Gioref
Member
Τάπα θα φάμε φοβάμαι..με το επι 100 τι θα γινει ρε παιδια?
Τάπα θα φάμε φοβάμαι..με το επι 100 τι θα γινει ρε παιδια?
αφου και περσι τη δευτερα το εβγαλαν ! και η αλλη προσφρα με το επι 100 ειναι μεχρι σημερα ... γιατι να μην το πηγαν εως τη δευτερα που ειναι cyber monday?Τάπα θα φάμε φοβάμαι..
Μακάρι αυτό περιμένω και εγώ!αφου και περσι τη δευτερα το εβγαλαν ! και η αλλη προσφρα με το επι 100 ειναι μεχρι σημερα ... γιατι να μην το πηγαν εως τη δευτερα που ειναι cyber monday?
Περυσι ειχε τοσα x100 πριν το x100 που εβγαλαν την Κυριακη;αφου και περσι τη δευτερα το εβγαλαν ! και η αλλη προσφρα με το επι 100 ειναι μεχρι σημερα ... γιατι να μην το πηγαν εως τη δευτερα που ειναι cyber monday?
καλα τοσα σε δυο κατηγοριες προιοντων εβγαλε ! ειχε επι 50 σε ολα τα προιονταΠερυσι ειχε τοσα x100 πριν το x100 που εβγαλαν την Κυριακη;
Με ποια αεροπορική αυτό;Ρωμη ξεπουλαει, παρε κοσμε. 34€ ολο το χρονο και αυγουστο, 55€ comfort flex, 130€ business.
που το βρηκες φιλε μου? δεν το βρισκω πουθενα ... ουτε στην εφαρμογηΚαλό μήνα!! View attachment 481371
Στην εφαρμογή Bonus εμφανίστηκε..που το βρηκες φιλε μου? δεν το βρισκω πουθενα ... ουτε στην εφαρμογη