• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Εχει καταντησει αηδια ο ΑΒ. Συγκρινοντας με αλλο σουπερμαρκετ εχει διαφορα 10 ως 20% στις τιμες. Βλεποντας το ετησιο report στην καρτα μου τωρα που τελειωνει η χρονια οπως και το report στην εφαρμογη Alpha bonus, το κερδος σε εισιτηρια ειναι μηδαμινο απο τα bonus του ΑΒ μπροστα στις τιμες 10% εστω πιο κατω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχει καταντησει αηδια ο ΑΒ. Συγκρινοντας με αλλο σουπερμαρκετ εχει διαφορα 10 ως 20% στις τιμες. Βλεποντας το ετησιο report στην καρτα μου τωρα που τελειωνει η χρονια οπως και το report στην εφαρμογη Alpha bonus, το κερδος σε εισιτηρια ειναι μηδαμινο απο τα bonus του ΑΒ μπροστα στις τιμες 10% εστω πιο κατω.
Τον ΑΒ τον έχω περιορίσει πολύ το τελευταίο χρόνο

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μειωσε και τα bonus απο τις 6ευρες, θα παει στον διαολο. Δυο μαγαζια στη γειτονια μου και βαρανε μυγες.
Εχει μειώσει τη ποιότητα και τη ποικιλία σε σχέση πάντα με τις τιμές! Καλά τα μπόνους αλλά δεν αξίζει το κόπο έτσι...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Έχω την αίσθηση ότι αυτά τα bonus είναι μούφα. Αγοράζοντας από άλλα καταστήματα πιο φθηνά τα προϊόντα μάλλον εξοικονομούμε περισσότερα χρήματα αφ' ενός δεν παίρνουμε περιττά αφ' ετέρου

paefstra

Member
Έχω την αίσθηση ότι αυτά τα bonus είναι μούφα. Αγοράζοντας από άλλα καταστήματα πιο φθηνά τα προϊόντα μάλλον εξοικονομούμε περισσότερα χρήματα αφ' ενός δεν παίρνουμε περιττά αφ' ετέρου
Η ταση ενος ανθρωπου να παιρνει περιττα ειναι εγγενης. Και χωρις επιβραβευση θα παιρνει περιττα. Επισης ειναι σχετικος ο ορισμος "περιττα".
Επειδη ειμαστε σε ταξιδιωτικο φορουμ, εχω δει να γινονται ταξιδια κατα τη γνωμη μου περιττα σε αδιαφορους προορισμους, αλλα κατα τη γνωμη του ταξιδιωτη ηταν ταξιδι αναγκαιο για τους δικους του λογους.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μούφα είναι μην ασχολείστε. Όσο πιο πολλά bonus κερδίζονται, τόσο δε βρίσκουμε θέσεις award.
Καλα εδώ μέσα έχουμε δει να λένε ποσο χάλια είναι τα μίλια και ότι καλύτερα είναι κάτι εκπτωτικα κουπόνια αεροπορικων εταιρειών της κακιάς ώρας που έχουν τις ακυρώσεις πτήσεων ψωμοτύρι :suicide:

Τώρα βέβαια πρωτοστατούν στη χρήση των μιλίων

tatooine

Member
Μούφα είναι μην ασχολείστε. Όσο πιο πολλά bonus κερδίζονται, τόσο δε βρίσκουμε θέσεις award.
Υπάρχει πληθώρα θέσεων για παντού. Για οποιαδήποτε περίοδο. Θέλει πλάνο και λίγες γνώσεις.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Υπάρχει πληθώρα θέσεων για παντού. Για οποιαδήποτε περίοδο. Θέλει πλάνο και λίγες γνώσεις.
Πλάνο για πτήσεις μετά από 10 μήνες; Φαντάζει ακατόρθωτο για πολλούς εργαζόμενους με οικογενειακές υποχρεώσεις...
Πόσο σας ζηλεύω που κλείνετε πτήσεις για μετά από 11 μήνες!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom