• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

giannis228

Member
Στην εφαρμογή Bonus εμφανίστηκε..
εχεις android? μαλλον δεν το εμφανιζει σε ολους την ιδια στιγμη,... εγω δεν το βρισκω ουτε στην εφαρμογη ουτε στο site

Στην εφαρμογή Bonus εμφανίστηκε..
ισχυει μονο για το kotsovolos.gr απο οτι βλεπω ε?

paefstra

Member
Οχι εγω που εχω Κωτσοβολο κοντα ζηταω παραλαβη απο το καταστημα και το προιον περιμενει 7 μερες οποτε βολευει. Χθες που παρελαβα δεν ειχε καθολου ουρα.
Εν τω μεταξυ τσεκαρα αναλωσιμα νοικοκυριου που ειχα παρει περσι, λαμπες κλπ και εχουν διπλη τιμη φετος.

pan82

Member
Οχι εγω που εχω Κωτσοβολο κοντα ζηταω παραλαβη απο το καταστημα και το προιον περιμενει 7 μερες οποτε βολευει. Χθες που παρελαβα δεν ειχε καθολου ουρα.
Εν τω μεταξυ τσεκαρα αναλωσιμα νοικοκυριου που ειχα παρει περσι, λαμπες κλπ και εχουν διπλη τιμη φετος.
έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο online γιατί και πέρσι μόνο online ίσχυε αν πήγαινες κατάστημα να πληρώσεις δεν έπαιρνες το Χ100 μόνο αν είχες προπληρώσει online και πήγαινες απλά για τη παραλαβή

paefstra

Member
έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο online γιατί και πέρσι μόνο online ίσχυε αν πήγαινες κατάστημα να πληρώσεις δεν έπαιρνες το Χ100 μόνο αν είχες προπληρώσει online και πήγαινες απλά για τη παραλαβή
Με προπληρωμη περιμενει 7 μερες.
Με απλη παραγγελια περιμενει 3 μερες.

pan82

Member
Με προπληρωμη περιμενει 7 μερες.
Με απλη παραγγελια περιμενει 3 μερες.
Ναι τα ξέρω αυτά το κωτσόβολο τον έχω χτίσει πια, απάντησα στο φίλο πιο πάνω να μη μπερδευτεί ότι ισχύει μόνο για onlne παραγγελίες και πλήρωμές

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ειναι στο Bonus app στην πρωτη σελιδα με τις προσφορες (οχι πανω πανω)

Λογικα το σαιτ του Κωτσου θα ανανεωθει μετα τις 20:00 σημερα μιας και τρεχουν αλλες προωθητικες ενεργειες αυτη την στιγμη

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ειναι στο Bonus app στην πρωτη σελιδα με τις προσφορες (οχι πανω πανω)

Λογικα το σαιτ του Κωτσου θα ανανεωθει μετα τις 20:00 σημερα μιας και τρεχουν αλλες προωθητικες ενεργειες αυτη την στιγμη
Εγω δεν το βλρπω πουθενα, αλλα δεν εχει σημασια. Κοντος ψαλμος...

nick07

Member
1 σκ τελος Γεναρη Ρωμη με φλεξ 93ε...ολα τ αλλα σκ Γεναρη-Φλεβαρη-Μαρτη δε πλησιαζεις....δε συζηταω απο Απριλη κ μετα...κ αυτα με τιμες Σαββατου ξημερωματος...τωρα θεωρω θα χουν παει αρκετα παραπανω
Μετα τον Απριλη για πτησεις γυρω απο ΣΚ, οτι ειχα σταμπαρει πριν τη black friday το βρισκω σε παρομοια επιπεδα και σε καποιες περιπτωσεις ακριβοτερο, οι δε εμφανιζομενες αρχικες τιμες σε καποιες περιπτωσεις ειναι τρελες.... Βεβαια αργησα να μπω και με τα bad requests etc οποτε πιθανον τα φτηνοτερα να εφυγαν, αν υπηρχαν. Who knows..

tatooine

Member
Εγω δεν το βλρπω πουθενα, αλλα δεν εχει σημασια. Κοντος ψαλμος...
Υπάρχει. Οχι παντού αλλά υπάρχει. Οι φωτό είναι από το iPad μου, στο iPhone δεν μου βγάζει τίποτε.
Κάνανε προφανώς μαμακια, το δημοσιοποιήσανε γρήγορα μετά το αποσύρανε αλλά υπάρχει.
Καλές αγορές λοιπόν απόψε εγώ θα το πατήσω το κουμπί.
Περίμενα βέβαια το 1Χ150 αλλά δεν ήρθε. 🤣🤣🤣

IMG_592EB98CCEF6-1.jpeg

IMG_6CD08C31DF38-1.jpeg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.690
Μέλη
39.428
Νεότερο μέλος