To wikipedia γραφει αυτα που πουλανε στους νεοεκολαπτομενους δηθεν κουλτουριαριδες .Δηλαδή έχει πολιτισμό η Ταϋλάνδη, αλλά δεν έχουν οι ΗΠΑ? Σορρυ δηλαδή, αλλά σε γιατρό πήγες να σε κοιτάξει?
Δεν ξέρω τι ορίζεις ΕΣΥ ως πολιτισμό (*), αλλά ρίξε μια ματιά στην ιστορία των βραβείων Νόμπελ Λογοτεχνίας, Ιατρικής, Φυσικής/Χημείας, Οικονομικών κλπ, και μέτρα πόσους Αμερικάνους και πόσους Ταϊλανδούς θα δεις. Κάνε μια βόλτα από ένα Αμερικάνικο και από ένα Ταϊλανδέζικο πανεπιστήμιο.
Ή κοίτα απλώς τη βιβλιοθήκη σου, τη δισκοθήκη σου, κλπ.
(*): Υπαρχουν εκατοντάδες πιθανοί ορισμοί. Ξεκίνα το διάβασμα από δω: Culture - Wikipedia, the free encyclopedia
Με λιγα λογια και καλα , Πολιτισμος = ιστορια , το θεατρο ειναι πολιτισμος οπως και η λογοτεχνια και αλλα αναριθμητα πραγματα , αλλα για εναν ελληνα πολιτισμος ειναι η ιστορια και μαλιστα η αρχαια