• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

adiaforos

Member
Επίσης. Θέλω να τους κάνω μίλια. Να περιμένω μέχρι να βγάλει προσφορά+20% η Aegean έτσι; Αυτοί οι πόντοι μπορούν να μετατραπούν όλοι σέ μίλια. Γιατί από όσα διαβάζω κατάλαβα ότι υπάρχουν κ πόντοι που δεν γίνονται μίλια

Τελευταία ερώτηση. Λήγουν κάποια στιγμή οι πόντοι αν δεν τούς κανείς μίλια;
Οι πόντοι που δεν γίνονται μίλια συλλέγονται με άλλες κάρτες bonus της ALPHA, όχι αυτές της Aegean. Οι πόντοι λήγουν σε δύο χρόνια, αλλά αυτοί που συλλέγονται με κάρτες της Aegean μπορούν να μετατραπούν σε μίλια μέχρι ένα έτος από την απόκτησή τους.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μου περάστηκαν οι πόντοι από Κωτσόβολο (x40) για αγορά cyber Monday

Επίσης. Θέλω να τους κάνω μίλια. Να περιμένω μέχρι να βγάλει προσφορά+20% η Aegean έτσι; Αυτοί οι πόντοι μπορούν να μετατραπούν όλοι σέ μίλια. Γιατί από όσα διαβάζω κατάλαβα ότι υπάρχουν κ πόντοι που δεν γίνονται μίλια

Τελευταία ερώτηση. Λήγουν κάποια στιγμή οι πόντοι αν δεν τούς κανείς μίλια;
Εάν έκανες την αγορά σου με Aegean Visa τότε μετατρέπονται όλοι σε μίλια. Καλύτερα να περιμένεις κάποια προσφορά μετατροπής με επιπλέον 20% μίλια.Ίσως βέβαια να αργήσει λίγο γιατί έδωσε +20% τον Οκτώβριο.
Εάν θέλεις να αγοράσεις εισιτήριο άμεσα με μίλια τότε θα πρέπει να θυσιάσεις τα επιπλέον μίλια.

giannis228

Member
Εάν έκανες την αγορά σου με Aegean Visa τότε μετατρέπονται όλοι σε μίλια. Καλύτερα να περιμένεις κάποια προσφορά μετατροπής με επιπλέον 20% μίλια.Ίσως βέβαια να αργήσει λίγο γιατί έδωσε +20% τον Οκτώβριο.
Εάν θέλεις να αγοράσεις εισιτήριο άμεσα με μίλια τότε θα πρέπει να θυσιάσεις τα επιπλέον μίλια.
Διάρκεια Ισχύος Πόντων: Πόντοι που δεν έχουν εξαργυρωθεί μετά την πάροδο δύο (2) ετών από την πίστωσή τους στην Κάρτα, ακυρώνονται. Ειδικότερα, Πόντοι που τυχόν έχουν αποδοθεί στην Κάρτα κατά την έκδοσή της, αν δεν έχουν εξαργυρωθεί, ακυρώνονται μετά από ένα έτος. Πόντοι που χορηγούνται από Επιπλέον Ειδικές Προσφορές (παρ.4) δύνανται να έχουν διαφορετική ημερομηνία λήξεως, η οποία ανακοινώνεται με την εκάστοτε επιπλέον Ειδική Προσφορά. Τα Μέλη του Προγράμματος ειδοποιούνται μέσω του Λογαριασμού της Κάρτας για τον αριθμό των Πόντων που πρόκειται να λήξουν, τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα. Επίσης μπορούν να ενημερωθούν για τους πόντους που πρόκειται να λήξουν στην ιστοσελίδα https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus

Billouk

Member
Έδωσαν και τον Φεβρουάριο το +20%.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Προσπαθώ να μπω στην εξαργύρωση μπόνους για έκδοση εισιτηρίων και μου βγάζει συνέχεια οτι η συνεδρία μου έχει λήξει. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό ή είναι γενικό το θέμα;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Προσπαθώ να μπω στην εξαργύρωση μπόνους για έκδοση εισιτηρίων και μου βγάζει συνέχεια οτι η συνεδρία μου έχει λήξει. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό ή είναι γενικό το θέμα;

Από κινητό το κάνεις ή από υπολογιστή???

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.715
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα