Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Κατά τη γνώμη μου είναι κακή εξαργύρωση των πόντων σε ecoupons της Aegean.Καλησπέρα σας, δεν είχα ποτέ πιστωτική στην ALPHA αλλά επειδή τελευταία κάνω ταξίδια, μαζεύω bonus πόντους περιμένω σε λίγες μέρες την πιστωτική Premium Aegean για να κάνω χρήση αυτή πλέον.
Μίλησα με την τράπεζα για τους bonus πόντους που έχω ήδη στην κάρτα αν μπορώ να τους μετατρέψω σε μίλια αλλά δυστυχώς δεν μπορώ.
Επειδή όσες φορές έχω εξαργυρώσει πόντους είναι μόνο για εισιτήρια με την AEGEAΝ, λίγο γιατί είμαι άσχετος όσον αφορά πότε συμφέρει και που αλλού να εξαργυρώσω, λίγο γιατί μου αρέσει σε εισιτήρια να εξαργυρώνω, υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος τους 260.000 bonus πόντους που ήδη έχω να επωφεληθώ περισσότερο με την AEGEAN? Τα ecoupons που πάλι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου συμφέρουν ή όχι?
Οι πόντοι σου έχουν ισχύ για 2 έτη από την απόκτησή τους.
Εάν δεν λήγουν άμεσα αρκετές χιλιάδες πόντοι, τότε περίμενε να βγάλει η Aegean εξαργύρωση με τους μισούς πόντους και κλείσε κανά δύο ταξίδια σε προορισμούς που ήθελες να πας. Αυτό είναι το βέλτιστο deal εξαργύρωσης.
Εάν λήγουν σύντομα, τότε αξιοποιήσετε τους όπου κρίνεις εσύ καλύτερα γιατί νομίζω ότι κερδίζεις τα ίδια χρήματα, είτε εξαργυρώσεις στον ΑΒ, είτε στο ΙΚΕΑ ή στο Hondos.
Εγώ πάντως φέτος όταν προέκυψε κάποιο ταξίδι τελευταίας στιγμής που ήθελα και αποσκευές έκανα χρήση των πόντων για 3 άτομα και σώθηκα!
Επίσης μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά και παράταση της ισχύος των πόντων σου και να στην εγκρίνουν. Αρκεί να μην το κάνεις σύστημα...