• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
ναι κ εγώ προσπαθούα το πρωι και μου εβγαζε το ιδιο μήνυμα

pan82

Member
ναι κ εγώ προσπαθούα το πρωι και μου εβγαζε το ιδιο μήνυμα
Είναι γενικά απελπισία το σύστημα τους, κι εγώ πολλούς μήνες για να μπω πρέπει να δοκιμάσω από ένα σωρό browsers και πολλές φορές από λειτουργία ανώνυμης περιήγησης και πολλές φορές με τη μία κάρτα πχ δε με βάζει με τίποτα βγάζει αυτό το μήνυμα που λέτε και με βάζει με την άλλη κάρτα. Από chrome δε παίζει ποτέ πια και ούτε καν το κανονικό σάιτ εξαργύρωσεις μιλίων μου παίζει από chrome

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Έχεις δίκιο, ούτε εγώ μπαίνω.

Μπήκα μόλις! Μετά απο 2-3 προσπάθειες όμως...

Ευτυχώς δηλαδή που προχθές που έκλεισα τα δικά μου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ήταν πολύ αργά το βράδυ.

tatooine

Member
Μπήκα μόλις! Μετά απο 2-3 προσπάθειες όμως...
Και σε πετάει έξω μετά από δυο τρις αναζητήσεις και ξανά μανά.
Την καλύτερη έμπειρα την έχει το ipad μέσα από την εφαρμογή της αιγαίου χαίρεσαι να ψάχνεις.
Για όσους έχουν τέτοια συσκευή.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και σε πετάει έξω μετά από δυο τρις αναζητήσεις και ξανά μανά.
Την καλύτερη έμπειρα την έχει το ipad μέσα από την εφαρμογή της αιγαίου χαίρεσαι να ψάχνεις.
Για όσους έχουν τέτοια συσκευή.
Δεν έχω και δεν θα αγοράσω μόνο και μόνο γι αυτό

Ευτυχώς δηλαδή που προχθές που έκλεισα τα δικά μου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ήταν πολύ αργά το βράδυ.
Και μετά απο τόσο κόπο να μπω, πάλι δεν έχουν ανοίξει οι ημερομηνίες. Σιχτιρ

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
ναι ? για 29 εχει αλλα δεν εχουν ανοιξει για 7/12 ... ε ειναι λιγο μακρια νομιζω
Είπα να ξανα δοκιμάσω μιας και η ημερομηνία 07/12/24 έχει παρέλθει (ένας χρόνος). Τέλος πάντων θα το αφήσω λίγο ακόμα και θα προσπαθήσω αργότερα

kostasdano

New Member
Εχω εδω και 2 βδομάδες aegean bonus visa αλλα δεν λαμβανω ποντους απο μη συνεργαζομενα καταστηματα. Διαβαζοντας εδω και σε αλλα φορουμ καταλαβα οτι πρεπει να κανω μια εξαργύρωση τουλάχιστον για να αρχισω να μαζεύω ποντους απο τα μη συνεργαζομενα (διορθωστε με αν κανω λαθος)

Οι εξαργυρώσεις για e-coupons στην εφαρμογή Bonus στο κινητο μετρανε; η πιο φτηνή εξαργύρωση που εχω βρει ειναι 500 ποντων για κουπόνι (e-coupon) για Box (food delivery). Γιατι αλλιως πρεπει να εξαργυρώσω 2500-3000 σε βασιλόπουλο κλπ και δεν ψήνομαι πολυ 😛

(Δοκιμασα να μετατρέψω και κάποιους ποντους σε miles αλλα δεν ξερω αν πιάνεται για εξαργύρωση αυτο)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom