• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Black Friday 2024, 29/11

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ούτε εγώ το βλέπω. Επίσης μόλις είδα ότι σε αγορά εισιτηρίων προχθές με ετζίαν δε μου έδωσε x4 αλλά 1:1 (??)
Σε αγορά εισιτηρίων τον Οκτώβρη μου έδωσαν κανονικά χ4 και δεν θυμάμαι να μου έχουν κάνει ποτέ κάτι αντίθετο. Σε αγορά εισιτηρίων που έκανα προχθές δεν μου έχει δώσει καν μπόνους ακόμα... :rolleyes-80:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Στην εφαρμογή bonus φαίνεται κανονικά η προσφορά 1Χ100 του Κωτσόβολου.
Δυστυχώς το κινητό που περίμενα στωικά να αγοράσω έχει εξαντληθεί από παντού γιατί βγαίνει καινούργιο μοντέλο...
Μέχρι πριν 10 μέρες το πουλούσαν όλοι στην ίδια τιμή και τώρα εξαφανίστηκε από παντού!
Να πάρω εκθεσιακό ή είναι ρίσκο; @psilos3 τι λες ως ειδικός;
Επίσης, εκθεσιακό δεν το βάζεις σε ηλεκτρονική παραγγελία μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο γιατί πρέπει να πας επιτόπου και να συμφωνήσεις ότι το αγοράζεις.
Η απληστία για τους πόντους πληρώνεται..
Οπότε, θα πω μπράβο σε όσους πήραν σε προσφορά και έγκαιρα αυτό που ήθελαν...
😭😭

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Δοκίμασε να κάνεις ρεσταρτ την εφαρμογή και δες αν υπάρχει ακόμα. Στο τηλέφωνο δεν το έχω δει ακόμα.
Και μετά από restart (εφαρμογής και τηλεφώνου) μια χαρά το δείχνει.

paefstra

Member
Δυστυχώς το κινητό που περίμενα στωικά να αγοράσω έχει εξαντληθεί από παντού γιατί βγαίνει καινούργιο μοντέλο...
Μέχρι πριν 10 μέρες το πουλούσαν όλοι στην ίδια τιμή και τώρα εξαφανίστηκε από παντού!
Επίσης, εκθεσιακό δεν το βάζεις σε ηλεκτρονική παραγγελία μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο γιατί πρέπει να πας επιτόπου και να συμφωνήσεις ότι το αγοράζεις.
😭😭
1. Γι αυτο πηρα με 1×40 ο,τι κινδυνευε να εξαντληθει
2. Πρεπει να ρωτησεις αν τα εκθεσιακα εχουν εγγυηση. Σε πολλα μαγαζια δεν εχουν.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για κανένα λόγο, δε ξέρεις πόσες ώρες έχει δουλέψει, τι ταλαιπωρία έχει περάσει, νομίζω πως είναι λάθος εφόσον υπάρχουν τόσα και τόσα παραπλήσια μοντέλα.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
😭😭
Φυσικά και να ΜΗΝ πάρεις εκθεσιακό. Θέλεις ένα κινητό που το έχουν πιάσει εκατοντάδες, έχουν βγάλει πόσες φώτο, έχει γονατίσει η μπαταρία; Δεν νομίζω να το θέλεις.

tatooine

Member
1. Γι αυτο πηρα με 1×40 ο,τι κινδυνευε να εξαντληθει
2. Πρεπει να ρωτησεις αν τα εκθεσιακα εχουν εγγυηση. Σε πολλα μαγαζια δεν εχουν.
Οτιδήποτε βγαίνει από κατάστημα με απόδειξη η τιμολόγιο, εκθεσιακό η μη, έχει τη διετή ευρωπαϊκή εγγύηση. Αν είναι εκθεσιακό βιτρίνας, είναι σαν καινούριο άρα αγοράζουμε. Αν είναι δοκιμαστικό (demo) τότε πρέπει να δεις τι εξωτερικές ζημιές έχει, διότι το έχουν χειριστεί πολλοί που δεν νοιάζονται για την αισθητική πλευρά της συσκευής. Εσωτερικά μένει πρακτικά καινούριο γιατί η μπαταριά θέλει πολύ καιρό ώστε να μειωθεί η ισχύς της και η οθόνη δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια επίσκεψη επιτόπου θα δείξει αν η συσκευή έχει επιφανειακές φθορές.
Θα αγόραζα μια συσκευή βιτρίνας δεν θα αγόραζα ένα τηλέφωνο δοκιμαστικό διότι σιχαίνομαι μόνο γι'αυτόν τον λόγο.
Μένει να δει κάποιος τι εννοεί λέγοντας εκθεσιακό μοντέλο ο ποιητής με μια επιτόπου επίσκεψη.
Και φυσικά αν πρόκειται για αντροιντ με χιλιάδες εναλλακτικές, μπορεί κάλλιστα να προχωρήσει σε αγορά κάποιου άλλου μοντέλου η μάρκας.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Χρησιμοποιώντας aegean bonus visa debit πήρε κάποιος πέρυσι x100;
Ρωτάω αν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά.

adiaforos

Member
😭😭
Απ' όσο θυμάμαι, η προσφορά x100 είναι μόνο ηλεκτρονική, ένεκα cyber monday, οπότε σε καμιά περίπτωση δεν θα ισχύει για εκθεσιακό κινητό. Και εκθεσιακό κινητό, δεν θα έπαιρνα ποτέ.
Σημειωτέον ότι και πέρυσι μέχρι τη cyber monday είχαν εξαντληθεί πολλά κινητά, τηλεοράσεις (στα φθηνότερα μοντέλα) αλλά και άλλα προϊόντα, γι' αυτό σε φίλους πρότεινα να τα πάρουν με το x40 (και πράγματι, ένα xiaomi που θέλαμε εξαντλήθηκε).
Χρησιμοποιώντας aegean bonus visa debit πήρε κάποιος πέρυσι x100;
Ρωτάω αν συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά.
Ισχύει για όλες τις κάρτες bonus, απλά με την χρεωστική υπάρχει το όριο μεταφοράς στην Aegean των 15.000 πόντων, αν θυμάμαι καλά.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ρώτησα υπάλληλο του Κωτσου και μου είπε ότι το χ100 θα ισχύσει με ηλεκτρονική πληρωμή μόνο και όχι στα καταστήματα! Χωρίς να θέλω να σπείρω πανικό το αναφέρω χωρίς να μπορώ να το διασταυρώσω...

nick07

Member
Οτιδήποτε βγαίνει από κατάστημα με απόδειξη η τιμολόγιο, εκθεσιακό η μη, έχει τη διετή ευρωπαϊκή εγγύηση. Αν είναι εκθεσιακό βιτρίνας, είναι σαν καινούριο άρα αγοράζουμε. Αν είναι δοκιμαστικό (demo) τότε πρέπει να δεις τι εξωτερικές ζημιές έχει, διότι το έχουν χειριστεί πολλοί που δεν νοιάζονται για την αισθητική πλευρά της συσκευής. Εσωτερικά μένει πρακτικά καινούριο γιατί η μπαταριά θέλει πολύ καιρό ώστε να μειωθεί η ισχύς της και η οθόνη δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια επίσκεψη επιτόπου θα δείξει αν η συσκευή έχει επιφανειακές φθορές.
Θα αγόραζα μια συσκευή βιτρίνας δεν θα αγόραζα ένα τηλέφωνο δοκιμαστικό διότι σιχαίνομαι μόνο γι'αυτόν τον λόγο.
Μένει να δει κάποιος τι εννοεί λέγοντας εκθεσιακό μοντέλο ο ποιητής με μια επιτόπου επίσκεψη.
Και φυσικά αν πρόκειται για αντροιντ με χιλιάδες εναλλακτικές, μπορεί κάλλιστα να προχωρήσει σε αγορά κάποιου άλλου μοντέλου η μάρκας.
Το 90% των εκθεσιακων του κωτσο ειναι δοκιμαστικα. Και επηρεαζεται προφανως η μπαταρια καθως η συσκευη ειναι - εχω την εντυπωση - μονιμα συνδεδεμενη στο ρευμα. Σε καθε περιπτωση ειναι σαν να αγοραζεις μεταχειρισμενο και η εκπτωση που δινουν στην ελλαδα για τα εκθεσιακα ειναι τις περισσοτερες φορες αστεια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.683
Μέλη
39.425
Νεότερο μέλος
Maria_mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα