• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Μια ερωτηση. Το ερχομενο ΣΚ κοβω το μαγειρεμα και το σουπερμαρκετ για να κανω διακοπες απο ολα και θα οργανωσω 2 μερες take away απο Fridays . Πειτε κατι που να τρωγεται γιατι τα burgers δεν μ αρεσαν. Οχι σαλατες, αυτες δεν τις πληρωνω 10ρικα.

giannis228

Member
Μια ερωτηση. Το ερχομενο ΣΚ κοβω το μαγειρεμα και το σουπερμαρκετ για να κανω διακοπες απο ολα και θα οργανωσω 2 μερες take away απο Fridays . Πειτε κατι που να τρωγεται γιατι τα burgers δεν μ αρεσαν. Οχι σαλατες, αυτες δεν τις πληρωνω 10ρικα.
jack daniels burger μαρεσει πολυ ! αλλα να ξερεισ οτι παιζει απο καταστημα σε καταστημα και η γευση ! στο λεω γιατι εχω φαει σε παρα πολλα παλαιοτερα

thanassis33

Member
δοκίμασε τα fridays Grill πολύ καλά!
Fridays™ Signature Glaze | TGI Fridays Εστιατόρια

maria91

Member
Burrito κοτοπουλο ειναι το μοναδικο που τρωω κ ειναι καλο κ απο τα tgi στο Κολωνάκι που φαγα προσφατα τρωγετε

Last edited by a moderator:

tatooine

Member
FRIDAYS™ SIGNATURE GLAZED BLACK ANGUS RIB-EYE STEAK
Rib-eye Steak 285γρ. με Fridays™ Signature Glaze. Σερβίρεται με chef veggies. Επιλέξτε το συνοδευτικό της προτίμησής σας, ανάμεσα σε: Tηγανητές πατάτες , σπιτικό πουρέ πατάτας με cheddar, quinoa, Spanish rice, ρύζι με μυρωδικά ή mac & cheese.

Θα τους ζητήσεις τη σάλτσα ξεχωριστά (σε μπολάκι όχι πάνω στην μπριζολα χαλάει όλη τη γεύση) με πατάτες τηγανίτες η πουρέ. Ολίγον Βουτυράκι στο κρέας. Λουκούμι σε λέω.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Θα καταστρέψουν τη σιλουέτα σου τα Fridays!! 🙃😂
Κανένα σολωμό δεν έχουν αυτά τα μαγαζια;
Αν και έχω φάει μόνο μια φορά στη ζωή μου σε Fridays στην Ελλάδα, οφείλω να καταθέσω ότι φέτος στο Όσλο έφαγα υπέροχο καραμελωμένο σολωμό στη σχάρα που ήταν best value for money!
Δες μήπως πουλάνε και εδώ κάτι ανάλογο...

paefstra

Member
Θα καταστρέψουν τη σιλουέτα σου τα Fridays!! 🙃😂
Κανένα σολωμό δεν έχουν αυτά τα μαγαζια;
Αν και έχω φάει μόνο μια φορά στη ζωή μου σε Fridays στην Ελλάδα, οφείλω να καταθέσω ότι φέτος στο Όσλο έφαγα υπέροχο καραμελωμένο σολωμό στη σχάρα που ήταν best value for money!
Δες μήπως πουλάνε και εδώ κάτι ανάλογο...
Τρωμε παρα πολυ σπανια φαγητο απ εξω, ουτε μια φορα το 3μηνο πλεον. Δεν παθαινω τιποτε με ενα σκ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.798
Μέλη
39.528
Νεότερο μέλος
talosmv

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom