Black Friday 2024, 29/11

George13

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Χθες βράδυ στο Fridays Κεφαλάρι μια χαρά και φάνηκε επιτόπου το χ100.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Σε εμάς ρε παιδιά που ψωνίσαμε στην εβδομάδα της black Friday, τους χ100 πόντους γιατί θα τους βάλουν τον Γενάρη??

tatooine

Member
Σας το είχα πει από το 1ο λεπτό που οι περισσότεροι φοβήθηκαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρουμε. Τελικά εκείνοι έχασαν.

Τελικά όσοι "ρισκάραμε", δικαιωθήκαμε. Καλές πτήσεις με υγεία σε όλους.
Κανένας δεν έχασε πλην το κωτσο. Θα υπάρξει κάποια άλλη φορά μετά τις γιορτές η οπότε ξαναβάλει.
Άλλα και να μην ξαναβάλει δεν μας πειράζει, μαζεύουμε μίλια και πόντους από άλλους και από πτήσεις.
Και όχι, όταν τα ποσά για αγορές είναι μεγάλα δεν παίρνει κάνεις τον ρίσκο και κάλα κάνει.

Anastasia Kat

Member
Κανένας δεν έχασε πλην το κωτσο. Θα υπάρξει κάποια άλλη φορά μετά τις γιορτές η οπότε ξαναβάλει.
Άλλα και να μην ξαναβάλει δεν μας πειράζει, μαζεύουμε μίλια και πόντους από άλλους και από πτήσεις.
Και όχι, όταν τα ποσά για αγορές είναι μεγάλα δεν παίρνει κάνεις τον ρίσκο και κάλα κάνει.
Σαφώς και χάσαμε. Την ίδια τηλεόραση βρήκα στον Κωτσόβολο και την ίδια σε άλλα καταστήματα στην ίδια ακριβώς. Θα έπαιρνα 120.000 μίλια και τώρα δεν πήρα τίποτα. Θα έκανα με τον σύντροφο μου ένα πήγαινε έλα στην Αμερική. Τώρα αν περιμένω να μαζέψω 120000 μίλια τόσο εύκολα μάλλον θα πρέπει να περιμένω το επόμενο επι 100. Σωστά μίλησε ο Θάνος πιο πάνω. Όσοι ρίσκαραν, κέρδισαν.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σαφώς και χάσαμε. Την ίδια τηλεόραση βρήκα στον Κωτσόβολο και την ίδια σε άλλα καταστήματα στην ίδια ακριβώς. Θα έπαιρνα 120.000 μίλια και τώρα δεν πήρα τίποτα. Θα έκανα με τον σύντροφο μου ένα πήγαινε έλα στην Αμερική. Τώρα αν περιμένω να μαζέψω 120000 μίλια τόσο εύκολα μάλλον θα πρέπει να περιμένω το επόμενο επι 100. Σωστά μίλησε ο Θάνος πιο πάνω. Όσοι ρίσκαραν, κέρδισαν.
Αν δεν της πήρες ήδη θα σουυ έλεγα να περιμένεις γιατί θα ξαναβγάλει το χ100 μάλλον κατά τον Φλεβάρη με τις εκπτώσεις.
Και εγω ήθελα να αντικαταστήσω ένα κλιματιστικό αλλά θα περιμένω...
Εξάλλου σε αντίθεση με άλλους εγώ δεν βρίσκω πιο ακριβό τον Κωτσόβολο σε σχέση με τους υπόλοιπους σε ότι τουλάχιστον έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια.

nick07

Member
Καλησπέρα. Όπως σας το είχα πει, έλαβα κανονικά τους x100 BONUS.

Όσοι θέλουν να μάθουν την διαδικασία παρακαλώ να στείλουν μήνυμα. Για ευνόητους λόγος, δεν θα αναφέρω τίποτα εδώ.

Όμως, για να τα λέμε όλα, η Alpha Bank ανταποκρίθηκε επάξια στο αίτημα μου.
Ελαβα κι εγω το x100 κανονικα.

Anastasia Kat

Member
Αν δεν της πήρες ήδη θα σουυ έλεγα να περιμένεις γιατί θα ξαναβγάλει το χ100 μάλλον κατά τον Φλεβάρη με τις εκπτώσεις.
Και εγω ήθελα να αντικαταστήσω ένα κλιματιστικό αλλά θα περιμένω...
Εξάλλου σε αντίθεση με άλλους εγώ δεν βρίσκω πιο ακριβό τον Κωτσόβολο σε σχέση με τους υπόλοιπους σε ότι τουλάχιστον έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια.
Όπως τα λέτε, ούτε εγώ τον βρίσκω πιο ακριβό. Θα περιμένω μέχρι το επόμενο Χ100. Δεν το αγνοώ σε καμιά περίπτωση γιατί 120000 πόντους δεν μαζεύονται εύκολα και αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να το θα μαζέψει χωρίς Κωτσόβολο σε μικρό χρονικό διάστημα μάλλον δεν θα έχει ανάγκη και τα μιλια

tatooine

Member
Αν δεν τα είχε αποδώσει τότε όλοι θα λέγαμε τι κάλα που κάναμε και δεν ρισκάραμε και όσοι είχαν ρισκάρει θα κλαίγανε, εν πάσει περιπτώσει η Μαύρη Παρασκευή έληξε και του χρόνου με υγειά..

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Ελαβα κι εγω το x100 κανονικα.
Μια χαρά οπότε δυστυχώς ισχύει μόνο για Κυριακή και Δευτέρα. Εγώ έχω κάνει αγορά την Παρασκευή περιμένοντας ένα κερασάκι στην τούρτα στο τέλος για να τη ακυρώσω αλλά δυστυχώς δεν έγινε ποτέ το 100Χ
Δεν πειράζει και το 40 που πήρα καλά είναι

giannis228

Member
Συγγνωμη ρε παιδια σε παραπονα σχετικα με ποντους που επρεπε να δωθουν επι 100 απο το Κωτσοβολο δεν ελεγαν οτι μην ανησυχειτε στα ποστ τους οτι ερχονται νεες εκπληξεις? βλεπετε καμια εκπληξη γιατι εγω δεν βλεπω ...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Αν δεν τα είχε αποδώσει τότε όλοι θα λέγαμε τι κάλα που κάναμε και δεν ρισκάραμε και όσοι είχαν ρισκάρει θα κλαίγανε, εν πάσει περιπτώσει η Μαύρη Παρασκευή έληξε και του χρόνου με υγειά..
Κανένας ΚΩΤΣΟ δεν χάνει φίλε μου. Όπως δεν χάνει καμία Alpha Bank και πάει λέγοντας. Οι χαμένοι πάντα είμαστε εμείς οι απλοί ανθρώποι.

Δεν ξέρω από που μπορείς και μαζεύεις εσύ 200.000 BONUS με μια αγορά, αλλά εγώ δεν μπορώ.

Αυτό που δεν θέλεις να καταλάβεις εξαρχής (γιαυτό και δεν ρίσκαρες) είναι ότι δεν υπήρχε ούτε 1 στο εκατομμύριο να μην τους περνάμε. Οι περισσότεροι μάλιστα εδώ μέσα, ήσασταν του τύπου να μην κάνουμε και τίποτα γιατί εν τέλη δεν θα βγάζαμε άκρη.

Το κερασάκι θα το φας τον Φλεβάρη μάλλον 😜

Υγεία όπως λες και εσύ και προχωράμε.

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Γενικά συμφωνώ με αυτά που λες αλλά όχι ότι στο δεν υπηρχε ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση να επαιρνες τους πόντους. Η Alpha αν ήθελε, δεν θα έδινε ουτε μισό πόντο. έχει τόσα μικρά γράμματα και δυκλιδες που θα το έκανε πολύ εύκολα και νόμιμα, άμα ήθελε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom