Χθες στις 21:47 #373 P Peruvianos17 New Member Μηνύματα 3 Likes 4 Προσωπικά,ψαχνόμουν να πάω Στουτγκάρδη σε συγγενικά μου προσωπα και βρήκα εισητήρια για Φεβρουάριο στα 100€ με ετζιαν πηγαινε-έλα,νομίζω τίμιο για ένα 5ημερο
Προσωπικά,ψαχνόμουν να πάω Στουτγκάρδη σε συγγενικά μου προσωπα και βρήκα εισητήρια για Φεβρουάριο στα 100€ με ετζιαν πηγαινε-έλα,νομίζω τίμιο για ένα 5ημερο
Σήμερα στις 04:33 #374 maria91 Member Μηνύματα 2.262 Likes 2.093 Samion said: Ρωμη παμε οσα ΣΚ εχει ο χρονος. 51. Νταξ ενα παμε στο χωριο για Πασχα. κλικ για όλη την παράθεση... 1 σκ τελος Γεναρη Ρωμη με φλεξ 93ε...ολα τ αλλα σκ Γεναρη-Φλεβαρη-Μαρτη δε πλησιαζεις....δε συζηταω απο Απριλη κ μετα...κ αυτα με τιμες Σαββατου ξημερωματος...τωρα θεωρω θα χουν παει αρκετα παραπανω
Samion said: Ρωμη παμε οσα ΣΚ εχει ο χρονος. 51. Νταξ ενα παμε στο χωριο για Πασχα. κλικ για όλη την παράθεση... 1 σκ τελος Γεναρη Ρωμη με φλεξ 93ε...ολα τ αλλα σκ Γεναρη-Φλεβαρη-Μαρτη δε πλησιαζεις....δε συζηταω απο Απριλη κ μετα...κ αυτα με τιμες Σαββατου ξημερωματος...τωρα θεωρω θα χουν παει αρκετα παραπανω