Είναι γενικά απελπισία το σύστημα τους, κι εγώ πολλούς μήνες για να μπω πρέπει να δοκιμάσω από ένα σωρό browsers και πολλές φορές από λειτουργία ανώνυμης περιήγησης και πολλές φορές με τη μία κάρτα πχ δε με βάζει με τίποτα βγάζει αυτό το μήνυμα που λέτε και με βάζει με την άλλη κάρτα. Από chrome δε παίζει ποτέ πια και ούτε καν το κανονικό σάιτ εξαργύρωσεις μιλίων μου παίζει από chromeναι κ εγώ προσπαθούα το πρωι και μου εβγαζε το ιδιο μήνυμα
Μπήκα μόλις! Μετά απο 2-3 προσπάθειες όμως...
Και σε πετάει έξω μετά από δυο τρις αναζητήσεις και ξανά μανά.Μπήκα μόλις! Μετά απο 2-3 προσπάθειες όμως...
Δεν έχω και δεν θα αγοράσω μόνο και μόνο γι αυτόΚαι σε πετάει έξω μετά από δυο τρις αναζητήσεις και ξανά μανά.
Την καλύτερη έμπειρα την έχει το ipad μέσα από την εφαρμογή της αιγαίου χαίρεσαι να ψάχνεις.
Για όσους έχουν τέτοια συσκευή.
Και μετά απο τόσο κόπο να μπω, πάλι δεν έχουν ανοίξει οι ημερομηνίες. ΣιχτιρΕυτυχώς δηλαδή που προχθές που έκλεισα τα δικά μου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ίσως έπαιξε ρόλο το ότι ήταν πολύ αργά το βράδυ.
για ποια περιοδο κοιτας και για ποιο προορισμοΚαι μετά απο τόσο κόπο να μπω, πάλι δεν έχουν ανοίξει οι ημερομηνίες. Σιχτιρ
29/11/25 - 07/12/25 ιδανικά, για ATH-CAI-ATHγια ποια περιοδο κοιτας και για ποιο προορισμο
ναι ? για 29 εχει αλλα δεν εχουν ανοιξει για 7/12 ... ε ειναι λιγο μακρια νομιζω29/11/25 - 07/12/25 ιδανικά, για ATH-CAI-ATH
Είπα να ξανα δοκιμάσω μιας και η ημερομηνία 07/12/24 έχει παρέλθει (ένας χρόνος). Τέλος πάντων θα το αφήσω λίγο ακόμα και θα προσπαθήσω αργότεραναι ? για 29 εχει αλλα δεν εχουν ανοιξει για 7/12 ... ε ειναι λιγο μακρια νομιζω