Alpha bank bonus

paefstra

Member
Αυτό με τις προσθέσεις και αφαιρέσεις πόντων διαδοχικά 4 φορές για τη μία συναλλαγή μου έτυχε κι σε μένα χθες και με προβλημάτισε γιατί το ίδιο έγινε και με την μεγάλη προσφορά του Κωτσόβολου χ100 στις αρχές Μαρτίου στην οποία μπήκαν οι πόντοι και βγήκαν 4-5 φορές!
Απλά τώρα που τσέκαρα τις εξαργυρώσεις πόντων που φαίνονται στο ιστορικό εξαργυρώσεων στην εφαρμογή bonus φαίνεται να έχουν φύγει περισσότεροι πόντοι από αυτούς που νγνωρίζω εγώ ότι έκανα και δεν ξέρω πως να δω αναλυτικά τις εξαργυρώσεις γιατί δεν με πάει πίσω στο ιστορικό 12 μηνών.
Ξερετε εάν η τράπεζα μπορεί να μου δώσει αναλυτικό ιστορικό εξαργυρώσεων πόντων ενός έτους για να τσεκάρω τελικά τι μου αφαίρεσαν;
Από την εφαρμογή δεν βγάζω άκρη με το ιστορικό.
Καλο ειναι πριν κανετε μεγαλη εξαργυρωση τοσων χιλιαδων ποντων να καθαριζετε απο μιλια και να τραβατε ενα screen shot στους ποσους ποντους εχετε στο πορτοφολι ξεκινωντας.
Τα κατoρθωματα του Customer Service τα ζω τωρα με τους χαμενους ποντους ΜΙΑΣ συναλλαγης. Το οτι θα βρεις καποιον να σου πει τι εξαργυρωσες εναν χρονο ξεπερνα καθε φαντασια.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλο ειναι πριν κανετε μεγαλη εξαργυρωση τοσων χιλιαδων ποντων να καθαριζετε απο μιλια και να τραβατε ενα screen shot στους ποσους ποντους εχετε στο πορτοφολι ξεκινωντας.
Τα κατoρθωματα του Customer Service τα ζω τωρα με τους χαμενους ποντους ΜΙΑΣ συναλλαγης. Το οτι θα βρεις καποιον να σου πει τι εξαργυρωσες εναν χρονο ξεπερνα καθε φαντασια.
Δεν θα έπρεπε όμως από κάπου να μπορούμε να δούμε τις εξαργυρώσεις των πόντων μας;
Εμένα η εφαρμογή μου δείχνει τώρα μόνο του εξαμήνου.
Πως θα ελέγξω εάν χτύπησε κάπου το σύστημα τους και δεν μου τράβηξαν περισσότερους πόντους από αυτούς που έπρεπε; Το ζεις εσύ τώρα με αυτούς τους πόντους που δεν επιστράφηκαν.
Πως να ξέρουμε εάν έγινε και σε εμάς και δεν το καταλάβαμε;
Αυτό με το screen shot είναι μια πολύ καλή ιδέα, αλλά τώρα λέω να ανοίξω excell γιατί βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά με τις προσθαφαιρέσεις πόντων... Πρέπει να ελέγχουμε εάν μας βάζουν και κάθε μήνα τους πόντους από τις προθεσμιακές....

paefstra

Member
Ολα φαινονται στο bonus analysis στην εφαρμογη. Οχι οι προθεσμιακες ομως που γινονται αυτοματα και μπαινουν αυτοματα.
Ψαξε λιγο τα κουμπακια.
Screenshot_20240703_134626_Bonus.jpg

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Και γω ακομα περιμενω .Πηρα τηλ την προηγουμενη εβδομαδα και ειπαν θα με ενημερωσουν .Για να δούμε
Πήρα παλι τηλ και ενώ στην αρχή μου είπαν ότι δεν υπάρχει Χ100 για την αγορά μου στο τέλος (μετά από δική μου επιμονή) μου είπαν ότι θα το δουν ξανά. Μου πήραν αργότερα τηλ. και μου είπαν ότι οι πόντοι Χ100 θα μπουν στο τέλος της εδομάδας. Περιμένω.

adiaforos

Member
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, εάν τρέχει μεσα στο ετος εξαργύρωση με τους μίσους ποντους alpha bank στο Attica. Όχι αυτή την περίοδο, γενικότερα αν μέσα στο χρόνο βγάζει τέτοιους είδους ενέργεια. Ευχαριστώ!
Ναι, συνήθως βγάζει δύο φορές το χρόνο μαζί με άλλους συνεργάτες, καμιά φορά και μόνο για το Attica. Τρέχει τώρα προσφορά για άλλους συνεργάτες, αλλά δεν συμμετέχει το Attica.
https://www.alpha.gr/el/idiotes/Bonus/Bonus-News/bonus-summer-promo-24
Δεν θα έπρεπε όμως από κάπου να μπορούμε να δούμε τις εξαργυρώσεις των πόντων μας;
Εμένα η εφαρμογή μου δείχνει τώρα μόνο του εξαμήνου.
Πως θα ελέγξω εάν χτύπησε κάπου το σύστημα τους και δεν μου τράβηξαν περισσότερους πόντους από αυτούς που έπρεπε; Το ζεις εσύ τώρα με αυτούς τους πόντους που δεν επιστράφηκαν.
Πως να ξέρουμε εάν έγινε και σε εμάς και δεν το καταλάβαμε;
Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να επιλέξεις (στην καρτέλα ιστορικό) χρονικό διάστημα και συνεργάτη. Αλλά δεν θα ανησυχούσα για αυτό που λες, δεν "τραβιούνται" περισσότεροι πόντοι. Αυτό που έγινε στην paefstra αφορά ακύρωση συναλλαγής και μη αυτόματη επιστροφή των πόντων της συναλλαγής.

Last edited:

paefstra

Member
Αυτό που έγινε στην paefstra αφορά ακύρωση συναλλαγής και μη αυτόματη επιστροφή των πόντων της συναλλαγής.
Ειναι η 3η φορα που το λεω: δεν ακυρωσα τιποτε. Επεσε 2 φορες η σελιδα της Alpha, οι ποντοι εφευγαν και ξαναμπαιναν και ακομη η εφαρμογη δειχνει αλλα αντ' αλλων την ιδια μερα. Στο τελος χαθηκαν 22.500.

Η Αλφα ξερει και ποσα εισιτηρια πληρωθηκαν και ποσοι ποντοι αφαιρεθηκαν. Μου το ειπε το Customer Service.
Αλλα δεν ξερουν ποιος πρεπει να τους επιστρεψει. Ισχυριζονται οτι τους επιστρεφει η Aegean. Η οποια ισχυριζεται οτι η σελιδα ειναι της Αλφα και δεν ευθυνεται, αρα να τους επιστρεψει η Αλφα.

Και επειδη κατα την εξαργυρωση στον Κωτσο ειχα την ιδια εικονα, ποντοι που αφαιρουνταν και επεστρεφαν, το bug στη σελιδα ειναι της Αλφα ξεκαθαρα.
Screenshot_20240630_214154_Bonus.jpg

Last edited:

paefstra

Member
Aυτη ειναι η εικονα του bug απο αλλη μια εξαργυρωση στον Κωτσο, που μου αφαιρουσε ποντους ο Κωτσος και τους επεστρεφε ωσπου τωρα βλεπω μια επιστροφη απο Aegean για ποντους που πηρε ο Κωτσος.
Και αλλη μια τετοια δραστηριοτητα μεχρι να βγει ενα ρημαδοεισιτηριο με 16.000 ποντους.
Προφανως εχει γινει χαμος.
Screenshot_20240704_000914_Bonus.jpg
Screenshot_20240704_000950_Bonus.jpg

adiaforos

Member
Ειναι η 3η φορα που το λεω: δεν ακυρωσα τιποτε. Επεσε 2 φορες η σελιδα της Alpha, οι ποντοι εφευγαν και ξαναμπαιναν και ακομη η εφαρμογη δειχνει αλλα αντ' αλλων την ιδια μερα. Στο τελος χαθηκαν 22.500.
Ναι, ΟΚ, δεν έγραψα ότι ακύρωσες εσύ, συνοπτικά το είπα... Χρεοπιστώσεις είναι αυτές, αυτόματα γίνεται ακύρωση και νέα χρέωση. Συμβαίνουν αυτά στις συναλλαγές -δηλαδή ας πούμε ότι συμβαίνουν, δεν θα έπρεπε- αλλά δεν τραβάει η ALPHA στα καλά καθούμενα λάθος πόντους όπως υπήρξε φόβος στην παράθεση που έκανα.
Η Αλφα ξερει και ποσα εισιτηρια πληρωθηκαν και ποσοι ποντοι αφαιρεθηκαν. Μου το ειπε το Customer Service.
Αλλα δεν ξερουν ποιος πρεπει να τους επιστρεψει. Ισχυριζονται οτι τους επιστρεφει η Aegean. Η οποια ισχυριζεται οτι η σελιδα ειναι της Αλφα και δεν ευθυνεται, αρα να τους επιστρεψει η Αλφα.
Σαν να έχει δίκιο η Aegean, οι πόντοι είναι συνυφασμένοι με τη συναλλαγή, στην έγκυρη συναλλαγή αφαιρέθηκαν οι πόντοι, αν δεν επεστράφηκαν οι σωστοί με τις διαδοχικές χρεωπιστώσεις, πρόβλημα μη απόδοσης της τράπεζας είναι σε κάποια από αυτές.
Υπάρχει και το άλλο, αλλά δεν αφορά τη δική σου περίπτωση: Στο ιστορικό στην εφαρμογή περιστασιακά μπορεί να μην φαίνονται όλες οι συναλλαγές και να απαιτηθούν διαδοχικά refresh και υπομονή για να δεις κάποια συγκεκριμένη συναλλαγή, αλλά το εμφανιζόμενο υπόλοιπο είναι σωστό (ενώ τη συναλλαγή που δεν βλέπεις, φαίνεται στα συστήματά τους).

Last edited:

paefstra

Member
Σαν να έχει δίκιο η Aegean, οι πόντοι είναι συνυφασμένοι με τη συναλλαγή, στην έγκυρη συναλλαγή αφαιρέθηκαν οι πόντοι, αν δεν επεστράφηκαν οι σωστοί με τις διαδοχικές χρεωπιστώσεις, πρόβλημα μη απόδοσης της τράπεζας είναι σε κάποια από αυτές.
Υπάρχει και το άλλο, αλλά δεν αφορά τη δική σου περίπτωση: Στο ιστορικό στην εφαρμογή περιστασιακά μπορεί να μην φαίνονται όλες οι συναλλαγές και να απαιτηθούν διαδοχικά refresh και υπομονή για να δεις κάποια συγκεκριμένη συναλλαγή, αλλά το εμφανιζόμενο υπόλοιπο είναι σωστό (ενώ τη συναλλαγή που δεν βλέπεις, φαίνεται στα συστήματά τους).
Εχθες οριστικα η Αλφα αρνηθηκε την αρμοδιοτητα και παρεπεμψε στην Aegean
.
Η Aegean αρνηθηκε την αρμοδιοτητα.
Μαλλον χαιρεταω 22.500 ποντους και θα εξαργυρωνω στο ΙΚΕΑ παλι.

adiaforos

Member
Εχθες οριστικα η Αλφα αρνηθηκε την αρμοδιοτητα και παρεπεμψε στην Aegean
.
Η Aegean αρνηθηκε την αρμοδιοτητα.
Μαλλον χαιρεταω 22.500 ποντους και θα εξαργυρωνω στο ΙΚΕΑ παλι.
Κάνε μια προσπάθεια και εδώ.
https://www.alpha.gr/el/idiotes/Sup...-erotiseis/diafono-me-tin-lusi-pou-proteinete

tham

Member
στα εισητηρια aegean που κλεινουμε εξαργυρωνοντας bonus ποντους (πληρωνοντας μονο φορους) δικαιουμαστε βαλιτσα 23κ ΚΑΙ χειραποσκευη μεχρι 8κ? (ειχα διαβασει εδω την απαντηση καποτε αλλα τωρα δεν μπορω να την βρω) ευχαριστω!

mourohavlos

Member
στα εισητηρια aegean που κλεινουμε εξαργυρωνοντας bonus ποντους (πληρωνοντας μονο φορους) δικαιουμαστε βαλιτσα 23κ ΚΑΙ χειραποσκευη μεχρι 8κ? (ειχα διαβασει εδω την απαντηση καποτε αλλα τωρα δεν μπορω να την βρω) ευχαριστω!
Ανάλογα την κατηγορία ναύλου, στη flex δε δικαιούσαι αποσκευή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα