• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Έχω αδειάσει το καλάθι με προϊόντα 2000 €.. Αν κάνει ξανά 100 επί το βλέπουμε δυστυχώς για μένα δεν υπάρχει κανείς λόγος να ασχοληθώ με τον Κωτσόβολο
Ακριβώς το ίδιο και εγώ...

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Μιλησε κανεις με alpha bank;
Μόλις! Η ευγενέστατη κατά τ´ αλλά κυρία πήγε να το αποφύγει λέγοντας μ ότι η συναλλαγή έγινε πριν τις 20:00. Η συναλλαγή όμως έγινε στις 20:30! Όποτε μ είπε οτι θα μιλήσει με το αρμόδιο τμήμα έτσι ώστε να πιστωθούν οι επιπλέον πόντοι. Θα με ενημερώσει λέει εντός της ημέρας….
Αυτά προς το παρόν…

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Μόλις! Η ευγενέστατη κατά τ´ αλλά κυρία πήγε να το αποφύγει λέγοντας μ ότι η συναλλαγή έγινε πριν τις 20:00. Η συναλλαγή όμως έγινε στις 20:30! Όποτε μ είπε οτι θα μιλήσει με το αρμόδιο τμήμα έτσι ώστε να πιστωθούν οι επιπλέον πόντοι. Θα με ενημερώσει λέει εντός της ημέρας….
Αυτά προς το παρόν…
Eγώ μίλησα με μια της alpha που μου φανηκε παντελώς άσχετη κ μου είπε οτι δεν εχουν φανει ακόμα γιατι δεν εχει λογιστικοποιηθεί η συναλλάγη κ ότι θα φανούν, αλλά δεν πιστευω οτι γνωριζε καν την προσφορα

giannis228

Member
Αυτά προς το παρόν…
Οι επιπλεον ποντοι εως το 40 ή εως το 100;

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Οι επιπλεον ποντοι εως το 40 ή εως το 100;
Το 100 εννοείται! Επίσης της είπα ότι οι επιπλέον πόντοι πρέπει να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια! Διαφορετικά δεν το δέχομαι! Είπε ότι θα το μεταβιβάσει….

paefstra

Member
Το 100 εννοείται! Επίσης της είπα ότι οι επιπλέον πόντοι πρέπει να είναι μετατρέψιμοι σε μίλια! Διαφορετικά δεν το δέχομαι! Είπε ότι θα το μεταβιβάσει….
Για να μετατρεπονται σε μιλια πρεπει να τους δωσει ο Κωτσος.
Καλη τυχη.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία

GTS

Member
Υπομονή, όποιος δε βιάζεται μπορεί να περιμένει, θα ξαναβγεί κατοστάρικο.

nick07

Member
Πάντως στο fb κάτω από την ανάρτηση τους για την cyber week αφήνουν υπονοούμενα ότι θα μπει και το Χ100
Χαχαχαχα! Εδω αλλαξαν ηδη δημοσιευμενη προσφορα και θα παρουμε στα σοβαρα αυτο που γραφουν στο fb? Μιλησα και με το τηλ κεντρο τους πριν λιγο. Μου ειπαν καταρχην οτι δεν ανακοινωθηκε καποιο x100 για ολα τα προιοντα αλλα μονο για συγκεκριμενες συσκευες κ πως τα αλλα ειναι x40. Λεω μα το εχω μπροστα μου print screen. Μην τα πολυλογω ζητησα να ακυρωθει η παραγγελια κ αφοτου μπηκα αναμονη για κανα 3λεπτο τελικα μου ειπαν πως κ καλα θα πιστωθουν οι επιπλεον x60 σε 2 εργασιμες. Οχι πως περιμενω να γινει αλλα αντε βγαλε ακρη.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Μα εννοείται πως θα μπει το x100. Δεν παίζει να το αφήσει έτσι η Alpha Bank. Έχει γίνει μεγάλος ντόρος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.676
Μέλη
39.418
Νεότερο μέλος
Gerrygr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom