Black Friday 2024, 29/11

giannis228

Member
Αυτή η μερίδα πάει στα σκρουτζομαγαζα η όπου βρει φτηνότερα. Ο Κώτσο δεν ειναι φτηνός.
Όπως και να εχει βγήκε χαμένος. Έστω και απο αυτούς τους λίγους που το κάνουν μόνο για τους πόντους. Εξαλου αυτή η προωθητική αυτό τον σκοπό εχει. Να τραβήξει τους χρήστες της άλφα.
Ως την επόμενη προωθητική λοιπόν.
Και εγω αυτο θεωρω πρεπει να εχασα ενα αρκετα μεγακο ποσο !

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Πάντως και μερικοί, που μας αρέσει να ψωνίζουμε με χρεωστική και δεν έχουμε την πειθαρχία να κυνηγάμε πόντους - δεν ξέρω μη δεν είμαστε και ταξιδιώτες -, στημένη την είχαμε την Κυριακή το βράδυ για τους x100. Μετά τα καραγκιοζιλίκια πήραμε τη Δευτέρα ένα σκρουτζολάπτοπ 200€ φτηνότερα, κάλλιο πέντε και στο χέρι. Τελικά θα συνέφεραν οι πόντοι, αν ευελπιστούσαμε τόσο και το ρισκάραμε για τους επιπλέον. Χαίρομαι για εσάς που τους πήρατε.
Τώρα ό,τι και να δώσει, μόνο για αναλώσιμα πάμε. Πάνε τα εισιτηριάκια!

gt13

Member
Ρε παιδιά μπήκα στο λογαριασμό κ μου στην εφαρμογή κ μου έχουν προσθέσει 29000 πόντους! Είχα πάρει με αγορές cyber Monday (πόντοι x40) 28000 περίπου. Λέτε να έβαλαν σέ όλους όσους αγοράσαμε εκείνη την μέρα (που έλεγε η τράπεζα ότι θα έχει x100 κ τελικά έδωσε ο Κωτσόβολος x40) τό υπόλοιπο μέχρι το x100??? Σε εμένα τουλάχιστον είναι πολύ κοντά τά νούμερα. Βρε λεςςςςς;;;;

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Ρε παιδιά μπήκα στο λογαριασμό κ μου στην εφαρμογή κ μου έχουν προσθέσει 29000 πόντους! Είχα πάρει με αγορές cyber Monday (πόντοι x40) 28000 περίπου. Λέτε να έβαλαν σέ όλους όσους αγοράσαμε εκείνη την μέρα (που έλεγε η τράπεζα ότι θα έχει x100 κ τελικά έδωσε ο Κωτσόβολος x40) τό υπόλοιπο μέχρι το x100??? Σε εμένα τουλάχιστον είναι πολύ κοντά τά νούμερα. Βρε λεςςςςς;;;;

Καλησπέρα ποια ώρα έκανες την αγορά?

gt13

Member
Λοιπόν το τσεκαρα. Οι αγορές ήταν 488€ από Κωτσόβολο. Δηλαδή αν ήταν x100 θα ήταν 48800 πόντοι.

Πρόσθεσα τούς προηγούμενους πόντους που είχαν μπει, μαζί με τούς σημερινούς . Τό σύνολο ολοι μαζί.....48800!

Τα έβαλαν από μόνοι τούς! Ωραίοι!

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Λοιπόν το τσεκαρα. Οι αγορές ήταν 488€ από Κωτσόβολο. Δηλαδή αν ήταν x100 θα ήταν 48800 πόντοι.

Πρόσθεσα τούς προηγούμενους πόντους που είχαν μπει, μαζί με τούς σημερινούς . Τό σύνολο ολοι μαζί.....48800!

Τα έβαλαν από μόνοι τούς! Ωραίοι!
Όχι ακριβώς από μόνοι τους. Αλλά σημασία έχει ότι μπήκαν 😁

Maryjoy

Member
Επιασαν τοπο οι διαμαρτυριες μας απ´οτι φανηκε
Επιβεβαιωνω κι εγω οτι το αθροισμα ειναι χ100!

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Kαι το tgi ΚΑπνικαρέας μια χαρά pos έχει, x100 η κατανάλωση.
Αποδιδονται αμεσως; Ειπα οτι ειναι alpha bonus η καρτα μου στο σερβιτορο. Μπηκαν οι κανονικοι ποντοι αλλα οχι του promo.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αποδιδονται αμεσως; Ειπα οτι ειναι alpha bonus η καρτα μου στο σερβιτορο. Μπηκαν οι κανονικοι ποντοι αλλα οχι του promo.
Αμέσως μπήκαν οι πόντοι, φάνηκε και στην απόδειξη του pos.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom