A το μπέρδεμα το ίδιο είναι εκεί. Μου έχει τύχει στο ανάποδο εμένα να μου επιστρέψει πριν χρόνια πίσω και τους πόντους που χρησιμοποίησα τελικά και μου βγήκαν +20000 δώρο που δεν εντοπίστηκε ποτέ και εγώ έκανα φυσικά τη παπια.Το ειχα γραψει χθες. Δεν ακυρωσα, επεσε η σελιδα της Αλφα, αντι να επιστρεψουν 45000 bonus επεστρεψαν 22.500. Εγινε 3 φορες επικοινωνια και εχθες αποφασισαν να με παιξουν πινγκ πονγκ απο εταιρεια σε εταιρεια
Πάντως και εγώ που έκλεισα προχθές ενώ δε κόλλησε κάπου και ολοκληρώθηκε με τη πρώτη η αγορά μέσα στην εφαρμογή μου έβγαλε άπειρες χρεωπιστωσεις πόντων και σε φίλο μου το ίδιο οπότε είχε θέμα το σύστημα τούς.
Kαι εκεί που όπως είπα μετά το τηλέφωνο που πήρα μου πιστώθηκαν 4500 πόντοι από alpha με αιτιολογια "άλλα έξοδα" σήμερα μπηκαν και από κωτσόβολο αλλοι 2400 (αντι για 3000) τώρα μάλλον θα κάνω τη πάπια, πολύ μπέρδεμα έχει γίνειΓενικά θέλει παρακολούθηση, εμένα πχ τη προηγούμενη βδομάδα δε μπήκαν οι πόντοι της δεκάτης δόσης του Κωτσόβολου που ήταν και 3000 γιατί ήταν από αεροδρόμιο πόντοι x40. Οπότε τηλέφωνο και πρώτη φορά στα χρονικά μπήκαν μετά από κάνα τρίωρο και αντί για 3000 μου έβαλαν 4500 μάλλον για ψυχική οδύνη
Attachments
-
467,8 KB Προβολές: 0