giannis228
Member
Το κατεβασαν ή το βλεπεις ακομα; Γιατι ετσι λενε στο fbΚαλό μήνα!! View attachment 481371
Last edited by a moderator:
Το κατεβασαν ή το βλεπεις ακομα; Γιατι ετσι λενε στο fbΚαλό μήνα!! View attachment 481371
Σε αγορά εισιτηρίων τον Οκτώβρη μου έδωσαν κανονικά χ4 και δεν θυμάμαι να μου έχουν κάνει ποτέ κάτι αντίθετο. Σε αγορά εισιτηρίων που έκανα προχθές δεν μου έχει δώσει καν μπόνους ακόμα...Ούτε εγώ το βλέπω. Επίσης μόλις είδα ότι σε αγορά εισιτηρίων προχθές με ετζίαν δε μου έδωσε x4 αλλά 1:1 (??)
Και μετά από restart (εφαρμογής και τηλεφώνου) μια χαρά το δείχνει.Δοκίμασε να κάνεις ρεσταρτ την εφαρμογή και δες αν υπάρχει ακόμα. Στο τηλέφωνο δεν το έχω δει ακόμα.
1. Γι αυτο πηρα με 1×40 ο,τι κινδυνευε να εξαντληθειΣτην εφαρμογή bonus φαίνεται κανονικά η προσφορά 1Χ100 του Κωτσόβολου.
Δυστυχώς το κινητό που περίμενα στωικά να αγοράσω έχει εξαντληθεί από παντού γιατί βγαίνει καινούργιο μοντέλο...
Μέχρι πριν 10 μέρες το πουλούσαν όλοι στην ίδια τιμή και τώρα εξαφανίστηκε από παντού!
Να πάρω εκθεσιακό ή είναι ρίσκο; @psilos3 τι λες ως ειδικός;
Επίσης, εκθεσιακό δεν το βάζεις σε ηλεκτρονική παραγγελία μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο γιατί πρέπει να πας επιτόπου και να συμφωνήσεις ότι το αγοράζεις.
Η απληστία για τους πόντους πληρώνεται..
Οπότε, θα πω μπράβο σε όσους πήραν σε προσφορά και έγκαιρα αυτό που ήθελαν...
Για κανένα λόγο, δε ξέρεις πόσες ώρες έχει δουλέψει, τι ταλαιπωρία έχει περάσει, νομίζω πως είναι λάθος εφόσον υπάρχουν τόσα και τόσα παραπλήσια μοντέλα.Να πάρω εκθεσιακό ή είναι ρίσκο; @psilos3 τι λες ως ειδικός;
Φυσικά και να ΜΗΝ πάρεις εκθεσιακό. Θέλεις ένα κινητό που το έχουν πιάσει εκατοντάδες, έχουν βγάλει πόσες φώτο, έχει γονατίσει η μπαταρία; Δεν νομίζω να το θέλεις.Στην εφαρμογή bonus φαίνεται κανονικά η προσφορά 1Χ100 του Κωτσόβολου.
Δυστυχώς το κινητό που περίμενα στωικά να αγοράσω έχει εξαντληθεί από παντού γιατί βγαίνει καινούργιο μοντέλο...
Μέχρι πριν 10 μέρες το πουλούσαν όλοι στην ίδια τιμή και τώρα εξαφανίστηκε από παντού!
Επίσης, εκθεσιακό δεν το βάζεις σε ηλεκτρονική παραγγελία μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο γιατί πρέπει να πας επιτόπου και να συμφωνήσεις ότι το αγοράζεις.
Οτιδήποτε βγαίνει από κατάστημα με απόδειξη η τιμολόγιο, εκθεσιακό η μη, έχει τη διετή ευρωπαϊκή εγγύηση. Αν είναι εκθεσιακό βιτρίνας, είναι σαν καινούριο άρα αγοράζουμε. Αν είναι δοκιμαστικό (demo) τότε πρέπει να δεις τι εξωτερικές ζημιές έχει, διότι το έχουν χειριστεί πολλοί που δεν νοιάζονται για την αισθητική πλευρά της συσκευής. Εσωτερικά μένει πρακτικά καινούριο γιατί η μπαταριά θέλει πολύ καιρό ώστε να μειωθεί η ισχύς της και η οθόνη δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια επίσκεψη επιτόπου θα δείξει αν η συσκευή έχει επιφανειακές φθορές.1. Γι αυτο πηρα με 1×40 ο,τι κινδυνευε να εξαντληθει
2. Πρεπει να ρωτησεις αν τα εκθεσιακα εχουν εγγυηση. Σε πολλα μαγαζια δεν εχουν.
Απ' όσο θυμάμαι, η προσφορά x100 είναι μόνο ηλεκτρονική, ένεκα cyber monday, οπότε σε καμιά περίπτωση δεν θα ισχύει για εκθεσιακό κινητό. Και εκθεσιακό κινητό, δεν θα έπαιρνα ποτέ.Μέχρι πριν 10 μέρες το πουλούσαν όλοι στην ίδια τιμή και τώρα εξαφανίστηκε από παντού!
Ισχύει για όλες τις κάρτες bonus, απλά με την χρεωστική υπάρχει το όριο μεταφοράς στην Aegean των 15.000 πόντων, αν θυμάμαι καλά.Χρησιμοποιώντας aegean bonus visa debit πήρε κάποιος πέρυσι x100;
Ρωτάω αν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά.
Το 90% των εκθεσιακων του κωτσο ειναι δοκιμαστικα. Και επηρεαζεται προφανως η μπαταρια καθως η συσκευη ειναι - εχω την εντυπωση - μονιμα συνδεδεμενη στο ρευμα. Σε καθε περιπτωση ειναι σαν να αγοραζεις μεταχειρισμενο και η εκπτωση που δινουν στην ελλαδα για τα εκθεσιακα ειναι τις περισσοτερες φορες αστεια.Οτιδήποτε βγαίνει από κατάστημα με απόδειξη η τιμολόγιο, εκθεσιακό η μη, έχει τη διετή ευρωπαϊκή εγγύηση. Αν είναι εκθεσιακό βιτρίνας, είναι σαν καινούριο άρα αγοράζουμε. Αν είναι δοκιμαστικό (demo) τότε πρέπει να δεις τι εξωτερικές ζημιές έχει, διότι το έχουν χειριστεί πολλοί που δεν νοιάζονται για την αισθητική πλευρά της συσκευής. Εσωτερικά μένει πρακτικά καινούριο γιατί η μπαταριά θέλει πολύ καιρό ώστε να μειωθεί η ισχύς της και η οθόνη δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια επίσκεψη επιτόπου θα δείξει αν η συσκευή έχει επιφανειακές φθορές.
Θα αγόραζα μια συσκευή βιτρίνας δεν θα αγόραζα ένα τηλέφωνο δοκιμαστικό διότι σιχαίνομαι μόνο γι'αυτόν τον λόγο.
Μένει να δει κάποιος τι εννοεί λέγοντας εκθεσιακό μοντέλο ο ποιητής με μια επιτόπου επίσκεψη.
Και φυσικά αν πρόκειται για αντροιντ με χιλιάδες εναλλακτικές, μπορεί κάλλιστα να προχωρήσει σε αγορά κάποιου άλλου μοντέλου η μάρκας.