Απλα κατα καιρους εχουν ψηφιστει τραγουδια που ειναι λιγοτερο καλα απο αλλα. Δεν πιστευω οτι ο Ρωσος ειχε το καλυτερο τραγουδι περυσι (σκεψου οτι μετα δεν ακουστηκε σχεδον καθολου, αντιθετα με το κομματι του ιδιου του 2006), ουτε τα τερατα ηταν τα καλυτερα (αυτοι δεν ακουστηκαν μετα καθολου). Δυστυχως δεν βγαινει παντα ο καλυτερος...Ρε παιδιά εγώ όπως σας είπα δεν σκαμπάζω και πολλά αλλά γιατί να μας ρίξουνε και να βγάλουνε τον Νορβηγό? τι συμφέρον έχουν? σιγά την αγορά της Νορβηγίας... δεν έχει μεγάλο πληθυσμό η Νορβηγία για να πουληθούν πια τόσα cd εκεί... δεν πιστεύω στις συνομοσίες... πιστεύω ότι σχεδόν πάντα ο καλύτερος βγαίνει... το Ρωσικό πέρσι ήταν πολύ ωραίο...καλύτερο από το δικό μας... η Παπαρίζου όταν βγήκε super... τα τέρατα καλά ήταν και το Τούρκικο όταν βγήκε ήταν πολύ καλό... το Νορβηγικό δεν το έχω ακούσει... άμα είναι καλύτερο από το δικό μας ας βγεί αυτό... εμένα πάντως μου άρεσε η Αζέρα... γυναικάρα... Α και δεν συμφωνώ καθόλου για την παρουσιάστρια... σήμερα που είδα στο youtube η Ρωσίδα ήταν όνομα και πράμα!!