giannis228
Member
Πληρωσες με την φυσικη καρτα η με κινητο;Αποδιδονται αμεσως; Ειπα οτι ειναι alpha bonus η καρτα μου στο σερβιτορο. Μπηκαν οι κανονικοι ποντοι αλλα οχι του promo.
Πληρωσες με την φυσικη καρτα η με κινητο;Αποδιδονται αμεσως; Ειπα οτι ειναι alpha bonus η καρτα μου στο σερβιτορο. Μπηκαν οι κανονικοι ποντοι αλλα οχι του promo.
Κριμα δεν ψωνισα γιατι φοβηθηκαμεΕπιασαν τοπο οι διαμαρτυριες μας απ´οτι φανηκε
Επιβεβαιωνω κι εγω οτι το αθροισμα ειναι χ100!
Εγώ Δευτέρα στις 11 το βράδυ και μπήκαν. Από alpha bank.Εγώ πλήρωσα μια παραγγελία που είχα κάνει, στο κατάστημα Δευτέρα απόγευμα δεν έχει μπει κάτι οπότε φαντάζομαι δεν θα μας δώσουν κάτι εμάς.
Ίσως να έδωσαν μόνο στις online αγορές..Εγώ Δευτέρα στις 11 το βράδυ και μπήκαν. Από alpha bank.
Αποδίδονται αμέσως και αν θες με 2000 πόντους παίρνεις 20ευρη δωροεπιταγή για την επόμενη φορά . Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια.Αποδιδονται αμεσως; Ειπα οτι ειναι alpha bonus η καρτα μου στο σερβιτορο. Μπηκαν οι κανονικοι ποντοι αλλα οχι του promo.
ΦυσικηΠληρωσες με την φυσικη καρτα η με κινητο;
Θα παρω την alpha τοτε...Αμέσως μπήκαν οι πόντοι, φάνηκε και στην απόδειξη του pos.
Οπως και ναχει είναι παραπλανητικό τέρμα αυτό που έγινε….Όχι ακριβώς από μόνοι τους. Αλλά σημασία έχει ότι μπήκαν
Νομίζω ήταν μόνο για ον λαιν;Ίσως να έδωσαν μόνο στις online αγορές..
Ήμουν σίγουρη ότι θα δικαιωθείτε και χαίρομαι πολύ για αυτό!Καλησπέρα. Όπως σας το είχα πει, έλαβα κανονικά τους x100 BONUS.
Όσοι θέλουν να μάθουν την διαδικασία παρακαλώ να στείλουν μήνυμα. Για ευνόητους λόγος, δεν θα αναφέρω τίποτα εδώ.
Όμως, για να τα λέμε όλα, η Alpha Bank ανταποκρίθηκε επάξια στο αίτημα μου.
Πηρα μονο για την αγορα της Κυριακης βραδυ. Εκανα αγορα ον λαιν και πρωι Δευτερας αλλα δεν μπηκαν. Θα τους παρω ενα τηλ.Εγώ Δευτέρα στις 11 το βράδυ και μπήκαν. Από alpha bank.
Ωραίος φίλε που το κυνηγήσες κ κερδίσαμε κ άλλοι! Ο επιμενων νικά
Σας το είχα πει από το 1ο λεπτό που οι περισσότεροι φοβήθηκαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρουμε. Τελικά εκείνοι έχασαν.Πηρα μονο για την αγορα της Κυριακης βραδυ. Εκανα αγορα ον λαιν και πρωι Δευτερας αλλα δεν μπηκαν. Θα τους παρω ενα τηλ.
Συμφωνούμε σε όλα!Σας το είχα πει από το 1ο λεπτό που οι περισσότεροι φοβήθηκαν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρουμε. Τελικά εκείνοι έχασαν.
Τελικά όσοι "ρισκάραμε", δικαιωθήκαμε. Καλές πτήσεις με υγεία σε όλους.