• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Eurovision 2013

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτη την ωρα η Ισπανια ψηφιζει το τραγουδι που θα εκπροσωπησει τη χωρα στο διαγωνισμο στη Σουηδια
Καλεσμενος ο Marco Mengoni -νομιζω οτι ειναι και μελος της επιτροπης ( για οσους δε θυμουνται Κερδισε στο φεστιβαλ του Sanremo και θα εκπροσωπησει την Ιταλια στη Eurovision )
Οσοι θελουν να το παρακολουθησουν Live μπορουν να συντονιστουν στο tve
En directo - La 1 de TVE - RTVE.es NOGEO
Τι έγινε τελικά;; Πές μας εντυπώσεις από τα τραγούδια που άκουσες και αν συμφωνεις με την επιλογή μα κυρίως πες μας για το "πλάσμα"!! :cool:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το πλάσμα ήταν τελικα στην κριτική επιτροπή και μιλούσε στα ισπανικά περικαλω
Οι Ισπανοί είχαν ήδη αναθέσει στο συγκρότημα El sueno de Morfeo την εκπροσώπηση.
Το κοινό και η κριτική επιτροπή κλήθηκαν να επιλέξουν ένα απο τα τρία τραγούδια που παρουσίασε το γκρουπ
Contigo το όνομα αυτού ( προσωπική μου προτίμηση επίσης )
Καλη τύχη στην Ισπανία ( αν και το τραγούδι δεν είναι κάτι ξεχωριστό )

Otokodate

Member
Το τραγούδι που αποφασίσαμε να στείλουμε φέτος δεν είναι άσχημο - θα το έλεγα μέχρι και καλούλι. Τα κιλτ όμως δεν ξέρω τι σχέση έχουν με την Ελλάδα και προσωπική μου γνώμη είναι πως θα ήταν καλύτερα αν δεν τα φορούσαν οι κόζα μόστρα.

Κατά την γνώμη μου θα μπορούσε η Ελλάδα να στείλει και κάτι ποιοτικό στην Eurovision μια στο τόσο, και ας μην είχαμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίζαμε τον trash-διαγωνισμό με αυτό. Κάτι ποιοτικό μπορεί όμως να έδειχνε στους μουσικόφιλους του εξωτερικού πως υπάρχει και όμορφη Ελληνική μουσική και να είχε τελικά σε βάθος χρόνου ένα πολύ πιο θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Oi Koza mostra εμφανόζονταν ανέκαθεν με κιλτ, δεν έχει να κάνει με τηη Eurovision

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κατά την γνώμη μου θα μπορούσε η Ελλάδα να στείλει και κάτι ποιοτικό στην Eurovision μια στο τόσο, και ας μην είχαμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίζαμε τον trash-διαγωνισμό με αυτό. Κάτι ποιοτικό μπορεί όμως να έδειχνε στους μουσικόφιλους του εξωτερικού πως υπάρχει και όμορφη Ελληνική μουσική και να είχε τελικά σε βάθος χρόνου ένα πολύ πιο θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα.
Μερικες παρατηρησεις:

1. Ο διαγωνισμος ειναι μεν trash αλλα τα τραγουδια που κερδιζουν τις περισσοτερες φορες μπορει να μην ειναι ηεπιτομη της ποιοτητας (αυτος ο ορος οταν αναφερομαστε στη μουσικη λιγο με μπερδευει) αλλα δεν τα λες και σκουπιδια.

2. Το τραγουδι που στελνουμε φετος κατα την αποψημου ειναι ποιοτικο.

3. Οι ξενοι δεν νομιζω να περιμενουν να μαθουν την ελληνικη μουσικη απο τη Γιουροβιζιον. Μπορει βεβαια ενα ομορφο τραγουδι να στρεψει το ενδιαφερον καποιων προς την ελληνικη μουσικη σκηνη.

4. Τα τραγουδια δεν τα στελνει η Ελλαδα αλλα η ΕΡΤ. Αν τα εστελνε η Ελλαδα σιγουρα θα βρισκαμε κατι καλυτερο απο αυτα τα 4.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λοιπον με πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλη καθυστερηση ακουσα χτες το τραγουδι του Αγαθωνα και των Κοζα Μοστρα.( ολοκληρο)
ΜΠορω να πω οτι μου αρεσε ( για Eurovision)
Τα παιδια ειναι φρεσκα , ο Αγαθων ολιγον σιτεμενος (και πιλοτος της ΤΗΥ το 1974 :haha:) , αλλα το τραγουδακι ειναι χαρωπο και με κανει να χαμογελαω.
Ο τιτλος ειναι λιγο οφ , μονο εκει εχω ενσταση

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τί να τζογάρω φέτος; Πάλι Ιταλία θα παίξω χωρίς να χω ακούσει...

Otokodate

Member
Μερικες παρατηρησεις
1. Σε γενικές γραμμές ο πολύς ο κόσμος δεν γουστάρει κάτι εύκολα αν αυτό το κάτι δεν έχει προσαρμοστεί αναλόγως ώστε να συμπίπτει με τον ελάχιστo κοινό παρονομαστή των γούστων των ακροατών/θεατών του. Ας πούμε δηλαδή πως στην eurovision... στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος, και ορισμένες φορές επικρατεί τυφλός παρ'ολο που υπάρχει μονόφθαλμος.

(...)

3. Οι ξένοι οι περισσότεροι δεν ξέρουν απολύτως τίποτα από Ελληνική μουσική. Η Ελλαδίτσα δεν έχει τις ευκαιρίες που έχουν άλλες χώρες για να προμοτάρει την κουλτούρα της γι'αυτό η eurovision είναι μια εξαιρετικά σπάνια (μια φορά τον χρόνο) ευκαιρία για προώθηση της μουσικής της σε ένα σχετικά μεγάλο κοινό. Προσωπικά να την βράσω την νίκη αν η νίκη έρθει με κάτι σαν την Παπαρίζου πάλι.

4. Λεπτομέρειες.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Γιατι otokodate τι ειχε η Παπαριζου;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη