• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Η προηγούμενη μεγάλη προσφορά {μεγαλύτερη από τη τρέχουσα) ήταν πέρσι το φθινόπωρο.
Απο τον Μάρτιο και μετά δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποια προσφορά που να δίνει τους πόντους που φαίνονται αυτή τη στιγμή στη τρέχουσα προσφορά. Οπότε εγώ γιατί παίρνω τους μπόνους της τρέχουσας προσφοράς απο παλιά προθεσμιακή; Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί ή εγώ κάτι δεν θυμάμαι σωστά με παλιές προσφορές ή οι έξτρα πόντοι στη τρέχουσα προσφορά θα αποδοθούν μετά.

Last edited:

GTS

Member
Οι πόντοι τώρα είναι οι διπλάσιοι, όπως σου είπαν. Έχω προθεσμιακή από Νοέμβριο με λίγο παραπάνω πόντους από όσους δίνει τώρα, μικρή διαφορά, ίσως αυτό έχεις.

pan82

Member
Απο τον Μάρτιο και μετά δεν θυμάμαι να υπήρχε κάποια προσφορά που να δίνει τους πόντους που φαίνονται αυτή τη στιγμή στη τρέχουσα προσφορά. Οπότε εγώ γιατί παίρνω τους μπόνους της τρέχουσας προσφοράς απο παλιά προθεσμιακή; Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει την απορία γιατί ή εγώ κάτι δεν θυμάμαι σωστά με παλιές προσφορές ή οι έξτρα πόντοι στη τρέχουσα προσφορά θα αποδοθούν μετά.
Είχε βάλει ακριβώς τήν ίδια προσφορά με διπλασιασμο πόντων (και τους ίδιους πόντους ακριβώς) τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου για το Πάσχα. Προφανώς σε αυτή τη προσφορά είχες κάνει τη προθεσμιακη σου για αυτό δε βλέπεις διαφορά

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Είχε βάλει ακριβώς τήν ίδια προσφορά με διπλασιασμο πόντων (και τους ίδιους πόντους ακριβώς) τέλη Απριλίου με αρχές Μαίου για το Πάσχα. Προφανώς σε αυτή τη προσφορά είχες κάνει τη προθεσμιακη σου για αυτό δε βλέπεις διαφορά
Μπορείς μήπως να βρεις αυτή τη προσφορά; Έχω ψάξει στην Άλφα και δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη παλιότερη προσφορά και εκεί έχω κολλήσει... Και τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια, ξέρω τι βλέπω
IMG-8aced28d561e83fc926c293eef621165-V.jpg

paefstra

Member
Μπορείς μήπως να βρεις αυτή τη προσφορά; Έχω ψάξει στην Άλφα και δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη παλιότερη προσφορά και εκεί έχω κολλήσει... Και τα μάτια μου δεν κάνουν πουλάκια, ξέρω τι βλέπω
Αρχες Μαιου του 2024 μπηκα με 10.000 για 6 μηνες που εδινε διπλασιους. Παιρνω 4.300 τον μηνα.
Screenshot_20240808_201608_Bonus.jpg

Last edited:

pan82

Member
View attachment 470349
Mα την έγραψα ήταν καρμπον η προσφορά που έχει και σήμερα. Διπλούς πόντους. Θα το δείς και στο web banking γιατί πάντα η alpha στέλνει μήνυμα ενημερωτικό

Attachments

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Mα την έγραψα ήταν καρμπον η προσφορά που έχει και σήμερα. Διπλούς πόντους. Θα το δείς και στο web banking γιατί πάντα η alpha στέλνει μήνυμα ενημερωτικό
Δεν σκέφτηκα να κοιτάξω στα μηνύματα στο web banking. Έχεις δίκιο το βρήκα στα μηνύματα. Κοιτούσα στις παλιότερες προσφορές στο σαιτ της τράπεζας. Ευχαριστώ!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μέσα στο 2024 έτρεχε κάποια άλλη προσφορά για προθεσμιακές;
Αρχές Μαίου έτρεχε πάλι η ίδια προσφορά με διπλάσιους πόντους, όπως τώρα.
Την εκμεταλλεύτηκα για πρώτη φορά...
Έδινε για 10.000 € προθεσμιακή 6μηνη 25.800 πόντους.Καθε μήνα μπαίνουν 4.300 πόντοι!

paefstra

Member
Δεν θυμαμαι ποιος ειχε γραψει εδω οτι καθε εισιτηριο μιας διαδρομης με bonus εχει ακυρωτικα 23 ευρω. Πριν λιγο εξαργυρωσα εισιτηριο με επιστροφη με bonus σε εναν κωδικο κρατησης και χρεωθηκα 23 ευρω ακυρωτικα συνολικα. Δεν ειναι τοσο τραγικοι οι οροι των ακυρωσεων τελικα.

pan82

Member
Δεν θυμαμαι ποιος ειχε γραψει εδω οτι καθε εισιτηριο μιας διαδρομης με bonus εχει ακυρωτικα 23 ευρω. Πριν λιγο εξαργυρωσα εισιτηριο με επιστροφη με bonus σε εναν κωδικο κρατησης και χρεωθηκα 23 ευρω ακυρωτικα συνολικα. Δεν ειναι τοσο τραγικοι οι οροι των ακυρωσεων τελικα.
Μα είχε διευκρινίστει, κάποιος το είχε αναφερει εδώ και είχα πάρει εγώ την aegean και όπως με ενημέρωσαν και είχα γράψει δεν άλλαξε κάτι στους όρους η ακύρωση παραμένει 23€ ανά εισιτήριο πήγαινε έλα όπως ήταν πάντα. Μια χαρά είναι ειδικα αν πέσεις και σε προσφορά με μίσους.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Εγώ το είχα αναφέρει ότι με χρέωσαν 23€ ανά διαδρομή. Ίσως να έφταιγε ότι είχα κλείσει το πήγαινε για δύο άτομα προς ένα αεροδρόμιο σε ένα κοινό εισιτήριο (με Bonus) και την επιστροφή από άλλο αεροδρόμιο πάλι για δύο άτομα σε άλλο εισιτήριο (με €πιστροφή).

Anastasia Kat

Member
Καλησπέρα σας, νέο μέλος εδώ. Ενημερώθηκα από φίλη για την πιστωτική κάρτα της Alpha Bank Aegean και έκανα αίτηση και την απέρριψαν. Υποθέτω λόγω παλιότερης οφειλής μου σε πιστωτική κάρτα. Μήπως ξέρετε αν μπορώ με άλλον τρόπο να την εκδώσω; Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση. Λυπήθηκα τόσο πολύ που δεν εγκρίθηκε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom