paefstra
Member
Απο τοτε που με τρεις κι εξηντα συμφερει να νοικιασεις μια γαλερα.Η mellon εξυπηρετεί την εθνική. Από πότε πήρε και την άλφα;
Απο τοτε που με τρεις κι εξηντα συμφερει να νοικιασεις μια γαλερα.Η mellon εξυπηρετεί την εθνική. Από πότε πήρε και την άλφα;
Δεν είναι καθόλου τρεις και εξήντα. Παίρνουν πάρα πολλά χρήματα.Απο τοτε που με τρεις κι εξηντα συμφερει να νοικιασεις μια γαλερα.
Τοτε ακομη χειροτερα. Γιατι αν συνδεθει με τις απολυσεις υπαλληλων με μονιμη σχεση εργασιας και αντικατασταση τους με αναλωσιμους σε γαλερα, θα παει αλλου η συζητηση, ας την σταματησουμε κι ας σταθουμε στο οτι τυχαια ανακαλυπτουμε σε ποιον δινουμε προσβαση και σε τι.Δεν είναι καθόλου τρεις και εξήντα. Παίρνουν πάρα πολλά χρήματα.
Για να καταλάβω τι έγινε, είχες βγάλει εισιτήρια με bonus εξαργύρωση και ακύρωσες; μπήκαν οι φόροι -23€ και δεν έχουν μπει ακόμα οι πόντοι;;Η Αλφα ενιψε τας χειρας της, με παραπεμπει στην Aegean.
Η Aegean λεει οτι δεν ξερει, με παραπεμπει στην Αλφα.
Πηρα πισω στην Αλφα κατα λαθος απο το τηλ που με καλεσαν και βγαινει η εταιρεια "Mellon Technologies εκ μερους της Αλφα" στην οποια δινουμε προσβαση στα παντα ολα μας και ενιωσα αμηχανα αλλα και προφανως μιλαω με ανιδεο ατομο.
Εστειλα μειλ μπας και παει στην Αλφα κι οχι σε νοικιασμενους τηλεφωνητες.
Το ειχα γραψει χθες. Δεν ακυρωσα, επεσε η σελιδα της Αλφα, αντι να επιστρεψουν 45000 bonus επεστρεψαν 22.500. Εγινε 3 φορες επικοινωνια και εχθες αποφασισαν να με παιξουν πινγκ πονγκ απο εταιρεια σε εταιρεια.Για να καταλάβω τι έγινε, είχες βγάλει εισιτήρια με bonus εξαργύρωση και ακύρωσες; μπήκαν οι φόροι -23€ και δεν έχουν μπει ακόμα οι πόντοι;;
Τώρα στα μίλια τα πιστωνει η aegean όντως τους bonus ομως δε πρέπει να μεσολαβεί η alpha;
Η aegean τι εννοεί δε ξέρει; έχει δόση εντολή επιστροφής ή δεν είναι αρμόδια σου λέει;
Στείλε ένα mail με αναλυτικά τα στοιχεία εγώ έτσι είχα κάνει τη τελευταία φορά που είχα θέμα και όντως πέρασαν βέβαια σχεδόν μήνας αλλά με πήραν και μου το ελυσαν
A το μπέρδεμα το ίδιο είναι εκεί. Μου έχει τύχει στο ανάποδο εμένα να μου επιστρέψει πριν χρόνια πίσω και τους πόντους που χρησιμοποίησα τελικά και μου βγήκαν +20000 δώρο που δεν εντοπίστηκε ποτέ και εγώ έκανα φυσικά τη παπια.Το ειχα γραψει χθες. Δεν ακυρωσα, επεσε η σελιδα της Αλφα, αντι να επιστρεψουν 45000 bonus επεστρεψαν 22.500. Εγινε 3 φορες επικοινωνια και εχθες αποφασισαν να με παιξουν πινγκ πονγκ απο εταιρεια σε εταιρεια
Kαι εκεί που όπως είπα μετά το τηλέφωνο που πήρα μου πιστώθηκαν 4500 πόντοι από alpha με αιτιολογια "άλλα έξοδα" σήμερα μπηκαν και από κωτσόβολο αλλοι 2400 (αντι για 3000) τώρα μάλλον θα κάνω τη πάπια, πολύ μπέρδεμα έχει γίνειΓενικά θέλει παρακολούθηση, εμένα πχ τη προηγούμενη βδομάδα δε μπήκαν οι πόντοι της δεκάτης δόσης του Κωτσόβολου που ήταν και 3000 γιατί ήταν από αεροδρόμιο πόντοι x40. Οπότε τηλέφωνο και πρώτη φορά στα χρονικά μπήκαν μετά από κάνα τρίωρο και αντί για 3000 μου έβαλαν 4500 μάλλον για ψυχική οδύνη
Μια φορα μου εβαλαν συν 28.000 μιλια κι εκανα την παπια.A το μπέρδεμα το ίδιο είναι εκεί. Μου έχει τύχει στο ανάποδο εμένα να μου επιστρέψει πριν χρόνια πίσω και τους πόντους που χρησιμοποίησα τελικά και μου βγήκαν +20000 δώρο που δεν εντοπίστηκε ποτέ και εγώ έκανα φυσικά τη παπια.
Πάντως και εγώ που έκλεισα προχθές ενώ δε κόλλησε κάπου και ολοκληρώθηκε με τη πρώτη η αγορά μέσα στην εφαρμογή μου έβγαλε άπειρες χρεωπιστωσεις πόντων και σε φίλο μου το ίδιο οπότε είχε θέμα το σύστημα τούς.
Kαι εκεί που όπως είπα μετά το τηλέφωνο που πήρα μου πιστώθηκαν 4500 πόντοι από alpha με αιτιολογια "άλλα έξοδα" σήμερα μπηκαν και από κωτσόβολο αλλοι 2400 (αντι για 3000) τώρα μάλλον θα κάνω τη πάπια, πολύ μπέρδεμα έχει γίνει
παντα υπαρχουν σεγγενεις που δνε εχουν λογαριασμο ! απλα διαβασε και τους ορουςΥπάρχει!!!! Η μαμά μου, που την έβαλα τώρα τελευταία στο together. Τώρα θα ανοίξει λογαριασμό θέλει δε θέλει!!!!
Και γω ακομα περιμενω .Πηρα τηλ την προηγουμενη εβδομαδα και ειπαν θα με ενημερωσουν .Για να δούμεΑκόμη περιμένω να πάρω τους πόντους χ 100 από τον Κωτσοβολο για αγορά κλιματιστικού. Πήρα τηλ στην Άλφα και μου είπαν ότι θα μου δοθούν όταν βγει ο νέος λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας. Για να δούμε.
Αυτό με τις προσθέσεις και αφαιρέσεις πόντων διαδοχικά 4 φορές για τη μία συναλλαγή μου έτυχε κι σε μένα χθες και με προβλημάτισε γιατί το ίδιο έγινε και με την μεγάλη προσφορά του Κωτσόβολου χ100 στις αρχές Μαρτίου στην οποία μπήκαν οι πόντοι και βγήκαν 4-5 φορές!Πάντως και εγώ που έκλεισα προχθές ενώ δε κόλλησε κάπου και ολοκληρώθηκε με τη πρώτη η αγορά μέσα στην εφαρμογή μου έβγαλε άπειρες χρεωπιστωσεις πόντων και σε φίλο μου το ίδιο οπότε είχε θέμα το σύστημα τούς.