• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

adiaforos

Member
Γενικά λειτουργεί με τους bonus πόντους όπως και με τα εισιτήρια που αγοράζω? Δηλ όσο πιο γρήγορα κλείσω εισιτήριο τόσο λιγότεροι πόντοι θα χρειαστούν για εξαργύρωση?
Πρέπει να το ξεδιαλύνεις αυτό, η εξαργύρωση είναι σταθερή, υπάρχουν τρεις δυνατότητες και εξαρτάται μόνο από την απόσταση από τον προορισμό. (Συν άλλες τρεις για μπίζνες).
https://www.alpha.gr/el/idiotes/Bonus/megaloi-sunergates/aegean
Η διαθεσιμότητα είναι συγκεκριμένη, οπότε όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο θα έλεγε κανείς, αλλά το σωστό είναι αυτό που έγραψε η @Elena2508 : Περιμένεις να βγάλει η ALPHA εξαργύρωση στην Aegean με μισούς πόντους. Τότε κλείνεις. Συνήθως βγάζει δυο φορές τον χρόνο.

tham

Member
Για τοσο μεγάλο νούμερο δεν γνωρίζω, ωστόσο, για λίγες χιλιάδες το έχω κάνει και όλα καλά. Τα εμφάνιζε κανονικά η εφαρμογή Bonus.
επειδη δεν καταλαβα ακριβως, πως γινεται να εχεις αρνητικο υπολοιπο ποντων, γινεται να χρησιμοποιησεις ποντους που δεν τους εχεις εκεινη τη στιγμη και να τους χρωστας δηλαδη, μπερδευτικα!

paefstra

Member
Καλησπέρα γενικά το κουπόνι του Ικεα το βρίσκω με 5000 bonus 20 ευρώ,το 40 ευρω το βγάζει που και που;
Ναι εκανα λαθος, με 5000 bonus εξαργυρωνω 20 ευρω. Επειδη συνηθως ψωνιζω σε εκπτωσεις τουλαχιστον 50%, ειναι σαν να κοβω 40 απο την τιμη :D

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
επειδη δεν καταλαβα ακριβως, πως γινεται να εχεις αρνητικο υπολοιπο ποντων, γινεται να χρησιμοποιησεις ποντους που δεν τους εχεις εκεινη τη στιγμη και να τους χρωστας δηλαδη, μπερδευτικα!
Την ίδια απορία έχω κι εγώ!!!

mourohavlos

Member
Αν μετατρέψει κάποιος bonus σε μίλια κι εν συνεχεία ακυρωθεί συναλλαγή από την οποία "μαζεύτηκαν" οι bonus πόντοι

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω ζηλευω τον υδραυλικο μου, 30 ευρω σε μιση ωρα χωρις αποδειξη, να τα βρασει τα μιλια. Ολοι καποιον ζηλευουμε.
Συγγνώμη αλλά που βρήκες τόσο φθηνό υδραυλικό;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Οι φοροι ειναι σταθεροι, το θεμα ειναι να βρεις διαθεσιμοτητες πηγαινε ελα για πολλα ατομα, κατι παρα πολυ δυσκολο.
Ψαχνω πτηση και για 2 εισιτηρια χρειαζομαι 18.000 μιλια και 60€ φορους. Στην ιδια πτηση αν βαλω 3 εισιτηρια μου δινει διαθεσιμοτητα αλλα ξαφνικα θελω 45.000 μιλια και 300€ φορους. Με ποια λογικη; Σταθεροι δεν θα επρεπε ειναι οι φοροι κ τα μιλια και απλα ή να δινει διαθεσιμοτητα ή οχι;

paefstra

Member
Ψαχνω πτηση και για 2 εισιτηρια χρειαζομαι 18.000 μιλια και 60€ φορους. Στην ιδια πτηση αν βαλω 3 εισιτηρια μου δινει διαθεσιμοτητα αλλα ξαφνικα θελω 45.000 μιλια και 300€ φορους. Με ποια λογικη; Σταθεροι δεν θα επρεπε ειναι οι φοροι κ τα μιλια και απλα ή να δινει διαθεσιμοτητα ή οχι;
45000 δια 3 ειναι 15.000 μιλια ο καθενας, δηλαδη σου δινει εισιτηρια με Star Alliance, κι οχι με Aegean, με ενδιαμεση σταση και φορους ο,τι ζηταει καθε μια απο τις εταιρειες- που δεν ειναι η Aegean.
Δεν σου δινει απ' ευθειας, δεν εχει διαθεσιμοτητα για 3 ατομα. Ο,τι ακριβως ειπα πιο πανω, ειναι πολυ δυσκολο να βρεις για πανω απο δυο ατομα.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
45000 δια 3 ειναι 15.000 μιλια ο καθενας, δηλαδη σου δινει εισιτηρια με Star Alliance, κι οχι με Aegean, με ενδιαμεση σταση και φορους ο,τι ζηταει καθε μια απο τις εταιρειες- που δεν ειναι η Aegean.
Δεν σου δινει απ' ευθειας, δεν εχει διαθεσιμοτητα για 3 ατομα. Ο,τι ακριβως ειπα πιο πανω, ειναι πολυ δυσκολο να βρεις για πανω απο δυο ατομα.
Νομιζω οτι ειναι με αιγαιου κ στις 2 περιπτωσεις. Θα το ψαξω παλι κ θα σου πω.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom