει το τραγουδι που μ' αρεσει. Πρωτα ανακοινωνεται ο νικητης και μετα αποφασιζω ποιο μ' αρεσε. Αμα σου πω πως δεν εχω πεσει ποτε εξω θα με πιστεψεις; Ειναι κατι σαν κληρονομικο χαρισμα εγω και η γυναικα του Χ"χρηστου.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Παντα βγαινει το τραγουδι που μ' αρεσει. Πρωτα ανακοινωνεται ο νικητης και μετα αποφασιζω ποιο μ' αρεσε. Αμα σου πω πως δεν εχω πεσει ποτε εξω θα με πιστεψεις; Ειναι κατι σαν κληρονομικο χαρισμα εγω και η γυναικα του Χ"χρηστου.
Εμενα το δικο μου κληρονομικο χαρισμα ειναι να πεφτω παντα εξω:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh