George13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΜΑΡΟΚΟ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΕΡΟΥ
Χθες βράδυ στο Fridays Κεφαλάρι μια χαρά και φάνηκε επιτόπου το χ100.
Κανένας δεν έχασε πλην το κωτσο. Θα υπάρξει κάποια άλλη φορά μετά τις γιορτές η οπότε ξαναβάλει.Σας το είχα πει από το 1ο λεπτό που οι περισσότεροι φοβήθηκαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρουμε. Τελικά εκείνοι έχασαν.
Τελικά όσοι "ρισκάραμε", δικαιωθήκαμε. Καλές πτήσεις με υγεία σε όλους.
Σαφώς και χάσαμε. Την ίδια τηλεόραση βρήκα στον Κωτσόβολο και την ίδια σε άλλα καταστήματα στην ίδια ακριβώς. Θα έπαιρνα 120.000 μίλια και τώρα δεν πήρα τίποτα. Θα έκανα με τον σύντροφο μου ένα πήγαινε έλα στην Αμερική. Τώρα αν περιμένω να μαζέψω 120000 μίλια τόσο εύκολα μάλλον θα πρέπει να περιμένω το επόμενο επι 100. Σωστά μίλησε ο Θάνος πιο πάνω. Όσοι ρίσκαραν, κέρδισαν.Κανένας δεν έχασε πλην το κωτσο. Θα υπάρξει κάποια άλλη φορά μετά τις γιορτές η οπότε ξαναβάλει.
Άλλα και να μην ξαναβάλει δεν μας πειράζει, μαζεύουμε μίλια και πόντους από άλλους και από πτήσεις.
Και όχι, όταν τα ποσά για αγορές είναι μεγάλα δεν παίρνει κάνεις τον ρίσκο και κάλα κάνει.
Αν δεν της πήρες ήδη θα σουυ έλεγα να περιμένεις γιατί θα ξαναβγάλει το χ100 μάλλον κατά τον Φλεβάρη με τις εκπτώσεις.Σαφώς και χάσαμε. Την ίδια τηλεόραση βρήκα στον Κωτσόβολο και την ίδια σε άλλα καταστήματα στην ίδια ακριβώς. Θα έπαιρνα 120.000 μίλια και τώρα δεν πήρα τίποτα. Θα έκανα με τον σύντροφο μου ένα πήγαινε έλα στην Αμερική. Τώρα αν περιμένω να μαζέψω 120000 μίλια τόσο εύκολα μάλλον θα πρέπει να περιμένω το επόμενο επι 100. Σωστά μίλησε ο Θάνος πιο πάνω. Όσοι ρίσκαραν, κέρδισαν.
Ελαβα κι εγω το x100 κανονικα.Καλησπέρα. Όπως σας το είχα πει, έλαβα κανονικά τους x100 BONUS.
Όσοι θέλουν να μάθουν την διαδικασία παρακαλώ να στείλουν μήνυμα. Για ευνόητους λόγος, δεν θα αναφέρω τίποτα εδώ.
Όμως, για να τα λέμε όλα, η Alpha Bank ανταποκρίθηκε επάξια στο αίτημα μου.
Όπως τα λέτε, ούτε εγώ τον βρίσκω πιο ακριβό. Θα περιμένω μέχρι το επόμενο Χ100. Δεν το αγνοώ σε καμιά περίπτωση γιατί 120000 πόντους δεν μαζεύονται εύκολα και αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να το θα μαζέψει χωρίς Κωτσόβολο σε μικρό χρονικό διάστημα μάλλον δεν θα έχει ανάγκη και τα μιλιαΑν δεν της πήρες ήδη θα σουυ έλεγα να περιμένεις γιατί θα ξαναβγάλει το χ100 μάλλον κατά τον Φλεβάρη με τις εκπτώσεις.
Και εγω ήθελα να αντικαταστήσω ένα κλιματιστικό αλλά θα περιμένω...
Εξάλλου σε αντίθεση με άλλους εγώ δεν βρίσκω πιο ακριβό τον Κωτσόβολο σε σχέση με τους υπόλοιπους σε ότι τουλάχιστον έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια.
Μια χαρά οπότε δυστυχώς ισχύει μόνο για Κυριακή και Δευτέρα. Εγώ έχω κάνει αγορά την Παρασκευή περιμένοντας ένα κερασάκι στην τούρτα στο τέλος για να τη ακυρώσω αλλά δυστυχώς δεν έγινε ποτέ το 100ΧΕλαβα κι εγω το x100 κανονικα.
Κανένας δεν έχασε πλην το κωτσο. Θα υπάρξει κάποια άλλη φορά μετά τις γιορτές η οπότε ξαναβάλει.
Άλλα και να μην ξαναβάλει δεν μας πειράζει, μαζεύουμε μίλια και πόντους από άλλους και από πτήσεις.
Και όχι, όταν τα ποσά για αγορές είναι μεγάλα δεν παίρνει κάνεις τον ρίσκο και κάλα κάνει.
Κανένας ΚΩΤΣΟ δεν χάνει φίλε μου. Όπως δεν χάνει καμία Alpha Bank και πάει λέγοντας. Οι χαμένοι πάντα είμαστε εμείς οι απλοί ανθρώποι.Αν δεν τα είχε αποδώσει τότε όλοι θα λέγαμε τι κάλα που κάναμε και δεν ρισκάραμε και όσοι είχαν ρισκάρει θα κλαίγανε, εν πάσει περιπτώσει η Μαύρη Παρασκευή έληξε και του χρόνου με υγειά..