• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πηρα αναλωσιμα για ηλεκτρικη σκουπα. Δεν εγραφε x40 αλλα πηρα x40. Ειναι για ολα τελικα.
Καλά και εσύ πήγες σαν τον "λαουτζίκο" να πάρεις αναλώσιμα; :rolleyes:
Κάτσε να πάρω και εγώ καμιά σακούλα για την χαλασμένη μου σκούπα μέχρι να αποφασίσω αν θα την αλλάξω... :cry:
Ίσως χτυπήσω και κανέναν εκτυπωτή για να ρεφάρω που δεν πήρα κινητό... Όλα χάλασαν σε αυτό το σπίτι πια και περίμεναν τον ΚΏΤΣΟ να κάνει τη σωστή κίνηση ματ αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ο CEO μας διαβάζει και σκέφτηκε ότι αυτοί και με το X40 ευχαριστημένοι θα είναι...

paefstra

Member
Καλά και εσύ πήγες σαν τον "λαουτζίκο" να πάρεις αναλώσιμα; :rolleyes:
Κάτσε να πάρω και εγώ καμιά σακούλα για την χαλασμένη μου σκούπα μέχρι να αποφασίσω αν θα την αλλάξω... :cry:
Ίσως χτυπήσω και κανέναν εκτυπωτή για να ρεφάρω που δεν πήρα κινητό... Όλα χάλασαν σε αυτό το σπίτι πια και περίμεναν τον ΚΏΤΣΟ να κάνει τη σωστή κίνηση ματ αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ο CEO μας διαβάζει και σκέφτηκε ότι αυτοί και με το X40 ευχαριστημένοι θα είναι...
Το ×40 ειναι παρα πολυ. Του χρονου θα το νοσταλγουμε σαν το Πασοκ.
Τωρα αν καποιοι νομιζαν οτι το ×100 μας το χρωσταγε, ας ψωνισουν απο αλλου ×1.

nick07

Member
Αν και "τεχνολογικά ανάπηρη" και ως μη "λαουτζίκος" θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι το κινητό που ήθελα να αγοράσω το πουλούσαν ΟΛΟΙ ( Γερμανός, Πλαίσιο κλπ) στην ίδια ακριβώς τιμή και εγώ περίμενα το Χ100...
Το κινητό ήταν το Xiaomi 14 Ultra που εξαφανίστηκε από ΠΑΝΤΟΥ γιατί είναι πολλοί "τεχνολογικά ανάπηροι" και έτρεξαν να το πάρουν γιατί ήταν πραγματικά σε προσφορά στα 1000 €.
Τώρα το πουλάει ο Skroutz από το εξωτερικό 200-400€ πάνω από την τιμή που πουλούσε ο μισητός Κώτσος πριν μία εβδομάδα...
Όποιος ήταν μάγκας και πήρε τηλεοράσεις ή προϊόντα αιχμής σε καλές τιμές και πήρε και Χ40 πόντους μόνο τεχνολογικά ανάπηρος δεν ήταν.
Φυσικα οποιος ειχε αναγκη να αγορασει ενα προιον και δεν του δημιουργηθηκε η αναγκη απο την εκαστοτε προσφορα και πετυχε μια καλη τιμη απο τον Κωτσοβολο πολυ καλως εκανε και το αγορασε κ μαγκας που πετυχε καλο deal δεν νομιζω πως ειπε κανεις το αντιθετο Κι εγω εχω αγορασει απο κωτσο κινητο αξιας 1200 ευρω στα 999 μειον κουπονι 300 ευρω για αγορα αλλου προιοντος που επισης χρειαζομουν εκεινη την περιοδο και το μηνυμα μου δεν αφορουσε τους παντες που αγοραζουν απο τον Κωτσοβολο και απο εκει και περα δεν ξερω τον λογο που θιχτηκες και δεν νομιζω πως μπορω να σε βοηθησω. Επισης ειμαστε και εκτος θεματος, διοτι συζητουσαμε για την παραπλανηση των καταναλωτων βεβαια απ οτι βλεπω για καποιους, που τα εχουν συνηθισει αυτα, ηταν απλα Κυριακη.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Απλά να υπενθυμίσω ότι και τον περασμένο Φλεβάρη υπήρχε ένα Χ40 και σπεύσαμε όλοι, το οποίο μετά έγινε Χ100, αφού όμως είχαμε κάνει τις αγορές μας και δε μπορούσαμε να ακυρώσουμε.
Τώρα δε ξέρω τι παίζει, ίσως φταίει η τράπεζα όπως λέτε και φαίνεται να είναι, οπότε ας κρατήσουμε λίγο στάση αναμονής να δούμε τι θα γίνει.

Επόμενο Ταξίδι
Νότια Κορέα
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Επειδή χθες είδα πολύ θερμες αντιδράσεις, να υπενθυμίσω ότι τα παιδιά στο τηλ. κέντρο, είτε της Alpha είτε του Κωτσοβολου, δεν φταίνε σε τίποτα. Κρίμα είναι να τους βάλετε τις φωνές πρωί πρωί.

tatooine

Member
Απλά να υπενθυμίσω ότι και τον περασμένο Φλεβάρη υπήρχε ένα Χ40 και σπεύσαμε όλοι, το οποίο μετά έγινε Χ100, αφού όμως είχαμε κάνει τις αγορές μας και δε μπορούσαμε να ακυρώσουμε.
Τώρα δε ξέρω τι παίζει, ίσως φταίει η τράπεζα όπως λέτε και φαίνεται να είναι, οπότε ας κρατήσουμε λίγο στάση αναμονής να δούμε τι θα γίνει.
Δεν το θυμάμαι το 1Χ40.
Πλέον (με τις ευλογίες της άλφα ξανά) από κυβερνοδευτερα έγινε κυβερνοεβδομάδα.
IMG_FDBFB2391FD9-1.jpeg

giannis228

Member
Δεν το θυμάμαι το 1Χ40.
View attachment 481536
Χαχαχα ακριβως ! Αν μιλησει κανεις με αλφα ας μας πει τι εγινε ! Ελπιζω οι πωλησεις να ειναι μειωμενες ωστε να μην ξαναγινει ! Το επι 40 δεν ειναι κατι και τοσο καλο

paefstra

Member
Δεν το θυμάμαι το 1Χ40.
View attachment 481536
Ναι ειχε και τελικα ψωνισα μεγαλη συσκευη οταν εβαλε ×100 αλλα γιατι τη βρηκα και σε μεγαλη εκπτωση.

tatooine

Member
Ναι ειχε και τελικα ψωνισα μεγαλη συσκευη οταν εβαλε ×100 αλλα γιατι τη βρηκα και σε μεγαλη εκπτωση.
Δεν θυμάμαι πραγματικά. Τον Φεβρουάριο έκανε μονό μια μέρα Χ100. Είχε ξεκινήσει με Χ40 και μετά το ανέβασε; Η ήταν σε διαφορετικές ημερομηνίες;

afrodite39

Member
Πηρα αναλωσιμα για ηλεκτρικη σκουπα. Δεν εγραφε x40 αλλα πηρα x40. Ειναι για ολα τελικα.
σίγουρα είναι για όλα;;;
Γιατί προϊόντα που είχανε 1€= 100 την προηγούμενη βδομάδα ,τώρα δεν έχουνε καμία σήμανση
κι αν ήταν για όλα γιατί αναφέρει το 1€=40 σε συγκεκριμένα;;;

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Έχω αδειάσει το καλάθι με προϊόντα 2000 €.. Αν κάνει ξανά 100 επί το βλέπουμε δυστυχώς για μένα δεν υπάρχει κανείς λόγος να ασχοληθώ με τον Κωτσόβολο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.676
Μέλη
39.418
Νεότερο μέλος
Gerrygr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom