GTS
Member
Μας έκατσε κουτί
Δεν ειδα τιμες αλλα το εκανα στο με 1×120 επειδη εκτος ζητησης σχεδον χειμωνα βρηκα το ιδιο προιον 20% φθηνοτερα.Μας έκατσε κουτί
Πριν δύο εβδομάδες ξεκίνησε να ισχύει... Μέχρι Οκτώβρη.Στο αεροδρόμιο συνεχίζει να ισχύει το x20 της Κυριακής;
Πριν δύο χρόνια που το έκανα, ναι, μετατράπηκαν κανονικά σε μίλια. Δεν ξέρω πιο πρόσφατα. Αυτό που δεν γνωρίζω και θέλω να πάρω τηλ να το ρωτήσω είναι αν κλείσεις δύο τρία ξενοδοχεία που υπερβαίνουν το εκάστοτε πόσο που θέτει για όριο, τους παίρνεις τους πόντους ή πρέπει με μια κράτηση να ξεπερνάει τα 300?! Θα ρωτήσω και θα επανέλθω σύντομα να γράψω.Ισχυει αυτο απο το Himalaya travel οτι για πανω απο 300 ευρω σε ξενοδοχειο δινει 10.000 bonus? Γινονται μιλια αν πληρωσω με Aegean bonus visa?
Εκει που εφτασαν οι τιμες, πιανεις τα 300 για πλακα, ενω με 10.000 μιλια εχεις ενα εισιτηριο δωρο. View attachment 462690
Επειδη προπληρωνεις και εχω μια επιφυλαξη στην προπληρωμη, λεω να κανω την κρατηση μια εβδομαδα πριν το ταξιδι για 300+ σε μια κρατηση ξενοδοχειου.Πριν δύο χρόνια που το έκανα, ναι, μετατράπηκαν κανονικά σε μίλια. Δεν ξέρω πιο πρόσφατα. Αυτό που δεν γνωρίζω και θέλω να πάρω τηλ να το ρωτήσω είναι αν κλείσεις δύο τρία ξενοδοχεία που υπερβαίνουν το εκάστοτε πόσο που θέτει για όριο, τους παίρνεις τους πόντους ή πρέπει με μια κράτηση να ξεπερνάει τα 300?! Θα ρωτήσω και θα επανέλθω σύντομα να γράψω.
Οι τιμές που δίνει στην αναζήτηση είναι παρόμοιες με trip.com και booking.com. Αναρωτιέμαι, η επιβεβαίωση κράτησης γίνεται άμεσα? όπως στις παραπάνω πλατφόρμες?Πριν δύο χρόνια που το έκανα, ναι, μετατράπηκαν κανονικά σε μίλια. Δεν ξέρω πιο πρόσφατα. Αυτό που δεν γνωρίζω και θέλω να πάρω τηλ να το ρωτήσω είναι αν κλείσεις δύο τρία ξενοδοχεία που υπερβαίνουν το εκάστοτε πόσο που θέτει για όριο, τους παίρνεις τους πόντους ή πρέπει με μια κράτηση να ξεπερνάει τα 300?! Θα ρωτήσω και θα επανέλθω σύντομα να γράψω.
Ρώτησα προχθες. Το site δεν έχει την δυνατότητα καλαθιού. Εγώ που θέλω να κλείσω πολλά ξενοδοχεια διαφορετικές ημέρες άνω των 750 ευρώ για να πάρω την μέγιστη απόδοση των 40.000 μπονούς μου ζήτησε να τους στείλω με μειλ τα ξενοδοχεια και τις ημ/νιες (ίσως με ελάχιστα υψηλότερη τιμή μου είπαν) και να κάνουν αυτοί την κράτηση.Πριν δύο χρόνια που το έκανα, ναι, μετατράπηκαν κανονικά σε μίλια. Δεν ξέρω πιο πρόσφατα. Αυτό που δεν γνωρίζω και θέλω να πάρω τηλ να το ρωτήσω είναι αν κλείσεις δύο τρία ξενοδοχεία που υπερβαίνουν το εκάστοτε πόσο που θέτει για όριο, τους παίρνεις τους πόντους ή πρέπει με μια κράτηση να ξεπερνάει τα 300?! Θα ρωτήσω και θα επανέλθω σύντομα να γράψω.
Κι εγω αυτες τις τιμες ειδα, αλλα χανω την εκπτωση του Hotels.com και την επιβραβευση. Ομως 10.000 μιλια εχουν μεγαλυτερη αξια.Οι τιμές που δίνει στην αναζήτηση είναι παρόμοιες με trip.com και booking.com. Αναρωτιέμαι, η επιβεβαίωση κράτησης γίνεται άμεσα? όπως στις παραπάνω πλατφόρμες?
Και σε ποια καρτα θα χρεωσουν ΑΥΤΟΙ το ποσο αφου δεν θα εισαι παρουσα?Ρώτησα προχθες. Το site δεν έχει την δυνατότητα καλαθιού. Εγώ που θέλω να κλείσω πολλά ξενοδοχεια διαφορετικές ημέρες άνω των 750 ευρώ για να πάρω την μέγιστη απόδοση των 40.000 μπονούς μου ζήτησε να τους στείλω με μειλ τα ξενοδοχεια και τις ημ/νιες (ίσως με ελάχιστα υψηλότερη τιμή μου είπαν) και να κάνουν αυτοί την κράτηση.