Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Με την προσφατη προσφορα παντως ηταν σχεδον 4 business Ευρωπη one way ή 6 economy. Not bad..Οι 50.000 bonus πόντοι, φαντάζομαι δεν μετατρέπονται σε μίλια...
Με την προσφατη προσφορα παντως ηταν σχεδον 4 business Ευρωπη one way ή 6 economy. Not bad..Οι 50.000 bonus πόντοι, φαντάζομαι δεν μετατρέπονται σε μίλια...
Πάει και αυτή η προσφορά πήγε πάλι 30000 πόντους και 60€ η αναλογία και το μεγάλο κουπόνι των 120€ εξαφανίστηκε...Αλλαξε η αναλογια μετατροπης bonus σε κουπονι Aegean. Τωρα με 24 000 bonus (απο 30.000) παιρνεις κουπονι εκπτωσης 60 ευρω. Μια χαρα για last minute εφοσον δεν βρισκεις δωρεαν εισιτηριο. Εννοειται οτι αλλαξε σε ολα τα κουπονια και βλεπω και 48.000 bonus για 120 ευρω κλπ.
Εχω καταφερει να εξαργυρωσω σε δωρεαν εισιτηρια και φυσικα ασταματητα ΙΚΕΑ που ειναι καλη η αναλογια. Δεν πειραζει.Πάει και αυτή η προσφορά πήγε πάλι 30000 πόντους και 60€ η αναλογία και το μεγάλο κουπόνι των 120€ εξαφανίστηκε...
Eγώ πάνω που θα εξαργύρωνα την 120άρα μου πήραν τη μπουκιά από το στόμα κυριολεκτικάΕχω καταφερει να εξαργυρωσω σε δωρεαν εισιτηρια και φυσικα ασταματητα ΙΚΕΑ που ειναι καλη η αναλογια. Δεν πειραζει.
Το ίδιο κ εγώ!Εχω καταφερει να εξαργυρωσω σε δωρεαν εισιτηρια και φυσικα ασταματητα ΙΚΕΑ που ειναι καλη η αναλογια. Δεν πειραζει.
Δεν πας μια βολτα στο Ικεα που βρηκα κατι που ηθελα απο αρχικη 85 ευρω σε εκπτωση 50% στα 42,5 και εδωσα 5000 bonus με αποτελεσμα να το παρω 2,5 (ολογραφως δυομισι) ευρω? (Στις χειμερινες εκπτωσεις εκανα πολυ χειροτερα).Eγώ πάνω που θα εξαργύρωνα την 120άρα μου πήραν τη μπουκιά από το στόμα κυριολεκτικά
Δυστυχώς τα ΙΚΕΑ δε τα πολυγουστάρω, στην ανάγκη μπορεί να πάω αλλά γενικά είναι η τελευταία μου επιλογή. Αλλά όντως έχει καλή έκπτωση τώρα που το είδα, απλά πάντα προτιμώ εξαργυρώσεις σε ταξίδια αλλιώς νιώθω ότι πάνε τσάμπα, είναι το μικρόβιοΔεν πας μια βολτα στο Ικεα που βρηκα κατι που ηθελα απο αρχικη 85 ευρω σε εκπτωση 50% στα 42,5 και εδωσα 5000 bonus με αποτελεσμα να το παρω 2,5 (ολογραφως δυομισι) ευρω? (Στις χειμερινες εκπτωσεις εκανα πολυ χειροτερα).
Μην τα τρως ετσι σε κουπονια Aegean, εχει και αλλους τροπους.
Ναι, καταλαβαινω. Εγω θεωρω την καθημερινοτητα σημαντικοτερη. Τα μιλια μου φτανουν και περισσευουν για τα ταξιδια, δεν περιμενω απο τα bonus.Δυστυχώς τα ΙΚΕΑ δε τα πολυγουστάρω, στην ανάγκη μπορεί να πάω αλλά γενικά είναι η τελευταία μου επιλογή. Αλλά όντως έχει καλή έκπτωση τώρα που το είδα, απλά πάντα προτιμώ εξαργυρώσεις σε ταξίδια αλλιώς νιώθω ότι πάνε τσάμπα, είναι το μικρόβιο
Σωστή είσαι παλιότερα ξοδευα κι εγώ πολλά για καθημερινότητα αλλά πλέον επειδή η αναλογία είναι ψίχουλα στους συνεργάτες τα ξόδευω μόνο όταν έχει προσφορές με μίσους πόντους η αν είχε κάποια πολύ καλή αναλογία όπως πχ στα Fridays (που σπάνια όμως πάω πλέον) η θα τα ξόδευα ΙΚΕΑ (αν ψώνιζα συχνά). Τώρα αλλού δε με δελεάζειΝαι, καταλαβαινω. Εγω θεωρω την καθημερινοτητα σημαντικοτερη. Τα μιλια μου φτανουν και περισσευουν για τα ταξιδια, δεν περιμενω απο τα bonus.
Οσο καλη κι αν ειναι, προτιμω κουρτινες, χαλια, μαξολαρια, φωτιστικα, σκευη, κορνιζες, να τα βλεπω καθε μερα.αν είχε κάποια πολύ καλή αναλογία όπως πχ στα Fridays (που σπάνια όμως πάω πλέον)