• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

pan82

Member
Αλλαξε η αναλογια μετατροπης bonus σε κουπονι Aegean. Τωρα με 24 000 bonus (απο 30.000) παιρνεις κουπονι εκπτωσης 60 ευρω. Μια χαρα για last minute εφοσον δεν βρισκεις δωρεαν εισιτηριο. Εννοειται οτι αλλαξε σε ολα τα κουπονια και βλεπω και 48.000 bonus για 120 ευρω κλπ.
Πάει και αυτή η προσφορά πήγε πάλι 30000 πόντους και 60€ η αναλογία και το μεγάλο κουπόνι των 120€ εξαφανίστηκε...

paefstra

Member
Πάει και αυτή η προσφορά πήγε πάλι 30000 πόντους και 60€ η αναλογία και το μεγάλο κουπόνι των 120€ εξαφανίστηκε...
Εχω καταφερει να εξαργυρωσω σε δωρεαν εισιτηρια και φυσικα ασταματητα ΙΚΕΑ που ειναι καλη η αναλογια. Δεν πειραζει.

pan82

Member
Εχω καταφερει να εξαργυρωσω σε δωρεαν εισιτηρια και φυσικα ασταματητα ΙΚΕΑ που ειναι καλη η αναλογια. Δεν πειραζει.
Eγώ πάνω που θα εξαργύρωνα την 120άρα μου πήραν τη μπουκιά από το στόμα κυριολεκτικά :oops:
Αντικατέστησα κι εγώ χθες ένα εισιτήριο για Δουβλίνο που το είχα με μίλια σε πόντους αφού τελικά μου περίσσευαν να το ήξερα να το έκανα όταν είχε τη προσφορά με τους μισούς.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή

paefstra

Member
Eγώ πάνω που θα εξαργύρωνα την 120άρα μου πήραν τη μπουκιά από το στόμα κυριολεκτικά :oops:
Δεν πας μια βολτα στο Ικεα που βρηκα κατι που ηθελα απο αρχικη 85 ευρω σε εκπτωση 50% στα 42,5 και εδωσα 5000 bonus με αποτελεσμα να το παρω 2,5 (ολογραφως δυομισι) ευρω? (Στις χειμερινες εκπτωσεις εκανα πολυ χειροτερα).
Μην τα τρως ετσι σε κουπονια Aegean, εχει και αλλους τροπους.

pan82

Member
Δεν πας μια βολτα στο Ικεα που βρηκα κατι που ηθελα απο αρχικη 85 ευρω σε εκπτωση 50% στα 42,5 και εδωσα 5000 bonus με αποτελεσμα να το παρω 2,5 (ολογραφως δυομισι) ευρω? (Στις χειμερινες εκπτωσεις εκανα πολυ χειροτερα).
Μην τα τρως ετσι σε κουπονια Aegean, εχει και αλλους τροπους.
Δυστυχώς τα ΙΚΕΑ δε τα πολυγουστάρω, στην ανάγκη μπορεί να πάω αλλά γενικά είναι η τελευταία μου επιλογή. Αλλά όντως έχει καλή έκπτωση τώρα που το είδα, απλά πάντα προτιμώ εξαργυρώσεις σε ταξίδια αλλιώς νιώθω ότι πάνε τσάμπα, είναι το μικρόβιο :xalara:

paefstra

Member
Δυστυχώς τα ΙΚΕΑ δε τα πολυγουστάρω, στην ανάγκη μπορεί να πάω αλλά γενικά είναι η τελευταία μου επιλογή. Αλλά όντως έχει καλή έκπτωση τώρα που το είδα, απλά πάντα προτιμώ εξαργυρώσεις σε ταξίδια αλλιώς νιώθω ότι πάνε τσάμπα, είναι το μικρόβιο :xalara:
Ναι, καταλαβαινω. Εγω θεωρω την καθημερινοτητα σημαντικοτερη. Τα μιλια μου φτανουν και περισσευουν για τα ταξιδια, δεν περιμενω απο τα bonus.

pan82

Member
Ναι, καταλαβαινω. Εγω θεωρω την καθημερινοτητα σημαντικοτερη. Τα μιλια μου φτανουν και περισσευουν για τα ταξιδια, δεν περιμενω απο τα bonus.
Σωστή είσαι παλιότερα ξοδευα κι εγώ πολλά για καθημερινότητα αλλά πλέον επειδή η αναλογία είναι ψίχουλα στους συνεργάτες τα ξόδευω μόνο όταν έχει προσφορές με μίσους πόντους η αν είχε κάποια πολύ καλή αναλογία όπως πχ στα Fridays (που σπάνια όμως πάω πλέον) η θα τα ξόδευα ΙΚΕΑ (αν ψώνιζα συχνά). Τώρα αλλού δε με δελεάζει

paefstra

Member
αν είχε κάποια πολύ καλή αναλογία όπως πχ στα Fridays (που σπάνια όμως πάω πλέον)
Οσο καλη κι αν ειναι, προτιμω κουρτινες, χαλια, μαξολαρια, φωτιστικα, σκευη, κορνιζες, να τα βλεπω καθε μερα.
Ειμαι σπιτογατα.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Θα προσθέσω και το αττικα σε αυτά που αξίζουν κατά τη γνώμη μου οι εξαργυρωσεις και τον Κωτσόβολο βεβαίως.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom