• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

aikaterinib

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who Knows
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μια ερωτηση. Το ερχομενο ΣΚ κοβω το μαγειρεμα και το σουπερμαρκετ για να κανω διακοπες απο ολα και θα οργανωσω 2 μερες take away απο Fridays . Πειτε κατι που να τρωγεται γιατι τα burgers δεν μ αρεσαν. Οχι σαλατες, αυτες δεν τις πληρωνω 10ρικα.
Χοιρινα παϊδακια στην σχαρα (signature glaze ribs) με πατατες ή πουρέ

George13

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΡΟΚΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ
Σήμερα πριν 2 ωρες στο Fridays Κεφαλάρι δε φάνηκε τίποτα. Ουτε καν το επι 2 😂😂😂😂
Καλησπέρα . Το είπες στην είσοδο ότι θέλεις να πληρώσεις με κάρτα alpha λόγω προσφοράς ;

maria91

Member
Καλησπέρα . Το είπες στην είσοδο ότι θέλεις να πληρώσεις με κάρτα alpha λόγω προσφοράς ;
Δεν εχει να κανει αν το πεις,εμεις το ειπαμε στο Κολωνακι κ μας απαντησε η σερβιτορα "μου το πειτε ή οχι οτι βγαλει το πος"
Αρα το πος στο κεφαλαρι ειναι πολυ χαϊ κλας για να δωσει ×100 😂

paefstra

Member
Δεν εχει να κανει αν το πεις,εμεις το ειπαμε στο Κολωνακι κ μας απαντησε η σερβιτορα "μου το πειτε ή οχι οτι βγαλει το πος"
Εγω εκανα κατι αλλο, πρωτα παραγγειλα καφε, τον πληρωσα, ειδα τα bonus και μετα παραγγειλα φαι. Τι θα πει "ο,τι βγαλει το POS", δεν παιζουμε μ αυτα.
Αντε επιτελους να ιδιωτικοποιηθουν να αρχισουν να δουλευουν σωστα και υπευθυνα.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Και εμενα στο TGI Συνταγμα τα ιδια. Το Σαββατο πηγα κ το μονο που εμφανιστηκε ειναι το x2. Πηρα στη Alpha και εκανα αιτημα πιστωσης. Οτι να ναι παλι... (και ναι τους ειπα εξ αρχης οτι εχω alpha bonus στο καταστημα).

Zinoviap

Member
Περασαν κατευθειαν στα tgi στον φλοισβο με πληρωμη απο το κινητο γιατι το pin της φυσικης καρτας το εχω ξεχασει🤪
Απο τους τυχερους και εγω που αγορασα την δευτερα προιον σε ιδια τιμη με σκρουτζομαγαζο και μου πιστώθηκαν οι υπολοιποι χ60
Σε μια βδομαδα φευγουμε οικογενειακως για ΗΠΑ με τους ποντους απο την τιβι που αγοραστηκε περσι απο τον κωτσο
Η αληθεια είναι οτι όλες οι αγορες ( μεχρι κ τσιχλες) γινονται με την εν λογω καρτα, αλλα την διαφορά την κανουν οι εκαστοτε προσφορες Χ100
Καλές γιορτες σε όλους!

nick07

Member
Μια φορα μου το καναν αυτο και εβαλα τον υπαλληλο να ακυρωσει τη συναλλαγη και να την ξαναπερασει σωστα για να πιστωθουν οι ποντοι. Να μαθουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους.

giannis228

Member
Και εμενα στο TGI Συνταγμα τα ιδια. Το Σαββατο πηγα κ το μονο που εμφανιστηκε ειναι το x2. Πηρα στη Alpha και εκανα αιτημα πιστωσης. Οτι να ναι παλι... (και ναι τους ειπα εξ αρχης οτι εχω alpha bonus στο καταστημα).
Οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ το να το πεις οτι θα πληρωσεις με καρτα εχει να κανει με το θεμα της εξαργυρωσης ωστε να σου εξαργυρωσουν 2000 ποντους κ να βγαλουν κουπονι 20 ευρω για την επομενη φορα που θα πας ! Αν δεν το πεις δεν μπορουν να βγαλουν το κουπονι γιατι πρεπει να πληρωσεις πρωτα μια φορα και να βγει για την επομενη !

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ το να το πεις οτι θα πληρωσεις με καρτα εχει να κανει με το θεμα της εξαργυρωσης ωστε να σου εξαργυρωσουν 2000 ποντους κ να βγαλουν κουπονι 20 ευρω για την επομενη φορα που θα πας ! Αν δεν το πεις δεν μπορουν να βγαλουν το κουπονι γιατι πρεπει να πληρωσεις πρωτα μια φορα και να βγει για την επομενη !
Δεν μιλησα ποτε για κουπονι. Δεν με ενδιαφερει αυτο. Μιλαω για το x100 bonus.

giannis228

Member
Δεν μιλησα ποτε για κουπονι. Δεν με ενδιαφερει αυτο. Μιλαω για το x100 bonus.
Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι εγραψα ( ειπες ομως οτι ανεφερες οτι θα πληρωσεις με αλφα ) ! Οτι αυτο που λενε να πεις οτι θα πληρωσεις με καρτα αλφα το λενε για το κουπονι οχι για να παρεις τους επι 100

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ξαναδιαβασε προσεκτικα τι εγραψα ( ειπες ομως οτι ανεφερες οτι θα πληρωσεις με αλφα ) ! Οτι αυτο που λενε να πεις οτι θα πληρωσεις με καρτα αλφα το λενε για το κουπονι οχι για να παρεις τους επι 100
Το γραφει στους ορους χωρις να διευκρινιζει αν αυτο αφορα απλα την αποδοση των ποντων ή του κουπονιου. Σε καθε περιπτωση, δεν ειναι αυτο το point, αλλα το οτι δεν μου αποδοθηκαν οι ποντοι που πρεπει. Ας μην κολλαμε σε καθε λεξη.
Screenshot_20241211_214731_Samsung Internet.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk