paefstra
Member
Καλο ειναι πριν κανετε μεγαλη εξαργυρωση τοσων χιλιαδων ποντων να καθαριζετε απο μιλια και να τραβατε ενα screen shot στους ποσους ποντους εχετε στο πορτοφολι ξεκινωντας.Αυτό με τις προσθέσεις και αφαιρέσεις πόντων διαδοχικά 4 φορές για τη μία συναλλαγή μου έτυχε κι σε μένα χθες και με προβλημάτισε γιατί το ίδιο έγινε και με την μεγάλη προσφορά του Κωτσόβολου χ100 στις αρχές Μαρτίου στην οποία μπήκαν οι πόντοι και βγήκαν 4-5 φορές!
Απλά τώρα που τσέκαρα τις εξαργυρώσεις πόντων που φαίνονται στο ιστορικό εξαργυρώσεων στην εφαρμογή bonus φαίνεται να έχουν φύγει περισσότεροι πόντοι από αυτούς που νγνωρίζω εγώ ότι έκανα και δεν ξέρω πως να δω αναλυτικά τις εξαργυρώσεις γιατί δεν με πάει πίσω στο ιστορικό 12 μηνών.
Ξερετε εάν η τράπεζα μπορεί να μου δώσει αναλυτικό ιστορικό εξαργυρώσεων πόντων ενός έτους για να τσεκάρω τελικά τι μου αφαίρεσαν;
Από την εφαρμογή δεν βγάζω άκρη με το ιστορικό.
Τα κατoρθωματα του Customer Service τα ζω τωρα με τους χαμενους ποντους ΜΙΑΣ συναλλαγης. Το οτι θα βρεις καποιον να σου πει τι εξαργυρωσες εναν χρονο ξεπερνα καθε φαντασια.