paefstra
Member
Φιλη ψωνισε την περασμενη Κυριακη απο αεροδρομιο για το ×20. Πηρε κουπονι ως 18 Νοεμβρη. Συστημα!Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δε βγαίνει. Είναι λιγότερο από δυόμισι.
Φιλη ψωνισε την περασμενη Κυριακη απο αεροδρομιο για το ×20. Πηρε κουπονι ως 18 Νοεμβρη. Συστημα!Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά δε βγαίνει. Είναι λιγότερο από δυόμισι.
Στην εφαρμογη Alpha bonus πηγαινε στο σημειο αναλυσης των bonus και επιλεξε 3μηνη η 6μηνη αναλυση. Τοτε εμφανιζονται ολα τα bonus. Κανω πολλα χρονια προθεσμιακες, δεν μπαινει λαθος τιποτε.Επίσης, τσεκάρετε εάν μπαίνουν κάθε μήνα σωστά οι πόντοι από τις προθεσμιακές καταθέσεις σας με προσφορα bonus.
Εγώ έκανα πρώτη φορά τον Μάιο και διαπίστωσα ότι δεν έμπαιναν κάθε μήνα όλοι οι πόντοι και λείπουν πολλοί!
Θα μιλήσω με την Alpha προσεχώς. Καλό θα ήταν να τους τσεκάρετε κάθε μήνα από την εφαρμογή bonus.
Για την online της Alpha δες εδώ https://www.alpha.gr/el/idiotes/kat...s-katatheseis/alpha-online-prothesmiaki-bonus.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι οι προθεσμίακες και αν οι bonus πόντοι που παίρνετε από ότι καταλάβει από αυτές γίνονται μίλια?
Τον ΑΒ τον έχω περιορίσει πολύ το τελευταίο χρόνοΕχει καταντησει αηδια ο ΑΒ. Συγκρινοντας με αλλο σουπερμαρκετ εχει διαφορα 10 ως 20% στις τιμες. Βλεποντας το ετησιο report στην καρτα μου τωρα που τελειωνει η χρονια οπως και το report στην εφαρμογη Alpha bonus, το κερδος σε εισιτηρια ειναι μηδαμινο απο τα bonus του ΑΒ μπροστα στις τιμες 10% εστω πιο κατω.
Μειωσε και τα bonus απο τις 6ευρες, θα παει στον διαολο. Δυο μαγαζια στη γειτονια μου και βαρανε μυγες.Τον ΑΒ τον έχω περιορίσει πολύ το τελευταίο χρόνο
Εχει μειώσει τη ποιότητα και τη ποικιλία σε σχέση πάντα με τις τιμές! Καλά τα μπόνους αλλά δεν αξίζει το κόπο έτσι...Μειωσε και τα bonus απο τις 6ευρες, θα παει στον διαολο. Δυο μαγαζια στη γειτονια μου και βαρανε μυγες.
Αντε οποτε μπει ενημερωστε,εχουμε μεινει με μισα σαμπουαν κ αφρολουτρα κ μεις!Το Hondos θα βγάλει καμια προσφορά για συλλογή μπόνους; Έχω μείνει χωρίς σαμπουάν γαμώτο!